Kayınvalidem 1 ay bizde kalacak

kendi düzenini isteyen biri, öyle yapar mı diye endişeliyim. bir de yatak odasına girer mi diye onun haricinde bir endişem yok aslında yemek yapar diye düşünüyorum

Bir şey sorucam, yatak odasına neden giremesin? Diğer odalardan farkı nedir? Orada seks yaptığınız için mi girmesin istiyorsunuz mesela? Biz salonda falan da seviştik kocamla bu durumda salona misafir almamamız mi gerekiyor? Merakımdan soruyorum.

Bazı kişilerde yatak odası kutsal görülüyor
Ben de bu zamana kadar anlam veremedim
Benimkinin hiç kapısı kapalı bile olmaz misafir varken
Eşya sonuçta ordakiler de ne bileyim

yo kutsal görmüyorum sadece tercih meselesi. girmesini istemem. kv olduğu için değil kendi annem, arkadaşım kardeşim vs de girsin istemem

tercih meselesi. girmesini istemem. kv olduğu için değil kendi annem, arkadaşım kardeşim vs de girsin istemem.

guleryuzlu olup ikram vs ye dikkat ederek.
ilerde oğlunuzun evine gittiğinizde gelinden ne beklersiniz mesela..

tercih meselesi. girmesini istemem. kv olduğu için değil kendi annem, arkadaşım kardeşim vs de girsin istemem.

İşte nedenini merak ediyorum ben de. Söylemek zorunda değilsiniz tabi de anlamaya çalışanlara yardımı olur. Mantığını çözemiyorum ben.

guleryuzlu olup ikram vs ye dikkat ederek.
ilerde oğlunuzun evine gittiğinizde gelinden ne beklersiniz mesela..
tabi canım güleryüz ve ikram muhakkak. sadece 1 ay uzun geldi bana, uzun süreli misafirliğe alışık değilim ailemden, bekarken eve uzun süreli kimse gelmezdi biz de kimseye gitmezdik. kv ila aramız iyi ama bu 1 ayda sıkıntı çıkar mı acaba diye endişe ediyorum çünkü dediğim gibi ilk kez kalacak bizde.

Benimki akbil gişesi gibi valla dileyen girip istediğini alıp çıkıyor.

İşte nedenini merak ediyorum ben de. Söylemek zorunda değilsiniz tabi de anlamaya çalışanlara yardımı olur. Mantığını çözemiyorum ben.
:) herşeyin mantıklı bir açıklaması olmak zorunda değil ki. sadece istemem girilmesini bu kadar

valla kendi ailenizden biri gelse de ufak tefek sikintilar çıkar.
görmezden gelinerek, idare edilerek bu süreç atlatılır..

Bu ilk tanısma gibi olacak sizin için. Zaten gecici diyerek herseye katlanmayın rahatsız oldugunuz seyleri uygun dille söyleyin. Cünkü simdi nasıl davranirsanız hep öyle bekleyecek.
evet haklısınız. çünkü ileride bizimle yaşama ihtimali de olabilir, şimdi öyle yapmazsam hep öyle bekler

kilitleyip çıkın o zaman odanızı
Sana güvenmiyorum o yüzden odamı kilitleyeceğim anlamına gelmez mi bu da kötü değil mi? Hadi normal misafir olsa neyse ama gelen kişi kayınvalide , eşinin annesi. Kimilerinin bu konuda hassasiyeti olduğu için gittiğim evlerde buna dikkat ediyorum. Yatılı kaldığımda oldu, yatak odasına hiç girmedim ama bilerek kapının kilitlendiğini görsem eve adımımı atmazdım, kırıcı bir davranış bence. (kayınvalidenin normal biri olduğunu düşünerek yazdım)

yok canım kitlemem zaten ayıp olur

kendi düzenini isteyen biri, öyle yapar mı diye endişeliyim. bir de yatak odasına girer mi diye onun haricinde bir endişem yok aslında yemek yapar diye düşünüyorum
Yatak odasına girmesinin ne sakıncası var? İnanın yıllardır bu konuyu anlayamadım. Yatak odası evin odalarından birtanesi. Çekmeceleri karıştırmadığı müddetçe öteki odalardan bir farkı yok.
Sorunuza gelecek olursak eşinize herzamankinden daha iyi davranın o varken. İyi bir kadınsa tek beklentisi oğlunun mutluluğunu görmek olacaktır.

Yatak odama girilmesinden ben de hoşlanmam. Biraz dağınık takılırım genelde ne bileyim sabah toplamadan ya da pijamaları yatağın üzerine atıp çıkabilirim. Ya da boş bi prezervatif paketi bi kenardan çıkabilir. Kaynanamın nasıl korunduğumu ya da ne zaman seviştiğimi gece ne giydiğimi bilmesine gerek yok :) Sadece kv değil kim olsa istemem zırt bırt girmesini.

Büyük oğluma kv baktı 1.5 sene kadar haftanın yarısından fazlası bizde kaldı. Takıntılı biri olduğumu bildiğinden evde benim istemediğim hiçbir şeyi yapmazdı. Ben yapar mısın demeden yemek bile yapmazdı ki zaten oğlumla ciddi anlamda yoğun şekilde vakit geçirirdi yorulurdu. Sabahları kapıyı çekip çıkardım. Çok büyük bir sorun da yaşamadık çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…