- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi Yenibihayat
-
Yapma sen deO zaten hiç demez sana yardım ediyim diye.
Kendi tatile gider dönünce ben evini hazır ederim,
Ben gitsem bari bi süpüreyim demez.
Bu tamamen kişinin karakteriyle alakalı bişey. Bazıları kızlarına gelinlerine iş yaptırmaya bayılır. Bazıları ise sadece gelin gelsede işleri yapsa der. Bazıları ev benm evim kimse karışmasın der:)) valla kmse kusura bakmasın ben yapsam anamda kv de yaptırır ama hiççç niyetim yok:)) nasıl alıştırrsan öyle gider. Hastalık falan bunlar başka tabi. Ama bişey demiyosa sende yapma. Diyosa da he tamam de ertele:) klasik annelerimize yaptığımz gibi. Ama şunu da söylym basit işlere de yardım yapılmalı tabi. Bu dedklerim sürekli ve her işten bahsedyrm. Yoksa sofra kur kaldr salata pilav yapmak bulaşık falan bunlar norml şeyler. Başkasının evine bile gidince yardım olark yapılırMerhaba Arkadaşlar ,
Başlıktada yazdıgım gibi kayınvalidelerin her işine koşmak zorundamıyız,
Hastalık olur, yaşlılık olur bunları tenzih ediyorum,
Yaptıgım iştende gocunmam ama mecburmuyum ?
Kayınvalidem 50 li yaşlarında eli ayagı tutuyor şükür işine gelen herşeye yetişir ama ben bi misafir olarak gittigimde yada bi ugradıgımda bana bişeyler kitlemesinden sıkıldım. Kendi evinin işinden kaçıyor resmen kadın anneme bu kadar hizmet etmiş degilim eşimin annesi diye saygıda kusur etmem ama evini silip süpürmek zorundamıyım ? Kendisi evde çalışmıyor ben çalışan bi insanım kendi evimin işine zor yetişiyorum boş anımı yakaladımı güya rica ediyor ama istemesemde mecbur bırakıyor. Bu zamana kadar hiç ses etmedim her işine koştum üstümüzde emekleri var evlenirken destek oldular diye ama sonra aramız açıldı ve benim için kötü konuştu yaptıklarımın hiç biri gözüne görünmedi,siz ne düşünüyorsunuz ?
güler yuzunuze bakmaya hos sohbetinizi dinlemeye geldik ev her zaman supurulur deyin.Teşekkürler kızlar cevap için ilk evlendigimde sanki mecburum yapmassam kötü gelin diyecekler diye ipin ucunu kaçırdım sanırım son zamanlarda artık mecbur olmadıgımı anladıgım için uzak duruyorum ama o yinede çekinmeden söylüyor.
Mesela hergün ev silen biri degil orda kaldıgımız zaman sanki hergün ev siliyormuş süpürüyormuş gibi şuraları bi süpürsen rahat edemiyorum der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?