kayınvalideler hakkında düşünceler :)

Bence nikah masasına oturmadan söyle.
Haftada 2 kere falan gitsin görsün iş çıkışı, ama seni sürüklemesin. Sürüklerse gitme, gidersen kendi annene götür eşini habire.
ne giderim ne gönderirim :D ayy bayılıyolar ya herkes hergün gelsin dibimde otursunlar diye amannn

haha kaynana olarak çok güldüm çok oynarsınız ,kızlar evlenmeden önce tüm şartlarınızı açık ve net ortaya koyun alan sizi öyle alsın kimse gerçek yüzünü göstermiyor sonra bi taraf uzaydan gelmiş türk örf adetlerini bilmiyomuş gibi şoklar yaşıyorlar:KK47:
ben valla söyledim ben buyum kimse için değişmem dedim beni beğenen böyle beğensin

Benim ki öyle kuzum hamd olsun elbette her insanın hatası olur kötü huyu olur bizde dört dörtlük değiliz sonuçta ben mesela hiç kayinvaldem diyemem bana çok resmi gelir 5 senedir beraber oturuyoruz elbette ufak tefek şeyler oluyor anneyle kızı arasinda oluyor önemli olan sevgi saygıyı yitirmemek yoksa kızdığıniz şey çabuk söner unutursunuz benim kayinvaldem kafadır bütün çılgınlıkları yapabilirsin onunla hiç hayır demez maşallah biz hızına zor yetişiyoruz herşeyden önce tek başına 3 çocuğunu dört dörtlük yetiştirmiş eli öpülesi kadın yani :KK48::KK74::-):KK71:
benimkide iyidir kızım prensesim falan der ama hep böyle yanında olalım hep onla oturalım istiyor tek kusuru bu

benimki de iyidir ama dediğiniz gibi hep onlara gidelim ister geçen hafta iki gün onda kaldık eşim hergün gidiyor zaten dün gittik aman hiç gelmiyosunuz dedi şoka girdim resmen :110::110:

benimki de iyidir ama dediğiniz gibi hep onlara gidelim ister geçen hafta iki gün onda kaldık eşim hergün gidiyor zaten dün gittik aman hiç gelmiyosunuz dedi şoka girdim resmen :110::110:
aynı aynı .. tek mi yaşıyor kimle yaşıyor kaynanan ? benimki de evlensek hergünnnn gelmemizi bekler ama öyle alıştırmıcam ben her gün gidemem onlara eşiminde her gün gitmesini istemem açıkcası öyle alışırsa gidilmeyen 1 günü başımıza kalkarlar.. hele özel günler hep onla olalım istiyor

Hic bir seyime karismaz hatta nisanlim bir sey soylediginde oglunu engeller susturur beni sevdigini biliyorum bende onu seviyorum saolsun kotulugunu gormedim... Yüz yüze hic bir problemimiz olmadi ki zaten ben biraz sinirlensem (ona karsi degil tabiki bu sinir) o konusmaz agzini dahi acmaz karismaz benim gibi çirkef diil yani :KK70::KK70:

Bir tek Sevmedigim huyu dedikodu yapiyor cok fena benim hakkimdada konusuyormudur acaba :KK17:

Hic bir seyime karismaz hatta nisanlim bir sey soylediginde oglunu engeller susturur beni sevdigini biliyorum bende onu seviyorum saolsun kotulugunu gormedim... Yüz yüze hic bir problemimiz olmadi ki zaten ben biraz sinirlensem (ona karsi degil tabiki bu sinir) o konusmaz agzini dahi acmaz karismaz benim gibi çirkef diil yani :KK70::KK70:

Bir tek Sevmedigim huyu dedikodu yapiyor cok fena benim hakkimdada konusuyormudur acaba :KK17:
konuşuyodur tabiki :) görümcen varsa bide kahve eşliğinde dedikodun yapılıyodur canım. ya benimki de çok iyi beni görünce hoşgeldin kızım prensesi der ne istersem yemek sorar yapar beni oğluna hep korur savunur karışmaz ama tekkkk kötü huyu oğluna çok düşkün ve ben onlara gidince hep onla oturalım istiyor yanlız kalmak istiyorum bende ama kaynanam maalesef kalabalığı konuşmayı seviyor.. yılbaşında dışarı çıkamıyoruz kırılır diye

konuşuyodur tabiki :) görümcen varsa bide kahve eşliğinde dedikodun yapılıyodur canım. ya benimki de çok iyi beni görünce hoşgeldin kızım prensesi der ne istersem yemek sorar yapar beni oğluna hep korur savunur karışmaz ama tekkkk kötü huyu oğluna çok düşkün ve ben onlara gidince hep onla oturalım istiyor yanlız kalmak istiyorum bende ama kaynanam maalesef kalabalığı konuşmayı seviyor.. yılbaşında dışarı çıkamıyoruz kırılır diye

Kesin yapiyordur wallahi ya :KK57::KK57:

Allahtan benimkiler birbirine düskün diil hatta hic gecinemezler :)) bazen ben girerim aralarina susun diye :))

Aman ya ele karismak ne kadar zor o_O

Kesin yapiyordur wallahi ya :KK57::KK57:

Allahtan benimkiler birbirine düskün diil hatta hic gecinemezler :)) bazen ben girerim aralarina susun diye :))

