Kayınvalidede ve annede kalmak :(

Hatice Meryem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
1.514
1.580
63
33
Şuan sinirle yazıyorum. 1 yıldan fazladır çocuk istiyoruz olmadı. Ayrıca kpssye çalışıyorum. Annemlerin evi 2 saat mesafede. Gittiğimizde mecbur kalıyoruz. Ki orda bile kalmak istemiyorum. Evime dönmek istiyorum. Ama mecbur oluyor. Kayınvalidemin evi 10 dakikalık mesafede. O da sürekli kalmamızı istiyor. Orda kalmayınca darılıyor. Bir de ev müsait değil. Anamın evi kocaman kendime ait odam duruyor. Kayınvalidemin evi 2 odalı. Biz orada kalınca onlar bir odaya tıkılıyor biz öteki odaya. Mutfak da onların yattığı odada. Gece mutfağa gitsen gidemiyorsun. Kapalıyım. Erkek kardeşi var rahat hareket edemiyorum gece. Herşeyi geçtim yani haftanın 2-3 günü başka yerde kalmak nedir:( çocuk için düzenli ilişki olmalı. Ders çalışmam için zaman lazım. Ama yokkk! Haftanın diğer günleri de zaten misafir temizlik vs. Parçalanmış hissediyorum kendimi. Eşim bu hafta anasının yanına 3 defa gitti. 3 akşam eve geç geldi. Ve yarın yine gideceğiz kalmalı falan. Kavga ediyoruz bu sebeple. Bıktım valla ya

UZakta olsan dert yakında olsan dert. Bu anneler kopamayacaksa ne diye evlendiriyorlar çocuklarını. Hadi mesafeli yeri anlarım da 10 dk ne ya. Kv misilleme yapıyor onda kalındıysa bende de kalınacak diye. Eşinize anlattınız mı rahat edemiyorum diye?

Kalmak nalaka ya? Çocuk işini bir daha düşünün bence. Çocuk olunca tek odaya üç kişi sıkışmak zorunda kalacaksınız çünkü. En kötüsü de çocuğum var boşanamıyorum. Babasından ayrı büyümesin yavruuum diyorsunuz. Sonrasında heba olan bir ömür kalıyor. İnanın eşinizin ailesinin evinde bir sürü zorlukla uyumak zorunda değilsiniz.

İnsanları değiştiremeyeceğinize göre boşanmayı düşünün.

KPSS çalışırken çocuk işini erteleseniz aslında daha iyi değil mi? Tabi nacizane fikrim. Bence kendi ailenizde de kalmayın. Erken gidip erken dönün. Kesinlikle kalmayı reddedin. Hiç sevmem kendi evim varken başka yerde kalmayı. Memleketlere gidiyoruz tatile ama eve dönmeyi iple çekiyorum. Büyüdüğü ev bile olsa evlendikten sonra kendi evi daha tatlı geliyor insana. Acayip bir şey. KV ye açık açık deyin rahat edemiyorum diye. Başka yerde yatılı kalmak çok zor örtülü biri için. Tuvalete kalkmak ayrı dert her şey ayrı dert.

Nasıl alıştırırsan öyle gidiyor. 10dk lık mesafede yatılı kalmak nedir ya yatana kadar oturur sonra evine gelir yatarsın. Benimkiler de aynı kafaydı yeni evliyken eltim alıştırmış her gidişimizde kalın diye ısrar kıyamet surat asmalar asla kalmadık şimdi şafı bile geçmiyor ama benim eşim de istemedi mis gibi yatak varken burda çekyatta ne işim var ya derdi

Anlam veremiyorum ya
Benmde kv 5 dklik mesafede yuruyerek
Oyle oldugu halde kalmamizi istiyo
Az gidip geliyomusz doyamiyomus
Sevmiyorum ben sık gorusmeyi şartmı yani mecburmuyumm
Oyle olunca isteksiz gidince da soguyo insan akisina birak rahat birak ne zaman isterlerse ozaman görüşürüz de ne var sanki
Sirf bu yuzden gitmekten tiksinecem az kaldi
Bi sorunum.yok kendileriyle seviyorum da
Ama birak.rahat edim kafama gore gelim gidim
Gelmeyimce hemen arama trip atma
Sirf kendine yakin olim diye evlenirken istemedigim evi tuttular nefrrt ediyorm evden
Cikamiyoruzda..

