bencede cimmm eki çok yersiz gereksiz ve saçma .Ben samimi olmak için -cim eklemem de, anne yerine aney derimOnu bi de sakız gibi uzatırım aneeyyyy diye
ikimizde çalışıyoruz yemeğimizi falan yapıyo o yüzden gezdiriyim arada diyorum ama kendi istemiyo kızkardeşi abisi hakkında şakasına bişey dese ben gittikten sonra kızına kızıyomuş söyleme öyle şeyler kızı soğutucaksın diyomuş tabi görümcem sölüyo banaçok sanslısın gerçekten ... benim kv de kıyafetime vs karışmaz ama her dakka bizle olmak istiyor
Ben de bana bayildiğini düşünmüyorum gösterişe acayip merakli çevreye karşi her şey mükemmel mesaji vermeye çalişiyor sürekli. Bana gelirler sofra kurarim fotoğraf çektirmesinden yemeye başlayamayiz bir de sarilir foto çekilirken :) Sonra hepsini face'e koyar. İlginç bir kadın yani.Etmesin
Herkese böyleysen ona ayrı davranamazsın
Bende kendi anneme anne derim
Kayınvalideye siz dedim, öyle de gitti
Hoşnut değil ama o değil kardeşleri dillendirmeye çalıştı, ben bişey anlatırken kayınvalidem de vardı dedim mesela kim vardı deyip gülüştüler. Gayet ciddi 'kayınvalidem vardı hani sizin ablanız olan' dedim derin bi sessizlik çöktü
Bilmem bana da kızım demesin zaten kızı değilim, kızım diyen kızı gibi görmüyo ki bak ben dedim de o demiyo gördünüz mü olayı var bence
Ben kendisini annem gibi göremiyorum anne de demiyorum en azından netim ama eşimin annesi saygıyı eksik etmem o ayrı
Haftada 1 çok yav. Ayda 1 en güzeli. Oğlu gitsin her hafta görsün 1 kere, beni bulaştırmasınlarama karşıımda olgun anlayışlı haftada 1 görüşmeyle yetinecek bir kv yokkiya inan bana 1 saniye bile yanımızdan ayrılmak istemez imkanı olsa her saniyeyi bizle geçirmek ister bu yüzden yılda bir görüşsem ne mutlu bana ve en kötüsü nişanlımda annesine çok düşkün hiç bi desteğim yok hadi kv kötü olur ama eşin seni tutar annesnine sınır çizer bende o da yok ana - oğul her saniye beraber olsalar gıık demezler
Sadece sinirlenince annecim diyorum. Annem bana diyor ki kvne anne demiceksin siz diceksin sadece kızıyor bi debencede cimmm eki çok yersiz gereksiz ve saçma .
benimkide beni görsen çooook seviyor ... yüzümeeee kızımm askımmm bitanemmm ama göstermelik oldunu biliyorumBen de bana bayildiğini düşünmüyorum gösterişe acayip merakli çevreye karşi her şey mükemmel mesaji vermeye çalişiyor sürekli. Bana gelirler sofra kurarim fotoğraf çektirmesinden yemeye başlayamayiz bir de sarilir foto çekilirken :) Sonra hepsini face'e koyar. İlginç bir kadın yani.
Haftada 1 çok yav. Ayda 1 en güzeli. Oğlu gitsin her hafta görsün 1 kere, beni bulaştırmasınlar
Oh bizimki foto çekmeyi bile bilmiyo şükür, yoksa aynısını yapar haniBen de bana bayildiğini düşünmüyorum gösterişe acayip merakli çevreye karşi her şey mükemmel mesaji vermeye çalişiyor sürekli. Bana gelirler sofra kurarim fotoğraf çektirmesinden yemeye başlayamayiz bir de sarilir foto çekilirken :) Sonra hepsini face'e koyar. İlginç bir kadın yani.
bende bendeeeeeeeeeNe güzel ya valla burda kv şöyle iyi böyle iyi diyenleri görünce resmen özeniyorum.
benimki de ben kapıdan girer girmez hoşgeldinnnnnnnnn prensesiimmmmm kızımmmmm der. oturur kahve içerken hep beni haklı görür bana tam gaz destek olur ama benim olmadığım ortamda görümcemle beraber benim sosyal medya hesaplarımı inceleyip kesin bize yazdı şunu falan diye dedikodumu yapıyor bende ekli bile değiller bunu yaptınıda kendi söylediOh bizimki foto çekmeyi bile bilmiyo şükür, yoksa aynısını yapar hani
Ben herşeyi paylaşmayı sevmem sosyal medyada
Ama işte o da kendi sosyal çevresi olan konu komşuya gösterişte bulunur, birden girer girmez çok özledim ya der sarılır ( şaşırırdım haftada 1 görüşüyoruz ne özlemesi yani ) bakarım ki içerde X komşusu var
Torun olunca haftada bire iniyo iş benden demesiHaftada 1 çok yav. Ayda 1 en güzeli. Oğlu gitsin her hafta görsün 1 kere, beni bulaştırmasınlar
Senin ki kendini bile ispikliyo desenebenimki de ben kapıdan girer girmez hoşgeldinnnnnnnnn prensesiimmmmm kızımmmmm der. oturur kahve içerken hep beni haklı görür bana tam gaz destek olur ama benim olmadığım ortamda görümcemle beraber benim sosyal medya hesaplarımı inceleyip kesin bize yazdı şunu falan diye dedikodumu yapıyor bende ekli bile değiller bunu yaptınıda kendi söyledigülsemmi ağlasammı
benimki inan bi garip çoook garip böyle değişik biri yol yordam bilmez meselaSenin ki kendini bile ispikliyo desene
Ben de severim kvyi.
Hizmet beklemez, yeri gelir yardimci olur.
Maddi manevi elindekini avcundakini doker.
Gercekten annedir.
Ama aptalligina kiziyorum. Bu anlattigim vericiligi sayesinde somureni cok. Sonra gelip bana agliyor, ben de uzuluyorum. Yapi olarak soyledigim cadiliklari yapacak bi kadin olmamasina kiziyorum.
Eninde sonunda gozunu acicam senin kv.
Ben samimi olmak için -cim eklemem de, anne yerine aney derimOnu bi de sakız gibi uzatırım aneeyyyy diye
Ben seviyorum kayınvalidemi yaaa.. Uzak olduğumuzdan kötü bir yönünü görmedim hiç.kayınvaliniz için seviyorum ama şu huyunu hiç sevmiyorum dediğiniz şeyler var mı mesela kayınvalidem iyidir şöyle iyi huyları var ama bazı huylarınıda hiç sevmiyorum dediğiniz şeyler
yada kayınvalidem çok iyi hiç bi sorunum yok diyen var mı
Ben seviyorum kayınvalidemi yaaa.. Uzak olduğumuzdan kötü bir yönünü görmedim hiç.
bencedeEğer böyle kalmak istiyorsan hep uzak kalmalısın.
Olsun, en büyük şansı arkasında sizin gibi bir gelini olması. O kadının gözü açılmalı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?