Kayınvalidede ve annede kalmak :(

Şuan sinirle yazıyorum. 1 yıldan fazladır çocuk istiyoruz olmadı. Ayrıca kpssye çalışıyorum. Annemlerin evi 2 saat mesafede. Gittiğimizde mecbur kalıyoruz. Ki orda bile kalmak istemiyorum. Evime dönmek istiyorum. Ama mecbur oluyor. Kayınvalidemin evi 10 dakikalık mesafede. O da sürekli kalmamızı istiyor. Orda kalmayınca darılıyor. Bir de ev müsait değil. Anamın evi kocaman kendime ait odam duruyor. Kayınvalidemin evi 2 odalı. Biz orada kalınca onlar bir odaya tıkılıyor biz öteki odaya. Mutfak da onların yattığı odada. Gece mutfağa gitsen gidemiyorsun. Kapalıyım. Erkek kardeşi var rahat hareket edemiyorum gece. Herşeyi geçtim yani haftanın 2-3 günü başka yerde kalmak nedir:KK43: çocuk için düzenli ilişki olmalı. Ders çalışmam için zaman lazım. Ama yokkk! Haftanın diğer günleri de zaten misafir temizlik vs. Parçalanmış hissediyorum kendimi. Eşim bu hafta anasının yanına 3 defa gitti. 3 akşam eve geç geldi. Ve yarın yine gideceğiz kalmalı falan. Kavga ediyoruz bu sebeple. Bıktım valla ya
10 dk lik mesafede niye kalınıyor onu anlamadım cidden..

Esimin annesi senede 2 kere geliyor, esim ben mac izlemeye gidiyorum diyip gidiyor. Memlekete gidince de ailesinden cok arkadaslariyla gorusur. Bunlarda hic ozlem yok demek ki! Ama bu sene tavir koydum. Ben senin ailenle tek basima vakit gecirmek zorunda degilim dedim. Zaten anlasamiyoruz. Ya evde dur ya da beni de gezmeye gotur dedim. Insallah yapar. 15 saatlik yola gidiyoruz memlekete 15 gun zor duruyoruz evimizi ozluyoruz, deniz tatiline gitmek istiyoruz. Ben ailesini yanina erken gidelim diye baski yapiyorum bazen, istemiyor. Pek anlasamiyoruz cunku kv ile.
Sozun ozu; is adamda bitiyor.

Siz daha evlenememisiniz.. Tekrardan dugun yapsan yine anlamazlar.. Allah sabr versin..

2 saatlik yoldada kalmam 10 dklıkta da. Istanbulun 2 yakasındayiz kayınvalideyle hic kalmadım kırılmış dökülmüş umrumda olmaz tahammül sınırım en fazla çalışan mesaisi kadar.

Şuan sinirle yazıyorum. 1 yıldan fazladır çocuk istiyoruz olmadı. Ayrıca kpssye çalışıyorum. Annemlerin evi 2 saat mesafede. Gittiğimizde mecbur kalıyoruz. Ki orda bile kalmak istemiyorum. Evime dönmek istiyorum. Ama mecbur oluyor. Kayınvalidemin evi 10 dakikalık mesafede. O da sürekli kalmamızı istiyor. Orda kalmayınca darılıyor. Bir de ev müsait değil. Anamın evi kocaman kendime ait odam duruyor. Kayınvalidemin evi 2 odalı. Biz orada kalınca onlar bir odaya tıkılıyor biz öteki odaya. Mutfak da onların yattığı odada. Gece mutfağa gitsen gidemiyorsun. Kapalıyım. Erkek kardeşi var rahat hareket edemiyorum gece. Herşeyi geçtim yani haftanın 2-3 günü başka yerde kalmak nedir:KK43: çocuk için düzenli ilişki olmalı. Ders çalışmam için zaman lazım. Ama yokkk! Haftanın diğer günleri de zaten misafir temizlik vs. Parçalanmış hissediyorum kendimi. Eşim bu hafta anasının yanına 3 defa gitti. 3 akşam eve geç geldi. Ve yarın yine gideceğiz kalmalı falan. Kavga ediyoruz bu sebeple. Bıktım valla ya
bizimde başlarda böyleydi tabi biz hiçbir yerde kalmadık ama haftanın her günü aranırdık gelin diye... zaten bir hafta sonumuz var birbirimize ayırdığımız diye çok kızardım... sonra eşime dedim ki sen gitmek istediğinde git tabiki ama beni sürükleme lütfen ben hergün gidemem inan çok sıkılıyorum ve çok yoruluyorum diyerek anlattım.şimdi 6 yıllık evliyim haftanın 2 günü gider. bende hiç karışmam annesi babası sonuçta özlüyor onları. sadece bana dokunmasın yeter... bende o ora işlerimi hallediyorum. size tavsiyem kavga yada tartışma sorunu çözmüyor dahada itiyor aksine.. bana sen anne ve babamı istemiyorsun benimkiler kötü seninkiler iyi tabi demeye kadar getiriyordu... kendinize bir program yaratın bir iş çıkarın.... ben başlarda kuaförü kullanmıştım... sen git yanalrına bende rahat rahat işlerimi hallediyorum musait olduğum bir zaman birlikte akşam oturmaya gideriz diyin. yada sabha kahvaltıya gideriz ordan çıkıncada alışverişe gidelim mi yada sinemaya çok iyi bir film gelmiş ona bilet ayarladım ona gideriz gibi hoşlanıcağız planlar yapın...

Canım hiç sıkma canını bende öyleydim.ilk yıllarda hergün yemeğe çağırırdı ve orda kalmamızı isterdi eşimle sürekli kavga ederdik.Ama ben bu defa çağırdığında da gitmemeye başladım sürekli bahaneler bul karnım ağrıyo başım ağrıyo işim var vs diye uzunca sürdür bunu zamanla çağırmayacak görceksin ilk başta biraz tavır yapar sonra o da durumu kabullenir yeterki sen kararlı ol

Back
X