Kayınvalidem 1 ay bizde kalacak

yalnış ifade etmiş oldum, girmesi değil elbette karıştırması-karıştırma amacıyla olmasa da bakması dolaplara vs-.

evet haklısınız bunu atlamışım eşime daha iyi davranmam lazım. teşekkür ederim

Kendinize rakip gelmiş gibi hareket etmeyin yeter

evet ben de bu seperlerle istemiyorum. ayrıca ne gerek var yatak odaya neden girsin..

çok şükür, darısı başıma diyeyim :)

Şaka gibi bir kültürümüz var, eğer mecburi bir durum yoksa (sağlık vb) bir insan başka bir insanın evine nasıl 1 aylığına gelebilir inanılmaz bir durum.. iyi insan kötü insan vs deriz ya hep bence bu insanlar kötü insanlar.. kötülük illa 3.sayfa haberlerine konu olacak eylemlerle oluşmuyor.. saygısızlık bencillik akılsızlık bunlar da bir araya gelince kötülük oluyor.. bence alıştırmayın, uzak yerden geliyorsa iki hafta olsun hadi ama bir ay nedir çok saçma

Zaten sık görüşmüyorsunuz idare edin bir aylık. Takılmayın ne yaptı ne etti diye. Bu meselelerde ana kural eşinizle arayı bozmamanız.

Bir keresinde arkadaşımın kayınvalidesi kalmaya geldiğinde mutfak dolaplarının içini kafasına göre düzenlemiş, şok olmuştum duyduğumda. Arkadaşım sadece anne eski hali iyiydi demiş kayınvalidesi de böyle daha düzenli durur demiş. Konuyu kapatmışlar. Kayınvalide gittiği gün arkadaşım almış kocasını yanına tek tek eski haline getirmiş. Zaten kısa kaldı niye tartışayım ben yine istediğim gibi kullanıyorum demişti. Bayılmıştım tavrına.

Burda kapı çalınca kayınvalide açıyor rahatsız oluyorum eşime söylüyorum anlamıyor diye konu açanı bile gördüm.

Olmaz umarım ama eşinizle herhangi bir sebeple o gün aranız biraz bozuksa bunu kayınvalideye yansıtmayın. Siz bir saat sonra iyi olursunuz ama evinizdeki misafir olan kişi ister istemez bunu üzerine alınabilir, alınmasa bile ondaki gerginlik sizdeki gibi öyle hemen geçmeyebilir. Bu durumu çevremde görüyorum ve hoş olmuyor bence.

Sizin yatak odası çok renkliymiş :)
Bizimkinin tavanından çocukların salıncağı sarkıyor. Artı iki kişi uyuyup 4 kişi uyanıyoruz her sabah. Kızımı kafamdan indirip kalkıyorum
Kv' de aramıza ilişebilir geldiğinde, o kadar yolgeçen hanı yani.

zaten kötü birşey olduğunu bilerek söyledim ama benim kendi şahsım için çok önemsediğim bir konu değil diğer odalardan farksız değil içeride mobilya var arkadaş fikir sormuş girmesini istemediği için kapıyı kapat falan diyenle olmuş giricek olan kapı kapalıda girer o yüzden kilitle dedim bende anacım napayım

Şu kk da o cümleyi ciddi ciddi yazanları okuduğum için ironi yaptığınızı anlayamayadım biran :) Şu forumdaki yazılanlardan dolayı önceden dikkat etmeyeceğim şeylere artık çok daha fazla dikkat eder oldum, olurda yanlış anlarlar mı şöyle olurlar mı diye. Özellikle böyle kayınvalideli, gelinli konulardan sonra :)

Bende yatak odama girilmesinden hoşlanmam çalışıyorsam o uyku sersemine yada genel olarak dağınıklığımı kv görsün istemem. Geceliklerim yatağın üstünde olur genelde kapıyı çekerim biri geldiğinde arkadasım kendi ailem vs olsa da .
Siz de kapıyı çekin çıkın . Kendi evinizde sıkılacağınız bi durum yok ki çok önemli bi sey olmadıkça ses çıkarmayın ama bir şey olduğunda da sessiz kalmayın bilsin ilk defa kalıyorsa ona göre şekil alacak bundan sonra ilişkiniz

Benim kv,kp de geliyor, ilk yıllarda oyle bir noktaya geliyorduk ki ben ve esim evin küçük çocuğu ,onlar karı koca evin velisi gibiydiler..şimdi şimdi değişti ama biraz da dedikleri gibi görme duyma yapmalısın. Misal benim kayinvalidemler evin gündelik alışverişini yaparlar kaldıkları süre boyunca ben buna anlam veremezdim.kizardim da ama şimdi ya ben alıştım huyları boyle ..ama müdahil olduğum nokta artık alınacaklari ben belirtiyorum..

Evinize ilk defa geliyormus gzlce misafir edip yollayin simdiden sakin kendi kendinizi doldurusa vermeyin ki zaten simdilik sıkıntı da yokmus... gereksiz alinganlik yapmaya, evin hakimi bnm herkes yerini bilsin diye guc gosterisi yapmaya calismayin, zaten calisiyormussunuz hafta icleri aksamdan bi iki saat birbirinizi goreceksiniz tatli tatli gecirin zamani, haftasonu da yasaklar yoksa disati cikip bi hava alir dolasirsiniz gzl vakit gecirirsiniz idare edersiniz ama baktiniz ki kv baska birine donusuyo huzur bozmaya ugrasiyo o zmn tepki koyarsiniz ama baslangicta misafirinizi guzel agirlayin kalp kirmayin, ilk kez geldigi evden küskün bi sekilde dondurmeyin..

Herzaman ne ise düzeniniz öyle devam edin, eşinizin annesi, aranızda iyiymiş , ufak tefek birseyler olursa da eşinizin hatrına umursamayın

hmm çok iyi oldu bunu yazdığınız çok teşekkür ederim. evet benim kayınvalidem de kendine göre yerleştirip böyle daha iyi diyebilecek birisi. 1 ay için sıkıntı çıkarmaya değmez. zaten yaşlı bir kadın, hiç üzmek istemem

yok yok hiç güç müç gösterisi demem. zaten torunu yaşındayım. en küçük çocugunun eşiyim. aramız da iyi çok şükür. sadece dominant bi karakter olduğu için düzeni değiştirir mi dedim ama değiştirse de o gittikten sonra eski haline döndürürüm napıyım kalp mı kırayım bunun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…