Oylemi dersin.. sende haklisin yani ben niye bukadar dert ediyorsam.. annemde der zaten, "kizim amaan ben takmiyorum sen niye bukadar dertleniyorsun, gelirse kapim herkese acik gelmezsede ne yapayim cani sagolsun der"..Benim kaynanamda annemi sevmez kendince hoşlanmıyor demekki hele doğumda annem bende kalıyorken suratına bakmadı değişiktir triplidir havalıdır sanarsın dünyayı o kurtarıyor. Annem hastanede karıştı diye sinir olmuş herhalde annem yani sanane karışır ben doğuruyorum. Boşver dedim anneme salla suratına bakmıyorsa sende bakma. Geçen süt getirmiş anneme sağol dedim geçtim. Annemde ona çay şeker falan aldı. Küsse küs az ötede küssün çokta tın yani. Siz keyfinize bakın
Yetişkin insansınız, eşinle ve çocuğunla bir ailesin. Ne sen annene biriyle görüş ya da görüşme diyebilirsin ne de annen sana onunla görüş ya da görüşme diyebilir. İki tarafın da kök ailesi var. Görüşüp görüşmeme kararı senin ve eşinin ortak kararı olmalı.Peki sen gidiyormusun annenin gormek istemedigi kayinvalidenin evine
Sizin baska bi uyeliginizle anlattiginiz bu konuyu ben cok iyi hatırlıyorum, niye ayni uyelikle devam etmediniz ki?Kardesimin yaptigi bi hatadan dolayi (hatasi benim evimde baska erkek arkadaslariyla kalmasiydi, ve bu onun icin kabul edilir birsey degildi), ve bu surede bende turkiyede esimin yanindaydim. Ev bostu..
Bu nedenle annemi sucluyor.. nasil olurda izin verir diye..
Haklisin yetiskin insanlariz.. kafamda cok buyuttum bu olayi.. yanlis yapmak asla istemiyorum kimseye karsi..Yetişkin insansınız, eşinle ve çocuğunla bir ailesin. Ne sen annene biriyle görüş ya da görüşme diyebilirsin ne de annen sana onunla görüş ya da görüşme diyebilir. İki tarafın da kök ailesi var. Görüşüp görüşmeme kararı senin ve eşinin ortak kararı olmalı.
Böyle bir soru soruyor olman bile doğru değil. Annen görmek istemiyorsa görmez. Önemli olan senin ne istediğin. İstiyorsan gör istemiyorsan görme, bu kadar zor değil.
Özetle başkasının aklıyla ya da olayıyla hareket etme. Kendi tercihine göre hareket et.
Giris yapamadigimdan dolayi.. her defasinda hata veriyor giris yaptigimda. Yoksa gizledigimden felan degilSizin baska bi uyeliginizle anlattiginiz bu konuyu ben cok iyi hatırlıyorum, niye ayni uyelikle devam etmediniz ki?
Bu konuyu anlattiginiz eski basligi buraya etiketler misiniz, herkes hatirlar ona gore yanit verir.Giris yapamadigimdan dolayi.. her defasinda hata veriyor giris yaptigimda. Yoksa gizledigimden felan degil
Ay o konunuzu hatirliyorum, sizin evinizde kardeşinizin kalması sizi ilgilendirir.Kardesimin yaptigi bi hatadan dolayi (hatasi benim evimde baska erkek arkadaslariyla kalmasiydi, ve bu onun icin kabul edilir birsey degildi), ve bu surede bende turkiyede esimin yanindaydim. Ev bostu..
Bu nedenle annemi sucluyor.. nasil olurda izin verir diye..
Evet, eşimin hatırı için memlekete gittiğimde görüşüyorum, orada kalıyorum.. mesafeliyim ama küs değilim konuşur güleryüz gösteririm..Peki sen gidiyormusun
Peki sen gidiyormusun annenin gormek istemedigi kayinvalidenin evine
Akrabayiz ne yazikki..
Kayinpederimin kendisi dayim olur..
Haklisin gereksiz kaygi, belkide akraba oldugundan bilmiyorum..