Oyle iste baya dolmuşum iyi oldu icimi doktm :bicak:

Kv’nin ağız burun yapma diye size sözde ayrı ev tutmuş ama kendi kafasında öyle değil sanırım. Eşinizin bu duruma çanak tutması daha da ilginç. Orta yolu eşiniz bulmalı.

Yeni evlenenlerin ev tutarken tutmak istedikleri evi merkeze koyup bir çember çizmeli. Ailelere uzaklık öyle bir olmalı ki, hem zırt pırt gidilmeyecek kadar uzak, hem de gidince kalmayacak kadar yakın.

Şuan sinirle yazıyorum. 1 yıldan fazladır çocuk istiyoruz olmadı. Ayrıca kpssye çalışıyorum. Annemlerin evi 2 saat mesafede. Gittiğimizde mecbur kalıyoruz. Ki orda bile kalmak istemiyorum. Evime dönmek istiyorum. Ama mecbur oluyor. Kayınvalidemin evi 10 dakikalık mesafede. O da sürekli kalmamızı istiyor. Orda kalmayınca darılıyor. Bir de ev müsait değil. Anamın evi kocaman kendime ait odam duruyor. Kayınvalidemin evi 2 odalı. Biz orada kalınca onlar bir odaya tıkılıyor biz öteki odaya. Mutfak da onların yattığı odada. Gece mutfağa gitsen gidemiyorsun. Kapalıyım. Erkek kardeşi var rahat hareket edemiyorum gece. Herşeyi geçtim yani haftanın 2-3 günü başka yerde kalmak nedir:KK43: çocuk için düzenli ilişki olmalı. Ders çalışmam için zaman lazım. Ama yokkk! Haftanın diğer günleri de zaten misafir temizlik vs. Parçalanmış hissediyorum kendimi. Eşim bu hafta anasının yanına 3 defa gitti. 3 akşam eve geç geldi. Ve yarın yine gideceğiz kalmalı falan. Kavga ediyoruz bu sebeple. Bıktım valla ya

Kpss varken neden ısrarla çocuk. Çok mu kolay sanıyorsunuz? Ki eşiniz kalmak istememenize rağmen 10 dk lık annesinde kalıyormuşsunuz. Önce eşinizin sizin isteklerinize cevap vermesini beklemeniz? Sonra kpss kazansanız? Sonra çocuk yapsanız?

UZakta olsan dert yakında olsan dert. Bu anneler kopamayacaksa ne diye evlendiriyorlar çocuklarını. Hadi mesafeli yeri anlarım da 10 dk ne ya. Kv misilleme yapıyor onda kalındıysa bende de kalınacak diye. Eşinize anlattınız mı rahat edemiyorum diye?
Ohoo çok defa anlattım. Ama ısrarla haftada bir gece anamda kalınacak diyor. O kadar sinir bozucu ki. Hayir yatinca uyuyoruz vakit gecirilmiyor beraber. Ne anlami var orda yatmamizin ki

Eşin çocuğu çok istiyorsa çocuk yapmamakla tehdit edin. Annenizde de kalmayın 2 saat çok değil biraz erken çıkın.
Ben dedim annemde de kalmayalim diye. Olmaz o zaman bizimkilerde kesin kalmazsin diyor. Çok sinir bozucu. Eşim malesef çocuğu benim kadar istemiyor. Ben 27 yasindayim. Yasimin gectigini düsünüyorum olsun istiyorum. Ve eşimin problemi de var ama tedavi sürecinde bile çok isteksiz. Yaşım genç diyor. Ama benimki geçecek... ayni yasta olunca bu problem olabiliyor :(

