Kayınvalideeee yine

Leopars35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
89
22
3
34
Silemedim bunu .aynı konuyu açtım uzun diye tavsiye gelmedi.silemiyorum konuyu

Son düzenleme:
Ortak aldık oturduk ödedik.gelir gider yeme içme birdi.ordan biliyorum.evde eşimin üzerineydi biz satıp parayı verdik ellerine.

Takılarınızı mı verdiniz borç olarak, yoksa evlenirken sonra yaparız diyip salladılar mı?
Düğünden bikaç ay önce biraz nakitleri vardı bikaçta kredi çekildi ev alındı.düğün zamanıda maaşları yatmadı.şıkıştılar diye esyaları taksitle aldık.takıları bozdururuz sonra alırız dedim.ee hemen bozdurcağımız içinde öle göstermelik olsa kafi.düğünde takmalık yeter dedim.sonrada işler yolunda gitmedi ev satılığa cıkarttık kiraya gectik başka şehre geldik.neyse ev satılcağı güne kadar senin şuraya şukadar buraya bukadar ödenicek seninde takıların 7-8bin tutar dediker(4bini zaten babamın taktığı) yani enbaşta hoşgörülü olmasaydık zaten ıkı bilezk bide set yüzk vs 7-8 tutardı.borclar kapanınca dedikleri halde akıllarında 2-3milyarlık bi bilezik varmış sadece.ama onuda para geldijten sonra almadılar ve almıycaz dediler.tartışıp babamın taktığını alabildim onuda zaten gram olarak değil bozdurunca tutarı kadar verdilr

Dubleksti çift daire gibiydi altlı üslü oturduk yeme içme gelir gider hersey birdi ama.eşimin üzerineydi ev ama ortaktı birlikte ödendiği için.şuan ayrıyız

Düğünden biray sonra eşim ve kp aynı yerdeydi işten çıkartıldılar.yaklasık 13er bin civarı çıkış parası aldılar.kp nin ki ile esyalar ödendi ,eşimin ki ile iş bulana kadar gecen 6ayda ev kredisi ve diğer giderler karsılandı. Ev satılıncada kazılan kárda ortak olmalıydı diye düşünüyorum ama onuda. Vermediler.eşimin tazminatına oldu olan.enbastan ayrı kiraya çıksaydık ama o para bizde kalıcaktı.eğer kp ninki ewe gitti ise kárdan pay vermemek hakkı diyelim ozaman eşim tarafndan alınan mobilyalarıda eşim ödemiş oluyr.ama onuda kabl etmiyolr.evden kalan pqrada onların esyalarıda onlar aldı.

Dubleksti çift daire gibiydi altlı üslü oturduk yeme içme gelir gider hersey birdi ama.eşimin üzerineydi ev ama ortaktı birlikte ödendiği için.şuan ayrıyız
Aman çok iy olmuş ayrıldığınız. Ne paragöz insanlarmış. Yalnız aynı 2 tane konunuz açık. Birinin kapatılması lazım haberiniz olsun.

Dublex evde kayinvalidesiyle oturmayi dusunen bir arkadas vardi. Buyrun burayi okusun. Onun da sonu size benzeyecek gibi duruyor.

Kesinlikte öyle.bu sorunlar dışında Allah yukarda iyi insanlar ama maddiyat olunca işin içinde evde boş çorba iç ama yine sen yap yine sen harca.gelir gider ortak olunca bi taraf kısıyor bi taraf geniş geniş.

Yakusura bakmayin elinizle vermissiniz.vermeseydiniz

Kimsenin hakkı kimseye yaramaz kalmaz. söz veripde sözünde durmayanada itimat olmaz borç alırken verilen söz sahibinin bence yalancı vs hırsızdan bir farkı da olmaz kendini bir-kac kuruş için bu hale düşüren insanların da gözümüzde değeri olmazlar canım sen doğru ol yamuklar elbet hak ettiğini bulurlar ..

Şuan derdim görümceme takı takma olayını nasıp yapıcam.birde bnm ail

Durumları olmasa vallahi umrumda değil ama ben okadar şeyden kıstım herseyin okadar oluruna gittimki ev sahibi olalım diye.ev satılınca ama yapılcak dendi yapılmadı .ben ellerindeki kullanılmış tv yi aldım.ona verceğimiz parayla eve eksik alırız .zaten taksitle alıcaz sonra alınır diye.ama ev satıldı.tv almıycam size tv sözü veren olmadı dediler.kv de ben ona telefon aldım tv yerine dedi.Allah aşkına bekarken alışverişe gidiyolar eşim bişy alıcakmış.sonra cayıp evlerine daha lüx tv ile kndine cep tel almışlr.bende eski tvlerini aldm .banane bekarken aldığı şeyden sanki evlenınce ya kocana tel ya evıne tv dedi

Kesinlikte öyle.bu sorunlar dışında Allah yukarda iyi insanlar ama maddiyat olunca işin içinde evde boş çorba iç ama yine sen yap yine sen harca.gelir gider ortak olunca bi taraf kısıyor bi taraf geniş geniş.
Bu durum kari koca arasinda bile yasaniyor bir de ustune aile de isin icine girince seyreyle cumbusu. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Aman çok iy olmuş ayrıldığınız. Ne paragöz insanlarmış. Yalnız aynı 2 tane konunuz açık. Birinin kapatılması lazım haberiniz olsun.

benyeniyimgaliba işin birde şu yanı var aslında .cimri değiller.bu olayın üzerine kaç defa yemeğe felan çıktık .her seferinde 500-600hesap ödemiştir.öncedende böylelerdi.paragöz olsalar yeme içmeyede böle harcamazlar diye düşünüyorum.bu olay dışında hiç para düşkünlüğü imaj vercek birsey görmedim.bana yapmak istemediler diye düşünüyorum ama aramızda kötü değil.(bu olaylar dışında sohbetimiz ilişkilrmzde iyidr.görünürde öyle yani.bnm içimden çıkmıyo bu .onun dısında bnden ynada onlardan ynada görünürde yok bişey

Madem artık evler ayrıldı, eşiniz de akillandiysa siz de girin bir işe birikim yapın biraz birlikte. Olan olmuş artık. Bundan sonrasına bakacaksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…