- 2 Aralık 2015
- 32.650
- 108.409
- 598
Katılmıyorum.Torun evlat sevgisini geçer derler.Gerçekten sevdiklerine inanıyorum ben.Torun bahane zaten daha sık görüşmeye bir sebep daha bulmaca bunun adı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katılmıyorum.Torun evlat sevgisini geçer derler.Gerçekten sevdiklerine inanıyorum ben.Torun bahane zaten daha sık görüşmeye bir sebep daha bulmaca bunun adı
ne giderim ne gönderirimBence nikah masasına oturmadan söyle.
Haftada 2 kere falan gitsin görsün iş çıkışı, ama seni sürüklemesin. Sürüklerse gitme, gidersen kendi annene götür eşini habire.
ben valla söyledim ben buyum kimse için değişmem dedim beni beğenen böyle beğensinhaha kaynana olarak çok güldüm çok oynarsınız ,kızlar evlenmeden önce tüm şartlarınızı açık ve net ortaya koyun alan sizi öyle alsın kimse gerçek yüzünü göstermiyor sonra bi taraf uzaydan gelmiş türk örf adetlerini bilmiyomuş gibi şoklar yaşıyorlar![]()
benimkide iyidir kızım prensesim falan der ama hep böyle yanında olalım hep onla oturalım istiyor tek kusuru buBenim ki öyle kuzum hamd olsun elbette her insanın hatası olur kötü huyu olur bizde dört dörtlük değiliz sonuçta ben mesela hiç kayinvaldem diyemem bana çok resmi gelir 5 senedir beraber oturuyoruz elbette ufak tefek şeyler oluyor anneyle kızı arasinda oluyor önemli olan sevgi saygıyı yitirmemek yoksa kızdığıniz şey çabuk söner unutursunuz benim kayinvaldem kafadır bütün çılgınlıkları yapabilirsin onunla hiç hayır demez maşallah biz hızına zor yetişiyoruz herşeyden önce tek başına 3 çocuğunu dört dörtlük yetiştirmiş eli öpülesi kadın yani![]()
aynı aynı .. tek mi yaşıyor kimle yaşıyor kaynanan ? benimki de evlensek hergünnnn gelmemizi bekler ama öyle alıştırmıcam ben her gün gidemem onlara eşiminde her gün gitmesini istemem açıkcası öyle alışırsa gidilmeyen 1 günü başımıza kalkarlar.. hele özel günler hep onla olalım istiyorbenimki de iyidir ama dediğiniz gibi hep onlara gidelim ister geçen hafta iki gün onda kaldık eşim hergün gidiyor zaten dün gittik aman hiç gelmiyosunuz dedi şoka girdim resmen![]()
konuşuyodur tabiki :) görümcen varsa bide kahve eşliğinde dedikodun yapılıyodur canım. ya benimki de çok iyi beni görünce hoşgeldin kızım prensesi der ne istersem yemek sorar yapar beni oğluna hep korur savunur karışmaz ama tekkkk kötü huyu oğluna çok düşkün ve ben onlara gidince hep onla oturalım istiyor yanlız kalmak istiyorum bende ama kaynanam maalesef kalabalığı konuşmayı seviyor.. yılbaşında dışarı çıkamıyoruz kırılır diyeHic bir seyime karismaz hatta nisanlim bir sey soylediginde oglunu engeller susturur beni sevdigini biliyorum bende onu seviyorum saolsun kotulugunu gormedim... Yüz yüze hic bir problemimiz olmadi ki zaten ben biraz sinirlensem (ona karsi degil tabiki bu sinir) o konusmaz agzini dahi acmaz karismaz benim gibi çirkef diil yani
Bir tek Sevmedigim huyu dedikodu yapiyor cok fena benim hakkimdada konusuyormudur acaba![]()
Hahahahha valla ne gulerim . Limonda tasiyomu sevgili kayin validenAcaba o akraba benim kayınvalideciğimmi.
![]()
konuşuyodur tabiki :) görümcen varsa bide kahve eşliğinde dedikodun yapılıyodur canım. ya benimki de çok iyi beni görünce hoşgeldin kızım prensesi der ne istersem yemek sorar yapar beni oğluna hep korur savunur karışmaz ama tekkkk kötü huyu oğluna çok düşkün ve ben onlara gidince hep onla oturalım istiyor yanlız kalmak istiyorum bende ama kaynanam maalesef kalabalığı konuşmayı seviyor.. yılbaşında dışarı çıkamıyoruz kırılır diye
yaaaaaaaaaa ne güzelll girme girme hep kavga etsinlerKesin yapiyordur wallahi ya
Allahtan benimkiler birbirine düskün diil hatta hic gecinemezler :)) bazen ben girerim aralarina susun diye :))
Aman ya ele karismak ne kadar zor![]()
Bekar oğlu var işte biz alıştırdık daha dün tartıştık eşimle anladı gitmek istemediğimiaynı aynı .. tek mi yaşıyor kimle yaşıyor kaynanan ? benimki de evlensek hergünnnn gelmemizi bekler ama öyle alıştırmıcam ben her gün gidemem onlara eşiminde her gün gitmesini istemem açıkcası öyle alışırsa gidilmeyen 1 günü başımıza kalkarlar.. hele özel günler hep onla olalım istiyor
madem tek de değil ne gerek var canım her gün her gün gitmeye ne saçma sen eşinle evlendin ailesini her zaman memnun etmek zorunda değilsinBekar oğlu var işte biz alıştırdık daha dün tartıştık eşimle anladı gitmek istemediğimi
öyle valla en iyi kaynana ölmüş kaynanaKayınvalidem çok iyi süper bir insan çünkü öyle biri yokYahu kızlar okudukça ben daraldım bu nedir offf ellerde neler varmış...
yaaaaaaaaaa ne güzelll girme girme hep kavga etsinlerbenimkiler düşkün birbirine ya gerçi ben nişanlımı baya baya törpüledim çektim kendime
kayınvalidem iyidir bide hep bizle oturmak vs istemese çok iyi olcak
ama ben bastan koyduım tavrımı dedim ben soğuk alıngan bi insanım fazla samimiyeti sevmiyorum dedim anlatıım kendimi kabullendiler onlar çok aşırı sıcak kanlı ben öyle olamıyorum ya
Hahahahha valla ne gulerim . Limonda tasiyomu sevgili kayin validen![]()
bizimkiler çok kalabalık değil ama annesi yetiyor inanDayanamiyorum bağristiklari zaman benimki cok konusmaz susar ama konustumu ana baba dinlemez en son söyliycegini ilk önce söyler agir konusur benim yanimda öyle olunca ben susamiyorum iste napim
Çok içli dışlı olmayi bende sevmiyorum benimkilerde öyle bir toplanirlar aman allahim ordu gibi zaten kalabaliklar aralarina girip kaynasmak insanin beynini yoruyo
O yuzden bende çektim kendimi düğünde bayramda gidiyorum normal günde mumkun oldugunca uzagim kayinvalideme de öyle akrabalarinada![]()