- 7 Ağustos 2019
- 1.430
- 2.067
- 48
- Konu Sahibi Kullaniciadibulamadim
Bu kadın 65 yaşındaysa düzelmez bence eşinizinde gözü kör değildir.olan biteni görüyordur.yaşlı annem otursun genç karım hizmet etsin tabi diye düşünüyordur.siz yine eşle konuşun ama bence durum değişmez.ayrı eve çıkmak istediğinizi söyleyin kaBul ederse ne ala kabul etmezse boşanmayacağınızı düşündüğüm için tek çare kadını görmezden gelmek.sıkışınca anne al biraz çocuğa bak bari de ben şunu yapayım bunu yapayım durmuyor yetişemiyorum de çocuğu bırak ona sen işine bak.dediklerine kulak asma kendi bildiğini oku.kendine göre yemek hazırla sofrayada ona bir tabak koy bitti.otursun bir köşede tv izlesin.bu şekilde bir akrabam geliniyle oturduğu için hiç iş yapmaz bütün gün evde bir köşede otururdu kadın hareketsizlikten yürüyemez oldu sonunda öldü.belki kendi işini kendi yapsa böyle olmazdı.yani hizmet etme sen sanki o yokmuş gibi yapacaklarını yap.onun için ekstra bir tabak koyarsın onu da Allah rıza için diye düşün.bana kalsa ben rest çekerdim ama onun için boşanma ihtimalini göze almak gerek.