kayınvalideler hakkında düşünceler :)

Çok iyidir, bunca yıldır da çok güzel geçiniriz.
Gerçekten sever ve değer verir.
Ancak her kulda olduğu gibi onunda bana göre kötü olan bir huyu var.
Çok titiz, evine gittiğimde diken üstünde oluyorum, kızım bir yere dokunacak bir şey dökülecek diye hep tedirginim.
o da sürekli istemsizce çocukları takip eder, bir şeyler dökülüp saçılıyor mu diye.
Böyle yazınca kızımda yaramaz bir çok gibi düşünmeyin.
Son derece uyumlu, bir çocuktur ama yinede çocuktur işte.
Olmaz olmaz onun evine gidince o süt illaki yere damlar, örtü serersin kırıntı örtüden dışarı sıçrar.
Sakınılan göze çöp batar diye boşuna demiyorlar.

ben çok merak ediyorum kaynanamı kendi annem kadar hatta annemden bile çok seviyorum diyenlerin kaynanasıyla olan ilişkilerini hep garip gelmiştir o kadar anlayışlı kaynanalar varmı gerçekten kendini geliştirmiş
Benim rahmetli kayınvalidem öyleydi. Gerçi annem kadar sevmem kimseyi mümkün değil ama çok severdim. Hep destek olurdu eşimle tartışsak ona kızardı magicat sen ne dersen yapmak zorunda değil falan diye. Şimdi de hayatta olsaydı keşke torununu göremedi kanser nedeniyle 7 aylık evliyken kaybettik

Allah rahmet eylesin..
kalmadı öyle kayınvalideler keşke yaşasaymış çünkü artık yok..

Komşumuzun 4 gelini 3 kızı var.Söylediği;Ne el kızından adama kız olur nede elin anasından insana ana olur.Anne kız ilişkisini hiç birşey tutmaz.

sürekli sitem etmesi, kendini dünyanın hükümdarı görmesi ayyyy

yemeğe çağırıp yemek yapmaması, çay içmediğim halde sürekli bu burda bişey içmiyo demesi.

Komşumuzun 4 gelini 3 kızı var.Söylediği;Ne el kızından adama kız olur nede elin anasından insana ana olur.Anne kız ilişkisini hiç birşey tutmaz.
tabi tutmaz ya imkansız bişey hiç tutarmı.. hiç samimi bulmuyorum annemde iyi kaynanam diyenleri en kötü anne bile en iyi kayınvalideden iyidir net !!
hiç bi kayınvalide anne şevkati vermz yüzüne veriri ama kızılayla oturup bir güzel dedikoduunu yapar kahve eşliğinde

sürekli sitem etmesi, kendini dünyanın hükümdarı görmesi ayyyy

yemeğe çağırıp yemek yapmaması, çay içmediğim halde sürekli bu burda bişey içmiyo demesi.

benimki 2 kere regl olduğum ay ayyyy biizim bi komşu fazla kanamsı vardı rahmini aldılar çocuğu olmadı diye örnekler verir aslında kötü niyetli vermezde işte çok boş konuşuyor

Bizzz kv ile 2 sene öncesine kadar çokkkk iyiydikkk iyi biri ama çok konuşup çok karışan bencil herşeye bi fikri olan herşeyi bildiğini sanan dayanılmaz bir kadınnn

hiç kimseyi annem kadar tabiki sevemem ama kayınvaldem iyi insandır severim hiçbirşeyime karışmaz nereye gittim ne giydim ne yaptım aksine oğlunun karıştığı şeylerde o bana destek çıkar biz oturmaya gezmeye çağırırız o gelmek istemez siz beraber gidin der evlendiğimden beri tek bayramı kvlerle geçirmedim hiçbir zamanda laf yapmadı anlayışlıdır bana her zaman her konuda yardımcı olur ama çok temiz kalpli bazen çevresindeki bazı akrabalarının onu kullandığı düşünüp üzülürüm bide çok para harcar benden çok kıyafeti var maşallah pek titiz bi kadında değil ama o kadarıda beni ilgilendirmiyo açıkcası evimiz barkımız ayrı o idare edilecek kadarını yapıyo zaten