Kalmak nalaka ya? Çocuk işini bir daha düşünün bence. Çocuk olunca tek odaya üç kişi sıkışmak zorunda kalacaksınız çünkü. En kötüsü de çocuğum var boşanamıyorum. Babasından ayrı büyümesin yavruuum diyorsunuz. Sonrasında heba olan bir ömür kalıyor. İnanın eşinizin ailesinin evinde bir sürü zorlukla uyumak zorunda değilsiniz.

İnsanları değiştiremeyeceğinize göre boşanmayı düşünün.
Yok artık o kadar da degil:) tek bir problemde boşanmak düsünülür mü? Başka problemimiz yok. Sadece eşim benim kadar olgun degil ama çok iyi biri. Sadece bunu nasıl düzeltebilirim onu bilmiyorum. Dün gece dedim ki çocuk olunca kalamayız. Kalırız dedi. Sen kalırsın o zaman ben evime gelirim dedim. Beni anlayacagini ümit ediyorum. Ama boşanmak çözüm mü

Ohoo çok defa anlattım. Ama ısrarla haftada bir gece anamda kalınacak diyor. O kadar sinir bozucu ki. Hayir yatinca uyuyoruz vakit gecirilmiyor beraber. Ne anlami var orda yatmamizin ki
Eşiniz tam bir anasının kuzusu, bu adamdan çocuk yapmak istediğinize kesin emin misiniz? Haftada 1 neden farklı evde kalınsın siz ayrı bir ailesiniz ayrı bir eviniz var. Mantık nedir buradaki?

KPSS çalışırken çocuk işini erteleseniz aslında daha iyi değil mi? Tabi nacizane fikrim. Bence kendi ailenizde de kalmayın. Erken gidip erken dönün. Kesinlikle kalmayı reddedin. Hiç sevmem kendi evim varken başka yerde kalmayı. Memleketlere gidiyoruz tatile ama eve dönmeyi iple çekiyorum. Büyüdüğü ev bile olsa evlendikten sonra kendi evi daha tatlı geliyor insana. Acayip bir şey. KV ye açık açık deyin rahat edemiyorum diye. Başka yerde yatılı kalmak çok zor örtülü biri için. Tuvalete kalkmak ayrı dert her şey ayrı dert.
Haklısınız kesinlikle ertelemek çok mantıklı ama saglık problemlerimiz var yani olmasi zaten cok zor. Bu sebeple korunmak istemyorum. Insallah kendiliginden olur lakin tüp bebeksiz olmayacak gibi. Bu durumdaki bir insan erteleyemiyor bebek fikrini. Annemde de kalmak istemiyorum ama onu da esim istiyor. Bu konuyu çözmem lazim.

2 saatlik yol niye kalmak mecburi olsun? Benim ailemde farkli sehirde yol 3,5-4 saat cumartesi yani bugun sabah gidicez pazar donecegiz. 2 saat diye 2-3 gun kalmaya gerek yok.
Kv 10 dakika onda niye kaliyorsunuz uyurken kimse kimseyi gormuyor sonucta :KK70: aksam gidip sabah gelseniz bari ilgincc
Anneme haftaici gidiyoruz. Haftasonu annemler istanbulda olmuyorlar. Eşim 5de cikiyor isten. Gidene kadar 7 oluyor hatta aksam trafigi falan derken 8-9. Otursak azcik en son otobüs 11de gelmek için. Yani mecburi oluyor. Ama ben dedim esime senin annende kalmayacaksak bizimkilerde de kalmayalim diye. Kabul etmedi. Kayinvalidem ogluna doyamiyor. Orda kalinca gece oluyor 1. Yatalim diyorum oglumla az daha oturcam diyor. Çok sinir bozucu

Back
X