Hayır tbaiSadece bunun oldugunu zannetmiyorum cunku.. sizce haklimi bu konuda
Ay bir de kuzen evliliğiAkrabayiz ne yazikki..
Niye ne yazık ki? Zorla mı evlendirdiler sizi dayınızın oğluyla, erkek mi yoktu Almanya'da? Kayınvalide kayınpeder yazınca 7 kat el sandık. Annenizin öz kardeşine dayım değil kayınpederim mi diyorsunuz? Yenge teyze dayı nasıl kayınvalide kayınpedere dönüyor? Bir yaşında çocuğunuz varmış. Fiziksel gelişimi yerinde mi, genetik tarama yapıldımı hamile kaldıktan sonra? Uzak da değil yakın akrabasınız, hiç korkmadınız mı çocuğum engelli doğabilir diye? Hadi bu çocuk normal doğmuş olabilir ama ya ikinci çocuk isterseniz ve engelli çıkarsa? Neyse derya deniz memleketler mecburen kardeş çocuklarının evliliğinden oluşacak bütün hasta çocuklara gık demeden bakıyorlar nasıl olsa. Kaç nesil geçti ama hala ilk giden gurbetçi kafasıyla devam edin, gram geliştirmeyin kendinizi. Tek derdiniz öz kardeşlerin pardon dünürlerin birbirine hoşgeldine gidip gitmemesi olsun. Orada yetişmişsiniz büyümüşsünüz, çok mu mecbur kaldınız Türkiye'den koca bulup götürmeye, o yetmiyor bir de sülale boyu sorun yaşıyorsunuz.Akrabayiz ne yazikki..
Konudaki dünürler; dayı yenge teyze enişte.Ben ilk evlendiğim seneler bir araya öyle çok getirdim ki iki dünürü her gün okey masaları kurdum onları çağırdım yemekler hazırladım birbirlerine gitmelerini gelmelerini sağladım sonra baktım her seferinde ben yoruluyorum o küsmesin bu kızmasın o surat asmasın bedenen olan bir yorgunluk değil bu küstüler barıştırdım falan baktım olmuyo dedim ki kimse benim evimde bir araya gelmeyecek hatta bir araya geldiğiniz de ben olmayacağım 3 sene böyl geçirdim aaa bi baktım artık bir araya gelmek istiyorlar hayır diyprum bahaneler buluyorum falan bugün bir araya geldiler nasıl tatlılar nasıl hoşgörülü nasıl iyiler dmeek ki napmak gerek ;
Kendi hallerine bırakıp küsen küssün diyeceksin
Ne kadar kirici bir yorum..Niye ne yazık ki? Zorla mı evlendirdiler sizi dayınızın oğluyla, erkek mi yoktu Almanya'da? Kayınvalide kayınpeder yazınca 7 kat el sandık. Annenizin öz kardeşine dayım değil kayınpederim mi diyorsunuz? Yenge teyze dayı nasıl kayınvalide kayınpedere dönüyor? Bir yaşında çocuğunuz varmış. Fiziksel gelişimi yerinde mi, genetik tarama yapıldımı hamile kaldıktan sonra? Uzak da değil yakın akrabasınız, hiç korkmadınız mı çocuğum engelli doğabilir diye? Hadi bu çocuk normal doğmuş olabilir ama ya ikinci çocuk isterseniz ve engelli çıkarsa? Neyse derya deniz memleketler mecburen kardeş çocuklarının evliliğinden oluşacak bütün hasta çocuklara gık demeden bakıyorlar nasıl olsa. Kaç nesil geçti ama hala ilk giden gurbetçi kafasıyla devam edin, gram geliştirmeyin kendinizi. Tek derdiniz öz kardeşlerin pardon dünürlerin birbirine hoşgeldine gidip gitmemesi olsun. Orada yetişmişsiniz büyümüşsünüz, çok mu mecbur kaldınız Türkiye'den koca bulup götürmeye, o yetmiyor bir de sülale boyu sorun yaşıyorsunuz.
Dayinin bacisi nezamandir teyze oluyor?Konudaki dünürler; dayı yenge teyze enişte.
Dayımın kardeşi ya annemdir ya teyzemdir.Dayinin bacisi nezamandir teyze oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?