kayınvalidem araya mesafe koymama izin vermiyor

[QUOTE=mystical25 ama eşin ailesiyle konusmamakta farklı muhabbetleri doğuruyor yani oda çözüm değil. o yüzden mantıgın ve duyguların neyse onu yasamalısın.... ve verdigin kararlardanda emin olarak adım atmalısın

kayınvalıden senden daha mı akıllı.aklını kullan ona hayatına yerlesmesı ıcın fırsat tanıma madem bu kadar zorluk cekıyorsun

Bazen açık olmak gerekiyor. O zaman tekrarlayamıyorlar.
Yine ne oldu aranızda bir şey mi oldu diye sorarsa, ''anne niye ısrarla bunu soruyorsun her seferinde. Birşey mi olmasını bekliyorsun'' de. Belki sormaktan vazgeçer.

nasıl olsa uzaksınız mümkün olduğunca kısa ve öz konuşun..o kavga mı ettiniz dedikçe yok anne gayet iyiyiz mutluyuz deyin art niyetle yapıyorsa mutlu olduğunuzu duymamak için bi daha sormaz:)

emin ol tek değilsin bende aynıyım ben her yolu denedim olmuyorrrrrrrrrr olmuyor ve okdar benziyorki anlattığın durum sanki beni anlattın çocuk olunca gelmeyen kadın devamlı gelmek istiyor en güzeli gene samimi görünüp mesafe koymak

iflah olmaz bir kaynana vakası.

eşine hiç yansıtma.
görecek kapasitesi varsa kendi görür.
görmezse sen kötü olursun.
kaynanaya da açık açık ama tatlı tatlı söyle.
hayrola ne oldu da kıymete bindik diyebilirsin.

bi de öylesine ortaya, hiç sevmem samimiyetsiz insanları,
bi öyle bi böyle oynarlar kendilerini akıllı zannediyorlar falan gibi iki laf atsan

acayip iyi gelir sana.
hafiflersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…