kayınvalideler hakkında düşünceler :)

Eğer böyle kalmak istiyorsan hep uzak kalmalısın.
Gözdüğüm kadarıyla beni kızı gibi seviyor. Eşimle tartışsak benim tarafımı tutuyor. Nebiliyim bence iyi niyetli bir kadın benm kayınvalidem. Bende kötü davranmıyorum sıcak ve içten davranıyorum genelde. Uzaklığın da payı vardır illa ki.Ama kötü bir insan olsa uzaktan da kötülüğünü görürdüm heralde. Benim kayınvalidem rizeli buarada karadeniz kadını sıcak kanlı oluyor sevdimi çok seviyor ama birinden hoşlanmadı mı kendini sevdirmek için kırk takla atsan nafile. Belkide oyüzden aramız iyi

şuan imrendimmmmm gerçekten imrendimmmmmmmm maşallah maşallah

benim kv de beni sever ama bazı huyları var ki beni çok itiyor mesela hiç düşünceli değil çocuklar dışarı çıksın yanlız kalsın vs gibi hiç düşünceli değil hiççç.. yılbaşında onlarda olcaz neymiş kv dem küsermiş nişanlıma

Eski insanlar öyle oluyor genelde. Önemli günlerde ailecek cümbür cemaat bir arada olmak istiyorlar. Sizi de evladı gibi görüyorsa beraber olmak istiyordur. Biz kaynana olsak nasıl oluruz ilerde asıl onu çok merak ediyorum. Ben şimdi eşimi paylaşmak istemiyorum çocuğum olsa onu kimselerle paylaşamam heralde..

ya canım eski kafalılık değil bu lkültür olgunluk görüp geçirmekle alakalı durum ve onların istekelrini devamlı yapmamızı beklemeleri bencillik benim nişanlımda benle başbasa olmak istiyor eminim yılbaşında ama sırf annesi kırılcak küscek diye çıkamıyoruz nasıl zoruma gidiyor günlerdir anlatamam .. ben asla asla asla öyle bi kaynana olmıcam çok anlayışlı olcam eminim buna.. benimde annem var benim annem öyle bi kaynana kiii allah herkese ilerde kızım olursa kızımda dahil annem gibi kaynana nasip etsin annem diye demiyorum ama yemin ediyorum hayalini kurduğumuz kaynana modelinin aynısı :)

benim kv başta severdim ama bıktırdı zamanla kendinden iki gün görmese özliyorum çocuklarımı der. ve her giydiğime laf eder her sözümün altında bişey gezer.. evlerimiz çok yakın bıktımmmmmmm kurtuluş yok

benimki de her saliseeeeee yan yana olmak istiyor.. aynı odada yaşayalım aynı odada yatalım kalkalım desem seve seve kabul eder

ben çok merak ediyorum kaynanamı kendi annem kadar hatta annemden bile çok seviyorum diyenlerin kaynanasıyla olan ilişkilerini hep garip gelmiştir o kadar anlayışlı kaynanalar varmı gerçekten kendini geliştirmiş
Var canım ben öz annemden daha çok anlaşırim annem çok zor bi kadın hiçbir şeyden memnun olmaz 18. Seneye giriyor evliliğim daha kayinvalidem nereye gittin ne harcadın ne aldın ne almadın gibi birşey demedi tabii birazda karşılikli saygı bu bence bende onun bu tutumundan dolayı bir yerine iki gittim bir alacaksam iki aldım şuanda felçli ve eşimle ben ilgileniyorum eşim dört kardeşler bir kız var.benim dört oğlum var bazen anne bi kızım olsaydı derim herseferinde benim kızim varda ne oldu sanki der inşallah senin gibi gelinlerin olsun deyince sevinirim ama benim öz annem gelinlere ve bizlere yapmadığını bırakmıyor kısacasi en önemlisi insan olmak

aman aman aman kaynana dişleri gedik kaynana
aman aman aman kaynana bir ayağı topal kaynana
kaynanayı ne yapmalı kaynar kazana atmalı
yandım gelin dedikçe altına odun atmalı

benimki de her saliseeeeee yan yana olmak istiyor.. aynı odada yaşayalım aynı odada yatalım kalkalım desem seve seve kabul eder

baştan mesafeli davranmakla iyi yapmışsın gerçekten.
bu arada huylar değişmez cnm bunlar hep boyle bi düzey güder. ben yavaş yavaş mesafe koymayı düşünüyorum çünki gerçekten çok kırıcı.

Kvcigim bitane
Kocamdan daha çok severim kendisini çünkü alışverişte bana hep destek

hemen koy mesafe hemenn valla ben basta dedim ben soğuk bi insanım dedim alınmayın bana dedim devamlı telefonla arayamam karakterim bu değişmez dedim bastan söyledim ilerde laf edilmesin

Yerim onu ya. Allah saglikli uzun omurler versin.

Benimki de oyleydi... Bir zamanlar...

Allahtan korkar merhametlidir. .

Görgüsüz ve cimridir. .(Değişmiyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…