- 12 Ocak 2010
- 16.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.045
- 1.123
- Konu Sahibi kadinlarmatinesi
-
yalnış ifade etmiş oldum, girmesi değil elbette karıştırması-karıştırma amacıyla olmasa da bakması dolaplara vs-.Yatak odasına girmesinin ne sakıncası var? İnanın yıllardır bu konuyu anlayamadım. Yatak odası evin odalarından birtanesi. Çekmeceleri karıştırmadığı müddetçe öteki odalardan bir farkı yok.
Sorunuza gelecek olursak eşinize herzamankinden daha iyi davranın o varken. İyi bir kadınsa tek beklentisi oğlunun mutluluğunu görmek olacaktır.
Kendinize rakip gelmiş gibi hareket etmeyin yetermerhaba kızlar, dert değil de genel bir konu açmak istedim. 1 senelik evliyim kayınvalidem bize kalmaya gelecek 1 ay kadar. aramız iyi çok şükür ama şuana kadar hep uzaktık neticede. acaba evde birlikte olunca nasıl olur, nelere dikkat etmeliyim? tavsiyeleriniz var mı? bir de ben çalıştığım için gündüz kv evde tek olacak. (şimdiye dek pandemi sebebiyle hiç gelmedi. ilk kez geliyor.biz ona gitmiştik bayramda vs.)
evet ben de bu seperlerle istemiyorum. ayrıca ne gerek var yatak odaya neden girsin..Yatak odama girilmesinden ben de hoşlanmam. Biraz dağınık takılırım genelde ne bileyim sabah toplamadan ya da pijamaları yatağın üzerine atıp çıkabilirim. Ya da boş bi prezervatif paketi bi kenardan çıkabilir. Kaynanamın nasıl korunduğumu ya da ne zaman seviştiğimi gece ne giydiğimi bilmesine gerek yok :) Sadece kv değil kim olsa istemem zırt bırt girmesini.
Büyük oğluma kv baktı 1.5 sene kadar haftanın yarısından fazlası bizde kaldı. Takıntılı biri olduğumu bildiğinden evde benim istemediğim hiçbir şeyi yapmazdı. Ben yapar mısın demeden yemek bile yapmazdı ki zaten oğlumla ciddi anlamda yoğun şekilde vakit geçirirdi yorulurdu. Sabahları kapıyı çekip çıkardım. Çok büyük bir sorun da yaşamadık çok şükür.
Sizin yatak odası çok renkliymiş :)Yatak odama girilmesinden ben de hoşlanmam. Biraz dağınık takılırım genelde ne bileyim sabah toplamadan ya da pijamaları yatağın üzerine atıp çıkabilirim. Ya da boş bi prezervatif paketi bi kenardan çıkabilir. Kaynanamın nasıl korunduğumu ya da ne zaman seviştiğimi gece ne giydiğimi bilmesine gerek yok :) Sadece kv değil kim olsa istemem zırt bırt girmesini.
Büyük oğluma kv baktı 1.5 sene kadar haftanın yarısından fazlası bizde kaldı. Takıntılı biri olduğumu bildiğinden evde benim istemediğim hiçbir şeyi yapmazdı. Ben yapar mısın demeden yemek bile yapmazdı ki zaten oğlumla ciddi anlamda yoğun şekilde vakit geçirirdi yorulurdu. Sabahları kapıyı çekip çıkardım. Çok büyük bir sorun da yaşamadık çok şükür.
