- 16 Ekim 2010
- 126
- 0
- 116
- Konu Sahibi toprak2828
-
eşim bu durumun farkında hatta bazı şeylerine oda kızıyor ama kalp kırmak istemiyor canım benımdenedim telefonlara cıkmıyorum eşimi arayıp evi aradım kımse cıkmadı onunlada 3 4 gündür konusamadık aksam arayalım tekrar konusuruz diyormuş illa konususp bir şey söyleyecek bana.eşim evde olup biteni benim gördüğümce anlatmıyor oda oglundan bişey ögrenemeyince bana sarıyor illa noldu bişeyyy yokkkk ama nasıl anlatılır bu konusmayıncada kızım gecenn aradım tele cıkmadın bişimi oldu dedim diyor ne diyeyim işim vardı şöledi böledi yokk
Peki sen ne söylüyorsun o öyle sorduğu zamanlarda
Empati yap güzelim biraz. çocuğun varsa bilirsin anneler ne zorluklarla büyütüyor o bebekleri ve ateşi çıksa krize giriyorlar... göz bebeği herkesin evladı kendine.. eşiniz de onun gözbebeği ne var sesin sıkıntılı diyorsa? çocuk yaramaz uyuyamıyoruz uyku hali diyi izah edin..... arabayla gel demiş belki gurur duyacak evladı torunu gelini arabasıyla geliyor diye ?7 ay aramasa suç günde 3 kez arasa suç?kusura bakma da senin sinirlerin yıpranık galiba yorgunluktan falan.. hayatta ne dertler var Allahaşkına şükret haline.. biraz da empati yap hem ne biliyordun sen hamile kalmadan önce ayırmak istediğini?kimbilir hangi arabozucu saçmalamıştır?
olay ne biliyor musun? sevgili k.validen özünde kötü biri değil aslında ama başta oğlunu çok kıskanmış ve paylaşamadığı için kaynanalık yapmaya çalışmış..bakmış ki elde edeceği birşey yok,torunu da oldu bu seferde içinde ki meleği ortaya çıkarmaya çalışıyor şimdi..bakınız yaprak dökümü dizisinde ki fikretin k.validesi örneği ..
Canım geçmişi bırak bence..7 aylık hamileyken nerdeydiler demen sana bir fayda getirmez,aksine zarara uğrarsın..
eşimle kayın valide dışında bi anlaşmazlığımız yok diyosun bu çok güzel bişey...demek ki eşinle maşallah uyumlusun ama
ne kayınvalideler var valla kimsenin gözünün yaşına bakmaz sen yinede eşinle bu konuda tartışmaya girme..
kaba olacak ama "ya bu deveyi güdeceksin yada bu diyardan gideceksin"...hangisi?
benim anladığım kadarıyla seni kayın valide baştan sevmemiş..ama bu ilerde de sevmeyeceği anlamına gelmez..
bak torun olunca kadının bile tavırları nasılda değişmiş?
sende torunun üzerinden kendini sevdirmeye çalış..nebileyim...onlara gittiğinizde kaynananın gururunu okşayabilirsin..
aynı babaannesi gibi tatlı bakıyor falan benim bebeğim diyebilirsin:)
para olayına gelince,sizi oraya getirmek için yollamışlar...ama sürücülük konusunda acemi olan eşini annesinin çağırması çok saçma..hangi anne evladının hatta onunda ailesini tehlikeye atar?
burda sen devreye gireceksin ve sabırla anlatacaksın k.valideye...kazası var belası var diye korkutacaksın...
azıcık Allah korusun olabilecek feleketlerden abartılı bahsetsen tamam gelmeyin ben gelirim der yani..
genel olarak toparlayacak olursam Allah kaynanana akıl fikir versin ve kaprisleriyle üzmesin sizi:)
arkadasımızın dediğinide yaptım canım ben bir yaklasırsan bu kadın benım evime 10 kat karısmaya baslıyor benım derdım aradakı mesafeyi korumak ama nasıl oda bunun farkında sanırım bunu yapmama izin vermiyor ya acık acık konusucam yada onun gibi alttan alttan laf sokucam ama ne dicem ne yapıcam 40 yıl düşünsem sıcagı sıcagına bişey söyleyemem ben bakakalırım ölece...hem zamanında okadra çekmiş kayınvalidesinden, hemde şimdi yıkama yağlamamı yapacak.... ben katılmıyorum sana canım.........
arkadasımızın dediğinide yaptım canım ben bir yaklasırsan bu kadın benım evime 10 kat karısmaya baslıyor benım derdım aradakı mesafeyi korumak ama nasıl oda bunun farkında sanırım bunu yapmama izin vermiyor ya acık acık konusucam yada onun gibi alttan alttan laf sokucam ama ne dicem ne yapıcam 40 yıl düşünsem sıcagı sıcagına bişey söyleyemem ben bakakalırım ölece...
İçimden ne geçiyorsa yazmıssın valla dogru senın hakkını yediren eş için oturmuş ömrümüzce birinin bizi dürtmesine izin mi vermeliyiz . En kısa zamanda kendim konusacagım Benim eşimde nişanlıyken eltim bana sanafazla altın takıldı sen okumussun diye bi haltmısın diye küfretmişti bana eşimde hiç birşey olmamıscasına eltimle konusmaya devam etmişti.bende bunu atamam içimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?