• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalidem ayrımcılık mı yapıyor?

fairylove23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
527
141
73
Afyon
Merhaba. Benim sorunum öyle büyük bir şey degil. Ama yine de sormak istiyorum. Sonucta disaridan bakinca daha net görülür ya bazi şeyler. Simdi gorumcemin ogluna kayin peder akulu araba aldi 3 yas doğum günü icin. O zaman esime tel acmis sizin kiza da tablet mi alayim araba mi diye. Esim o sırada kizim kucuk oldugu için tablet al demis. Bu arada 2 yas dogum gununde kayipnpeder tablet almosti gorumcemin ogluna. Kayinpeder tamam sonra da araba alirim demis esime telefonda. Simdi cocuk 5 yasinda bizimki de 20 gun sonra 3 olacak. Gecen gorumcemdeyken araba basinda biraz surtustu bizim cocuklar sen bin ben bineyim diye. Kv dediki arabayi bizim bahceye goturelim sirayla binsinler yani bizimkine alma niyetleri yok . Kp kendine araba aldi yeni sanirim sıkışıklar. Bir de kv 3 seneden beri bakiyor yavruma aslında sorun etmemek lazim ama esim ben eger almazlarsa lafimi soylerim bir sekilde diyor. Sizce bu ayrimcilik mi?

Bence ayrımcılık değil. Yani ona aldı diye sanada almamak onun kararı. Hem çocuğuna bakıyomuş daha fazla bi fedakarlık beklememek lazım.
Tabi dışardan böyle düşünürüm ama ilişkilerinizi bilemiyorum bence hiç dile getirmeyin. Kızın heves ediyosa siz alın kullansın minik kuzu :)

Almazlarsa esiniz gidip ne diyecekmis merak ettim? Yegenime akulu araba aldin benim cocuguma da al mi?
Zaten sizin cocuk bir de kiz. Akulu araba ne alaka? Bir de durumları sıkışık diyorsunuz. 2 yasindayken tablet aldi diyorsunuz. Sizinkine de araba almayiversin. Cok dertse gidin kendiniz alin.
Gerçekten saskinim. Anne babalara hayat nasil dar edilir volume 458875.

Cidden nasıl ince hesaplar yapıyorsunuz inanamadım.
Öyleyse çocuğunuza bakan kayınvalidenize çocuk bakım parasını bi zahmet hesaplayıp verin.
Yok tablet aldı, akülü araba almadı, diğerine 1 tl lik çökolata aldı benimkine 75 kuruşluk hesabına gireceksiniz neredeyse.

Ben ayrımcılıktan ziyade Kv ve kp'nizin eşit tutma davranışını gördüm
Şu an durumları müsait değil ki bahçeye götürüp ortaklaşa binsinler demişler
Bence babaanne ve dedenin hakkını verip teşekkür edin
Ayrıca eltiye alınan herşeyin size
Size alınan herşeyin eltiye alınma zorunluluğu yok ki
Eşinizin maddi durumu varsa o da alabilir

Ağızınla kuş tutsan yaranılmıyor bu gelinlere ben anlamadım.

İnsanlar sıkışıktır şu an kız çocuğuna akülü araba alındığını ben hiç görmedim zaten.Ama gene de insanlar

düşünüp söylemişler.Olmamış ortak kullansın demişler.Kocanızda marifetmiş gibi ben lafımı söylerim diyor.

Bunun için anababa kırmaya değer mi??? Siz de verin gazı.Söylemeniz gereken gerek yok kırmayalım demek.

İki oğlum var.Bu siteye üye olduğumdan beri evlenince kapılarının önünden geçesim yok.

Kusura bakmayin ama bu sükürsüzlüktür alinan seyler adi üstünde hediye. Belliki s1k1siklarda o yüzden ortak kullanilsin demisler. Esiniz nasil gidipte babasina lafini edecek hangi yüzle yani ayip ya hu insan utanir.

böyleyse biz napalim valla ;) iyiki kizimda da bendede gram çopleri yok diyorum o zaman herseyi söylemeye yapmaya haklari var zannediyor insanlar cocuklara tablet vermeyin nolur yazik ve borclular diyorsunuz ortak sürsünler diye kendi almayı teklif etmis bide bakici parasi vermiyorsunuz bence oturup birdaha düşünün

Ay akülü araba kadar gereksiz bir şey yok!!!Müstakil ev/ yazlık vs haricinde apartman dairelerinde sitelerde yaşayanlar için tam bir hamallık.Bence kv haklı ortaklaşa kullansınlar inanın iki tane almak çok gereksiz,ayrıca 3 senedir çocuğunuza bakıyormuş bence sizin onlara hediye almanız gerek!

Back
X