zaten kötü birşey olduğunu bilerek söyledim ama benim kendi şahsım için çok önemsediğim bir konu değil diğer odalardan farksız değil içeride mobilya var arkadaş fikir sormuş girmesini istemediği için kapıyı kapat falan diyenle olmuş giricek olan kapı kapalıda girer o yüzden kilitle dedim bende anacım napayımSana güvenmiyorum o yüzden odamı kilitleyeceğim anlamına gelmez mi bu da kötü değil mi? Hadi normal misafir olsa neyse ama gelen kişi kayınvalide , eşinin annesi. Kimilerinin bu konuda hassasiyeti olduğu için gittiğim evlerde buna dikkat ediyorum. Yatılı kaldığımda oldu, yatak odasına hiç girmedim ama bilerek kapının kilitlendiğini görsem eve adımımı atmazdım, kırıcı bir davranış bence. (kayınvalidenin normal biri olduğunu düşünerek yazdım)
Şu kk da o cümleyi ciddi ciddi yazanları okuduğum için ironi yaptığınızı anlayamayadım biran :) Şu forumdaki yazılanlardan dolayı önceden dikkat etmeyeceğim şeylere artık çok daha fazla dikkat eder oldum, olurda yanlış anlarlar mı şöyle olurlar mı diye. Özellikle böyle kayınvalideli, gelinli konulardan sonra :)zaten kötü birşey olduğunu bilerek söyledim ama benim kendi şahsım için çok önemsediğim bir konu değil diğer odalardan farksız değil içeride mobilya var arkadaş fikir sormuş girmesini istemediği için kapıyı kapat falan diyenle olmuş giricek olan kapı kapalıda girer o yüzden kilitle dedim bende anacım napayım
Herzaman ne ise düzeniniz öyle devam edin, eşinizin annesi, aranızda iyiymiş , ufak tefek birseyler olursa da eşinizin hatrına umursamayınmerhaba kızlar, dert değil de genel bir konu açmak istedim. 1 senelik evliyim kayınvalidem bize kalmaya gelecek 1 ay kadar. aramız iyi çok şükür ama şuana kadar hep uzaktık neticede. acaba evde birlikte olunca nasıl olur, nelere dikkat etmeliyim? tavsiyeleriniz var mı? bir de ben çalıştığım için gündüz kv evde tek olacak. (şimdiye dek pandemi sebebiyle hiç gelmedi. ilk kez geliyor.biz ona gitmiştik bayramda vs.)
hmm çok iyi oldu bunu yazdığınız çok teşekkür ederim. evet benim kayınvalidem de kendine göre yerleştirip böyle daha iyi diyebilecek birisi. 1 ay için sıkıntı çıkarmaya değmez. zaten yaşlı bir kadın, hiç üzmek istememZaten sık görüşmüyorsunuz idare edin bir aylık. Takılmayın ne yaptı ne etti diye. Bu meselelerde ana kural eşinizle arayı bozmamanız.
Bir keresinde arkadaşımın kayınvalidesi kalmaya geldiğinde mutfak dolaplarının içini kafasına göre düzenlemiş, şok olmuştum duyduğumda. Arkadaşım sadece anne eski hali iyiydi demiş kayınvalidesi de böyle daha düzenli durur demiş. Konuyu kapatmışlar. Kayınvalide gittiği gün arkadaşım almış kocasını yanına tek tek eski haline getirmiş. Zaten kısa kaldı niye tartışayım ben yine istediğim gibi kullanıyorum demişti. Bayılmıştım tavrına.
Burda kapı çalınca kayınvalide açıyor rahatsız oluyorum eşime söylüyorum anlamıyor diye konu açanı bile gördüm.
yok yok hiç güç müç gösterisi demem. zaten torunu yaşındayım. en küçük çocugunun eşiyim. aramız da iyi çok şükür. sadece dominant bi karakter olduğu için düzeni değiştirir mi dedim ama değiştirse de o gittikten sonra eski haline döndürürüm napıyım kalp mı kırayım bunun içinEvinize ilk defa geliyormus gzlce misafir edip yollayin simdiden sakin kendi kendinizi doldurusa vermeyin ki zaten simdilik sıkıntı da yokmus... gereksiz alinganlik yapmaya, evin hakimi bnm herkes yerini bilsin diye guc gosterisi yapmaya calismayin, zaten calisiyormussunuz hafta icleri aksamdan bi iki saat birbirinizi goreceksiniz tatli tatli gecirin zamani, haftasonu da yasaklar yoksa disati cikip bi hava alir dolasirsiniz gzl vakit gecirirsiniz idare edersiniz ama baktiniz ki kv baska birine donusuyo huzur bozmaya ugrasiyo o zmn tepki koyarsiniz ama baslangicta misafirinizi guzel agirlayin kalp kirmayin, ilk kez geldigi evden küskün bi sekilde dondurmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?