- 21 Ocak 2017
- 1.146
- 1.027
- 83
- Konu Sahibi Yenibihayat
-
Teşekkürler kızlar cevap için ilk evlendigimde sanki mecburum yapmassam kötü gelin diyecekler diye ipin ucunu kaçırdım sanırım son zamanlarda artık mecbur olmadıgımı anladıgım için uzak duruyorum ama o yinede çekinmeden söylüyor.
Mesela hergün ev silen biri degil orda kaldıgımız zaman sanki hergün ev siliyormuş süpürüyormuş gibi şuraları bi süpürsen rahat edemiyorum der.
Tabi ki her işine koşmak zorunda değilsin. 50 yaşında kadının temizlik yapmak istememesini de anlarım. Kendisini ayda 1 de olsa temizlikçi tutmaya ikna edin.Merhaba Arkadaşlar ,
Başlıktada yazdıgım gibi kayınvalidelerin her işine koşmak zorundamıyız,
Hastalık olur, yaşlılık olur bunları tenzih ediyorum,
Yaptıgım iştende gocunmam ama mecburmuyum ?
Kayınvalidem 50 li yaşlarında eli ayagı tutuyor şükür işine gelen herşeye yetişir ama ben bi misafir olarak gittigimde yada bi ugradıgımda bana bişeyler kitlemesinden sıkıldım. Kendi evinin işinden kaçıyor resmen kadın anneme bu kadar hizmet etmiş degilim eşimin annesi diye saygıda kusur etmem ama evini silip süpürmek zorundamıyım ? Kendisi evde çalışmıyor ben çalışan bi insanım kendi evimin işine zor yetişiyorum boş anımı yakaladımı güya rica ediyor ama istemesemde mecbur bırakıyor. Bu zamana kadar hiç ses etmedim her işine koştum üstümüzde emekleri var evlenirken destek oldular diye ama sonra aramız açıldı ve benim için kötü konuştu yaptıklarımın hiç biri gözüne görünmedi,siz ne düşünüyorsunuz ?
Edemiyorsan süpür deyin :))
15 yıllık evliyim bir kere süpürdüm kv evini..
rahat edemiyorsa süpürsün..
Onu desem bırak kendim yaparım der.Tabi ki her işine koşmak zorunda değilsin. 50 yaşında kadının temizlik yapmak istememesini de anlarım. Kendisini ayda 1 de olsa temizlikçi tutmaya ikna edin.
İş yapıp bittikten sonra söyleyin. Öyle derse de tabi ki siz kendi evinizin işini herkesten çok daha güzel yaparsınız ama bu sıcakta kendinizi yordugunuza değmez ya da benzer yumuşak sözlerle ikna edebilirsiniz diye düşünüyorum. En azından deneyin.Onu desem bırak kendim yaparım der.
Kötü olmak kalp kırmakta istemiyorum kullanılmakta.
Türkiye deki şu gelindir köledir mantığı bı bitsin artık ya, yok gelenekmis yok ozumuzu kaybediyormusuz, mıçarım böyle oze
Merhaba Arkadaşlar ,
Başlıktada yazdıgım gibi kayınvalidelerin her işine koşmak zorundamıyız,
Hastalık olur, yaşlılık olur bunları tenzih ediyorum,
Yaptıgım iştende gocunmam ama mecburmuyum ?
Kayınvalidem 50 li yaşlarında eli ayagı tutuyor şükür işine gelen herşeye yetişir ama ben bi misafir olarak gittigimde yada bi ugradıgımda bana bişeyler kitlemesinden sıkıldım. Kendi evinin işinden kaçıyor resmen kadın anneme bu kadar hizmet etmiş degilim eşimin annesi diye saygıda kusur etmem ama evini silip süpürmek zorundamıyım ? Kendisi evde çalışmıyor ben çalışan bi insanım kendi evimin işine zor yetişiyorum boş anımı yakaladımı güya rica ediyor ama istemesemde mecbur bırakıyor. Bu zamana kadar hiç ses etmedim her işine koştum üstümüzde emekleri var evlenirken destek oldular diye ama sonra aramız açıldı ve benim için kötü konuştu yaptıklarımın hiç biri gözüne görünmedi,siz ne düşünüyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?