çok sanslısın gerçekten ... benim kv de kıyafetime vs karışmaz ama her dakka bizle olmak istiyor

benimki 2 kere regl olduğum ay ayyyy biizim bi komşu fazla kanamsı vardı rahmini aldılar çocuğu olmadı diye örnekler verir aslında kötü niyetli vermezde işte çok boş konuşuyor

neden regl olduğunu konuşuyosun ki ?
ben özel mevzularıma hiç girmem, eşimin annesi benimiçin, benim hiçbişeyim değil o kafadayım ben

Abovvv sen de ne yaptın yav, yılda bir olur mu O da bi anne, eğer farklı şehirse ayda 1 en doğrusu. Kendi annemizi yılda 1 görmek istemeyiz sonuçta. Oğlunu görmek hakkı.

neden regl olduğunu konuşuyosun ki ?
ben özel mevzularıma hiç girmem, eşimin annesi benimiçin, benim hiçbişeyim değil o kafadayım ben
hasta olmuştum o ay onlara gidince fark ettim ablasından ped aldım hasta olmuşum dedim neyse bitti 5 gün sürdü bittikten 1 hafta sonra onlara gittim yine orda fark ettim tekrar ablasından isteyince senin bitmemişyidi dedi bende stresten geri başladı dedim geçiştridim üstüne öyle bi konu açıldı

Abovvv sen de ne yaptın yav, yılda bir olur mu O da bi anne, eğer farklı şehirse ayda 1 en doğrusu. Kendi annemizi yılda 1 görmek istemeyiz sonuçta. Oğlunu görmek hakkı.
ama karşıımda olgun anlayışlı haftada 1 görüşmeyle yetinecek bir kv yokki ya inan bana 1 saniye bile yanımızdan ayrılmak istemez imkanı olsa her saniyeyi bizle geçirmek ister bu yüzden yılda bir görüşsem ne mutlu bana ve en kötüsü nişanlımda annesine çok düşkün hiç bi desteğim yok hadi kv kötü olur ama eşin seni tutar annesnine sınır çizer bende o da yok ana - oğul her saniye beraber olsalar gıık demezler

ben aslında kayınvalıdemı severım
esımın annesı sonucta ne gıbı bı sorunum olabılır
esımı arar bana karsı doldurur , kıyaslar arkamdan konusur ama yuzume karsı hep guleryuzlu
buda sonradan oldu once hıc boyle seylerı yoktu
bızı dısarda goren anne kız sanıyordu bırbırımıze fızıksel olrak benzerızde
guleryuzlu olmama bıle, bu kız salak mı ne sureklı gulumsuyor dıye konusmus mesela
ben yınede saygıda kusur etmem, aşılamayacak sorunlar degıl. bayramda ozel gunlerde gorusuyoruz . mesafe koydum resmı konusuyorum. ısrarla esıme annesını arayıp hal hatır sormayı unutmaması konusunda uyarıyor hatırlatıyorum.
ustume dusenı yapıyorum yeterlı heralde :)

Ben de öyle sonuna eklenen "cim"i bi türlü yapamıyorum ya. Hayır kendi anne babama da diyemiyorum. Ama mesela annecim yerine anneeeaaaaaa diye bağırsam bile samimiyetimi anlıyor onlar
Ben samimi olmak için -cim eklemem de, anne yerine aney derim Onu bi de sakız gibi uzatırım aneeyyyy diye

benim nişanlım fazlasıyla anne düşkünüdür zaten ve maalesef .. dışardan bakanlara aman nolcak düşkün olsun diye geliyor ama yaşayan bilir nasredtin hoca hikayesi gibi maalesef nişanlımın düşkünlüğünden dolayı ben annesine ısınamıyorum benim nişanlım böyle anneci olmasa bende kaynananmı sevebilirdim .. ama benim nişanlım onlarda otururken biz salonda basbasa otursak 10 dk da bir annesinin odasına gider öper koklar gelir falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…