Aman ya ele karismak ne kadar zor o_O
yaaaaaaaaaa ne güzelll girme girme hep kavga etsinler :D benimkiler düşkün birbirine ya gerçi ben nişanlımı baya baya törpüledim çektim kendime :D kayınvalidem iyidir bide hep bizle oturmak vs istemese çok iyi olcak
ama ben bastan koyduım tavrımı dedim ben soğuk alıngan bi insanım fazla samimiyeti sevmiyorum dedim anlatıım kendimi kabullendiler onlar çok aşırı sıcak kanlı ben öyle olamıyorum ya

aynı aynı .. tek mi yaşıyor kimle yaşıyor kaynanan ? benimki de evlensek hergünnnn gelmemizi bekler ama öyle alıştırmıcam ben her gün gidemem onlara eşiminde her gün gitmesini istemem açıkcası öyle alışırsa gidilmeyen 1 günü başımıza kalkarlar.. hele özel günler hep onla olalım istiyor
Bekar oğlu var işte biz alıştırdık daha dün tartıştık eşimle anladı gitmek istemediğimi

Kayınvalidem çok iyi süper bir insan çünkü öyle biri yok :KK45: Yahu kızlar okudukça ben daraldım bu nedir offf ellerde neler varmış...

yaaaaaaaaaa ne güzelll girme girme hep kavga etsinler :KK70: benimkiler düşkün birbirine ya gerçi ben nişanlımı baya baya törpüledim çektim kendime :KK70: kayınvalidem iyidir bide hep bizle oturmak vs istemese çok iyi olcak
ama ben bastan koyduım tavrımı dedim ben soğuk alıngan bi insanım fazla samimiyeti sevmiyorum dedim anlatıım kendimi kabullendiler onlar çok aşırı sıcak kanlı ben öyle olamıyorum ya

:KK70::KK70:Dayanamiyorum bağristiklari zaman benimki cok konusmaz susar ama konustumu ana baba dinlemez en son söyliycegini ilk önce söyler agir konusur benim yanimda öyle olunca ben susamiyorum iste napim :KK57:

Çok içli dışlı olmayi bende sevmiyorum benimkilerde öyle bir toplanirlar aman allahim ordu gibi zaten kalabaliklar aralarina girip kaynasmak insanin beynini yoruyo :KK51:

O yuzden bende çektim kendimi düğünde bayramda gidiyorum normal günde mumkun oldugunca uzagim kayinvalideme de öyle akrabalarinada :KK14:

Mrb oncelikle masallah diyin cunku ben kayinvalidemle 8 yildir buyuk bi problem yasamadim cok anlayisli surekli alttan alir karismaz tam tersi bi sorunum olsa benden cok uzulur cozum arar cocuklarima benden iyi bakiyor altli ustlu oturuyoruz anlasiyoruz iyiyiz umarim agzimizin tadi bozulmaz ogluyla bile sorunum olsa asla beni ezdirmez suclu bile olsam beni tutar sagolsun eli cok acik arkadastan oteyiz bi gun gormesem gercekten uzulurum oyleyiz rabbim herkese boyle kv nasib etsin kendisi cok cekmis kayinvalidesinden o yuzden ben cektirmem diyor ama tabiki hersey karsilikli bendr kizindan ote davraniyorum yeri gelir kendimi isimi birakir ona kosarim

:KK70::KK70:Dayanamiyorum bağristiklari zaman benimki cok konusmaz susar ama konustumu ana baba dinlemez en son söyliycegini ilk önce söyler agir konusur benim yanimda öyle olunca ben susamiyorum iste napim :KK57:

Çok içli dışlı olmayi bende sevmiyorum benimkilerde öyle bir toplanirlar aman allahim ordu gibi zaten kalabaliklar aralarina girip kaynasmak insanin beynini yoruyo :KK51:

O yuzden bende çektim kendimi düğünde bayramda gidiyorum normal günde mumkun oldugunca uzagim kayinvalideme de öyle akrabalarinada :KK14:
bizimkiler çok kalabalık değil ama annesi yetiyor inan :D yani ne bilim benim ailemde de yoktur geline gidelim vs diye benim abimin karısı çok severiz ama hiç gitmeyiz evlerine bu yüzden annemle arası çok iyi ş.dışında oturuyolar gelip kalsınlar annem hadi gidin artık der :D bende sevmiyorum iç içe olmayı ama maalesef kaynanamın yapısı böyle acayip derecede seviyor oturulsun.. onlara gittiğimde gidiyoruz odaya yanına oturuyoruz sonra sıkılıyorum salona geçiyoruz hemen geliyor bırakta yalnız kalalım :D bende surat asıyorum hemen allahtan nişanlım anlayışlı biliyo sıkıldımı fazla oturtmuyo onlarla :D

Benimki bazen iyi bazen kötü. Aramaz sormaz ben zor durumda olduğunda her gün arardım ama baktım yok sadece cumaları aricam cuman mübarek olsun demeye o kadar artik.
Farklı şehirlerdeyiz her gün oğluyla konuşur. Geldi mi 1 ay kalır işe elini sürmez. İyi sanırım bilmiyorum. Kendi annenin yerini tutmaz tabi..

Back
X