Kayınvalidem altınlarımı aldı

Çok şaşırdım gerçekten sizin aileniz varken nasıl olurda altınlar kv nin eline geçer?
Bizde takı töreni bitiminde kız tarafından biri altınları alır ve düğün bitene kadar yanında tutar. Erkek tarafının ruhu bile duymaz, ilgilenmez zaten cesaret edemez. Düğün sonrası altınlar geline verilir ve konusu biter…
Anladığım kadariyla kv sonradan altınları istedi veya çalmış oluyor bu durumda.

bu durumda yanlış. Kızın ailesi de altınları vermeyebilir. Bizde dursun siz saklayamazsınız adı altında altınların üstüne konan bir kız ailesi tanıyorum. Aynı bazı erkek aileleri gibi. İkisi de doğru değil

İşte biz o kızlara saf diyoruz. Nasıl müsade ediyorlar enteresan.

Onlar sizin hakkınız zorla da olsa içinden cadı çıksaydı da vermeseydin keşke eşine de korku ver gideceğim de yalandan da olsa vali hazırla çekil surdan felan deyip içinden cadıyı çıkar susma konuş bak nasıl korkuyorlar senden benim de altınlarımı istedi babasının borçu var diye zorlamadı vermek istersen dedi ben altınlarımı veremedim düğünde takılan çeyrek vs verdik şu an altın yerine arsa aldık borcu kapandı başından pençelerini çıkart üzülen sen olursun..

Alıp polisi gidin kapilarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…