- 20 Mayıs 2021
- 545
- 785
- 23
- Konu Sahibi kadinlarmatinesi
-
+1.İnşallah siz yokken yemek yapar
Çalışan insanı en mutlu eden şey akşam hazır yemek
Bir sorununuz yoksa evinizde misafiriniz olduğunu unutmadan davranırsanız bence hiçbi sorun olmaz
Sizin nasıl davranacağınızdan çok onun nasıl davranacağı önemlimerhaba kızlar, dert değil de genel bir konu açmak istedim. 1 senelik evliyim kayınvalidem bize kalmaya gelecek 1 ay kadar. aramız iyi çok şükür ama şuana kadar hep uzaktık neticede. acaba evde birlikte olunca nasıl olur, nelere dikkat etmeliyim? tavsiyeleriniz var mı? bir de ben çalıştığım için gündüz kv evde tek olacak. (şimdiye dek pandemi sebebiyle hiç gelmedi. ilk kez geliyor.biz ona gitmiştik bayramda vs.)
aynen+1.
siz evde yokken evi toparlayıp, yemek yaparsa öpün başınızın üstüne koyun
nelere dikkat etmeliyim derken kendim nelere dikkat etmeli ne yapmalı nasıl davranmalıyım anlamında sordum. kayınvalidemden bahsediyorum sizin aklınıza neler geliyor.Nelere dikkat etmeliyim mi? Aşıları tam mı? Balkonda atlamasını engelleyecek file var mı? Mamasını kumunu hazır ettiniz mi? Bu soruyu hayvan sahiplenenlerden duyuyorum genelde aklıma bunlar geldi benim. İnsan için sorana rastlamadım ahshjs.
:)) allah kolaylıklar versinÜç maymunu oynarsan yırtarsın. Gördüğünü görmezden, bildiğini bilmezden gelmen lazım. 2 aydır bende kayınvalide kayınpeder böyle gün geçiyor
yemek yapar diye düşünüyorum, sağolsun buzluğuma börek çörek yapar yollar gittiğimizde. işten gelince kolaylık olsun sana derİnşallah siz yokken yemek yapar
Çalışan insanı en mutlu eden şey akşam hazır yemek
Bir sorununuz yoksa evinizde misafiriniz olduğunu unutmadan davranırsanız bence hiçbi sorun olmaz
kendi düzenini isteyen biri, öyle yapar mı diye endişeliyim. bir de yatak odasına girer mi diye+1.
siz evde yokken evi toparlayıp, yemek yaparsa öpün başınızın üstüne koyun
Ne güzel işteyemek yapar diye düşünüyorum, sağolsun buzluğuma börek çörek yapar yollar gittiğimizde. işten gelince kolaylık olsun sana der
aynen ben de böyle düşünüyorum. şimdiye kadar çok iyiysi ama asıl şimdi belli olacak gibiSizin nasıl davranacağınızdan çok onun nasıl davranacağı önemlikayınvalidenizi şimdi tanıyacaksınız
çok iyi ve yardım eden biri ama işte müdahale de eden biri maalesefEvdeki düzene müdahale etmeye kalkarsa izin vermeyin kibarca söyleyin. Çok sinir ederse de 30dan geriye şafak sayın aman bi daha ne zaman göreceğim 1 ay nedir ki diyin
çok teşekkür ederim :)Ayy anne kendi evin gibi davran rahat ol bak mutfak banyo nasıl rahat edersen kullan istediğin yemeği yap ihtiyaç olursa ahiç çekinme ara getirelim akşam de, yatak odası vs gibi yerlerde kapıyı örterek çık anlayışlı biri ise zaten girmeyecektir. Olabildiğince güler yüzlü ol, am yorgun gelince de anne bugün iş çok yoğundu az bi sakinleşeyşm odada yatayım de. İçimden geldiği gibi davran kendin ol, o sırada o neler yapacak bakalım. Hoşuna gitmeyen durumları varsa da görme, duyma, bilme. Sıkıntı çıkarsa buraya yaz çözeri
Bir ayda tüm evi değiştirecek hali yok kadınınçok iyi ve yardım eden biri ama işte müdahale de eden biri maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?