kayınvalideler hakkında düşünceler :)

çok sanslısın gerçekten ... benim kv de kıyafetime vs karışmaz ama her dakka bizle olmak istiyor
ikimizde çalışıyoruz yemeğimizi falan yapıyo o yüzden gezdiriyim arada diyorum ama kendi istemiyo kızkardeşi abisi hakkında şakasına bişey dese ben gittikten sonra kızına kızıyomuş söyleme öyle şeyler kızı soğutucaksın diyomuş tabi görümcem sölüyo bana ne kadar iyide olsan biraz mesafe iyidir candır her zaman

Ben de bana bayildiğini düşünmüyorum gösterişe acayip merakli çevreye karşi her şey mükemmel mesaji vermeye çalişiyor sürekli. Bana gelirler sofra kurarim fotoğraf çektirmesinden yemeye başlayamayiz bir de sarilir foto çekilirken :) Sonra hepsini face'e koyar. İlginç bir kadın yani.

Haftada 1 çok yav. Ayda 1 en güzeli. Oğlu gitsin her hafta görsün 1 kere, beni bulaştırmasınlar

benimkide beni görsen çooook seviyor ... yüzümeeee kızımm askımmm bitanemmm ama göstermelik oldunu biliyorum

Haftada 1 çok yav. Ayda 1 en güzeli. Oğlu gitsin her hafta görsün 1 kere, beni bulaştırmasınlar

benim annemden içten içe istemiyor onlarla samimi olmamı.. ya bizim ailerlerde çok farklı onlardan .. ben samimi olamıyorum nişanlım beni böle kabul etti 8 aydır beraberiz beni böyle kabul etmek zorundalar çünkü ben onlara kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama herkes birbirine saygı duymak zorunda dedim ve ben kimse için değişmemem bence kimse kimse için değişmesin tarzında devamlı konuştum ama benim nişanlım annesine çok düşkün evlensek haftada 1 yetmick gibi ona ..

Oh bizimki foto çekmeyi bile bilmiyo şükür, yoksa aynısını yapar hani
Ben herşeyi paylaşmayı sevmem sosyal medyada
Ama işte o da kendi sosyal çevresi olan konu komşuya gösterişte bulunur, birden girer girmez çok özledim ya der sarılır ( şaşırırdım haftada 1 görüşüyoruz ne özlemesi yani ) bakarım ki içerde X komşusu var

benimki de ben kapıdan girer girmez hoşgeldinnnnnnnnn prensesiimmmmm kızımmmmm der. oturur kahve içerken hep beni haklı görür bana tam gaz destek olur ama benim olmadığım ortamda görümcemle beraber benim sosyal medya hesaplarımı inceleyip kesin bize yazdı şunu falan diye dedikodumu yapıyor bende ekli bile değiller bunu yaptınıda kendi söyledi gülsemmi ağlasammı

Torun olunca haftada bire iniyo iş benden demesi
Bebek sensiz durmuyo babası alıp gidemez kayınvalide sana gelemli ya da sen gidecen, benden demesi

Senin ki kendini bile ispikliyo desene

Senin ki kendini bile ispikliyo desene
benimki inan bi garip çoook garip böyle değişik biri yol yordam bilmez mesela benim anneme kızımmmmmmm yavrum napıyosun der arayıp annemde biraz ağırdır benim gibi doğuktur kaynanamda aşırı konuşkan samimidir .. ailelerimiz bayağı farklı bizim kayınvalidem ben bişeye karışmama şöyle iyiyim böyle iyiyim der ama dedikleriyle yaptıkları asla uyuşmaz

Olsun, en büyük şansı arkasında sizin gibi bir gelini olması. O kadının gözü açılmalı bence

Ben seviyorum kayınvalidemi yaaa.. Uzak olduğumuzdan kötü bir yönünü görmedim hiç.

Eğer böyle kalmak istiyorsan hep uzak kalmalısın.
bencede hahahah artık benim nişanlım bile bıktı bizim fazla annesiyle görüşmemizi istemiyor çünkü her onlara gittiğimde kendime sorun etcek bişey buluyorum sonra nişanlıma surat dır dır yapıyorum o da artık bizi fazla samimi yapmayarak çözüm buldu

Olsun, en büyük şansı arkasında sizin gibi bir gelini olması. O kadının gözü açılmalı bence

O da sever beni.
Gecen isyerine gittim, beni "gelinim x ama kendi cocuklarimdan daha duskunum bitanem benim" diye tanistirdi.
Her konuda fikrimi sorar. Ama insan iliskilerinde dinletemiyorum kendimi.
Cidden cok uzuluyorum. Taniyip taniyabilecegim en saf, en iyi kalpli insan o.

En buyuk hayalim kpden bosatip yanima almak

soyleyince de diger cocuklarim nolcak onlar da evlenince bosanirim belki diyor.

Oncelik hep baskasi hep baskasi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…