Kayınvalidem bana da bırakmış!

Yapmam hatta sofra toplamak bile annesi kizim sen bizimkinden betersin çöp ev olur sizin ev dedi balik temizledik ustune kendi temizledi bana sen hayatında hiç balik temizledim mi dedi ☺ işi bileceksin ise gitmeyeceksin
Teyzemin eski gelinide balık temizlemez ve bulaşığı yıkar sabunlu bırakır durulamazdı hep işlerden kaçar ya surat asar yada bir bahaneyle tartışma çıkarırdı en son boşandı kuzenim
Şimdiki evliliğinde çok perişanmış şiddet kayınpeder kayınvalide koca görümce hepsi aynı evde işten başını kaldıramıyormuş
Çok pişmanım kıymetinizi bilemedim yazmış kuzenime

Hiç yaşlanmayacak hiç kaynana olmayacak hiç muhtaç olmayacak gibi yaşamamak lazım bence

Bazen öyle oluyor ki insan kapılara bakıyor biri gelse elimden tutsa vs gibi
İş insanı eksiltmez der halam
Tabi ki sizin hayatınız ama ben sadece fikir belirtmek istedim diğer yorumlara ve bu yoruma istinaden

Bu tarz olaylara hiç giremem. Hasta olur başımın üstünde ama dipdiri kadın sanada braktım ne demek ya.. Yapma bacım.

Bahane uydur ve yapma. Bu bayram emri vaki yapıp mutfağı temizleten bir daha ki bayrama mutfağa ile olarak başka yerleri de bırakır emin ol.
Sen bayram için misafir olarak gidiyorsun kadının yaptığına bak.

Ben o kadar yolu senin mutfağını temizlemek için geliyodum tabi diyemedin mi, yarım gün birini çağır yapsın diyeceksin saygısız kadın ya sinir etti beni

ben evlendiğimden beri kaynanamin evinde temizlik yapmadim.
yufka açcaklardi mesela önceki dün parmagimi jiletle kesmişim. tabi bilerek yapmadim gerçekten ya. oturup ağladim..
ne bilim yapacaklarsa herşeyi eline yüzüne bulaştiriyorum..
hiç yapmadim ya

Bçbu cuma görümceyle gidip kvnin evi temizlicez kv yıkancakları yıkatıp halletmiş süpür sil perde gibi şeyleri yapamıyo çok ağır bi beyin ameliyatı geçirdi 5kez anjio oldu sonrada ablam gelirse kendi anneme gitcez temizlicez onlar da bize yardım ediyo zor zamanlarda ama kv demez gel temizleyiver falan diye evi pislik götürse yine demez seninkinin demesi garip geldi

kaynananizla araniz nasil bilmiyorum samimiyseniz seviyosaniz sayiyosaniz. Emin olun elinize yapışmaz daha da sevinir siz o evin kızısinız. annem yani benim kv öle birsey dese hemen yaparim kadin yasli zaten hosuma bile gider benim isimi begendiqi icin yapar misin kizim demesi. kötü niyet aramayın herseyde istemiyosanizda o zaman söyleseydiniz keşke. Kaynana degilde anne yerine koyunca oda sizi kizi emin olun dediqi hic birsey gozunuze cok gelmez ama hayat sizin bilemeyiz icinizi :KK52:

Üç yıl önce kayınvalidem kalp krizi geçirdi.Esime yarim gün
gelecek yardımcı tutalım hergun gelsin bir kap yemek yapıp evi supursun dedim.Kayinvalidem başkasının yaptığı yemeği yiyemezmis (günü bile restoran da),başkasının temizliğini begenmezmis(tüm büyük temizliklere yardımci bayan alir).Vallaha kendi bilir diyip gectim kenara.

Evliligimin 1.yılıydı yıllık izne ankaraya geldik 10 gün bizimkilerde 10 gün eşinin ailesinde kaldık, kv lere geçtiğimiz günün ilk kahvaltısında alakasız bir şekilde kv arkadaki apartmandaki gelinin her hafta ta bilmem nerden gelip kaynanasının işini yaptığını anlatmaya başladı ama böyle ballandira ballandira, bende millet cenneti garantilemeye çalışıyo galiba yaşasın benim gibi kötüler için cehennem dedim

Yapamadığı bir zaman elbet gelecek o zamanda gündelikçi keza anneme öyle, annemi aynı apartmandayim ona da gidip temizlik yapmam kendi evime ne kadar yapıyorum tartışılır

ya ben anlamıyorum şu kvlerin gelinlerden iş
beklemesine ya yapmışsın yap bitir işte senede 1 defa kızı
gitse aynısını mı yapıcak aslaaa kızı dinlensin diye elinden geleni yapar
ya bizde gitsek tabik iboş durmayız orda olduğumuz sürece bişeyler yaparızhe yaşlı olur
hatsa olur zaten biz deriz yani ben derim başkasını bilmem anne yorma kendini bekle beni
gelince birlikte yaparız diye ama sapasağlam gezmeye gelince gezer işe gelince gelinden bekleyen
kvlere acaip uyuz oluyorum...bende bir kv adayıyım asla beklemem gelinden yapsın diye zaten aklı
başında bir gelinse geldiğinde bazı şeyleri kendisi de yapar hizmet beklemez.

Merhaba arkadaşlar ailem ve kayınvalidemlerden uzakta oturuyoruz. Bayramdan 2 gün önce memlekete gideceğim.Eşim iş sebebi ile benimle gelemiyor daha sonra gelecek. Geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Temizlik yapmaya başlamış yavaştan. Bana da mutfağı bırakmış.Gidecem bir gün sonra arefe günü.Hep empati yapmaya çalışıyorum. Ben olsam yaptırmazdım diye düşündüm. Kayınvalide olursam bir gün aynı saflığımın devam etmesi dileğiyle. Siz neler düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Kayınvalidem bana hiç temizlik yaptırmadı , istese de kendim yapmazdım , varsa ihtiyacı yardımcı olacak birini yollardım .
Bana gelince hiç bir gelinimden iş güç istemeyeceğim . Onlar benim hizmetçim olmayacaklar çünkü .

Merhaba arkadaşlar ailem ve kayınvalidemlerden uzakta oturuyoruz. Bayramdan 2 gün önce memlekete gideceğim.Eşim iş sebebi ile benimle gelemiyor daha sonra gelecek. Geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Temizlik yapmaya başlamış yavaştan. Bana da mutfağı bırakmış.Gidecem bir gün sonra arefe günü.Hep empati yapmaya çalışıyorum. Ben olsam yaptırmazdım diye düşündüm. Kayınvalide olursam bir gün aynı saflığımın devam etmesi dileğiyle. Siz neler düşünüyorsunuz merak ediyorum.
büyük densizlik, ayıp ya

ben gelın olarak soylemeden yaparım zaten.ama iş her sene bana kalıpda diğer gelın hiç bişey yapmıyorsaya gelıyosa bende yapmam .tek gelınsem zaten yaparım.

Back
X