Kayınvalidem bana da bırakmış!

anladım canm teşekkur ederım.tek bır konuya odaklanarak yazdım.diğer konuları bılmıyorum karşıma çıktıysada ısımlere hiç dıkkat etmıyorum yorum yapıp çıkıyorum .teşekkur ederim :KK60:
Yok rica ederim ,normali o canım.Benim konular hakkındaki bilgim aşırı meraktan :KK48::KK200:

belli bir yaştan sonra yapılmıyor. çoğu kayınvalideler bu şekilde yetişmiş hem. kendi kayınvalidelerine hizmet ederlerdi yaparlardı. o yüzden yargılamayın bence. siz yapmıyorsanız kendi gelininizden de gelecekte yardım istemezsiniz aynı hesap. bir mutfak temizliği her şeye güç sarfediyoruz bir kere de gönül alalım ne var sanki. akşama eğlence yapıcaz hazırlık yapalım dese herkes koşturarak gider. ya da tatile gönderse kv ozaman herkes koşarak gider. ama bişey isteyince sorun

valla piremşeş diye dalga geçilmiş yapmayanlarla ama ben tam prensesim o zaman.. babamın evinde yapmadım, onu geç kendi evimde de yapmıyorum.. kadın geliyor, temizleyip gidiyor.. konu sahibi senin yerinde olsam oraya gittiğim gün çağırırım bir kadın, temizletirim mutfağını.. bir daha sizden istenmeyeceğini de bu şekilde öğrenmiş olur.. ne gelinlik kurumuymuş arkadaş, ne meraklı pisliğini temizletmeye millet..

Merhaba arkadaşlar ailem ve kayınvalidemlerden uzakta oturuyoruz. Bayramdan 2 gün önce memlekete gideceğim.Eşim iş sebebi ile benimle gelemiyor daha sonra gelecek. Geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Temizlik yapmaya başlamış yavaştan. Bana da mutfağı bırakmış.Gidecem bir gün sonra arefe günü.Hep empati yapmaya çalışıyorum. Ben olsam yaptırmazdım diye düşündüm. Kayınvalide olursam bir gün aynı saflığımın devam etmesi dileğiyle. Siz neler düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Istiyosan yap tabi ama istemyrsan duymazdan gel.:) yani hic konusma bile bu konuyu. Sanki hic soylenmems gibi

belli bir yaştan sonra yapılmıyor. çoğu kayınvalideler bu şekilde yetişmiş hem. kendi kayınvalidelerine hizmet ederlerdi yaparlardı. o yüzden yargılamayın bence. siz yapmıyorsanız kendi gelininizden de gelecekte yardım istemezsiniz aynı hesap. bir mutfak temizliği her şeye güç sarfediyoruz bir kere de gönül alalım ne var sanki. akşama eğlence yapıcaz hazırlık yapalım dese herkes koşturarak gider. ya da tatile gönderse kv ozaman herkes koşarak gider. ama bişey isteyince sorun
Keşke herkes sizin gibi düşünse.... Yorumların birçoğunu okudum gerçekten üzüldüm dediğiniz gibi kv tatile gönderse kimse itiraz etmez.

Merhaba arkadaşlar ailem ve kayınvalidemlerden uzakta oturuyoruz. Bayramdan 2 gün önce memlekete gideceğim.Eşim iş sebebi ile benimle gelemiyor daha sonra gelecek. Geçen kayınvalidem ile konuşuyoruz. Temizlik yapmaya başlamış yavaştan. Bana da mutfağı bırakmış.Gidecem bir gün sonra arefe günü.Hep empati yapmaya çalışıyorum. Ben olsam yaptırmazdım diye düşündüm. Kayınvalide olursam bir gün aynı saflığımın devam etmesi dileğiyle. Siz neler düşünüyorsunuz merak ediyorum.
Yapacak bişey yok yap yapta . Ayıp yani sana bıraktım demesi falan. Insanın gönlü hoş kalcak şekilde söylemesi baska

Yapacak bişey yok yap yapta . Ayıp yani sana bıraktım demesi falan. Insanın gönlü hoş kalcak şekilde söylemesi baska
Keşke herkes sizin gibi düşünse.... Yorumların birçoğunu okudum gerçekten üzüldüm dediğiniz gibi kv tatile gönderse kimse itiraz etmez.
Bir şey istemesi derdim değil. Bayramdan 2 gün önce gideceğim ki oruçlu olacağım. Empati yaptım ben olsam böyle bir şey demezdim dedim. Ve acaba yanlış mı düşünüyorum dedim yine de kendime

Bir şey istemesi derdim değil. Bayramdan 2 gün önce gideceğim ki oruçlu olacağım. Empati yaptım ben olsam böyle bir şey demezdim dedim. Ve acaba yanlış mı düşünüyorum dedim yine de kendime
Kayınvalidenizin tarzı yanlış olmuş, bu noktada haklısınız, emrivaki yapılması elbette hoş değil, ben aslında konunuza ilk yaptığım yorumda bazı üyelerin çok sert eleştiriler yapmış olmasından rahatsız olduğumu belirtmek istedim, bir de her kayınvalideye göre değişir, kimisi vardır gelinine dünyayı zehir etmiştir, sapasağlamdır, gelinini insan yerine bile koymaz (tıpkı benim eski kayınvalidem gibi) öyle birine elbette yardım edilmez, bazı üyeler öyle yorumlar yapmış ki yok üstünkörü yapın, yok elinizi kesmiş numarası yapın böyle tavsiyelerde bulunmuşlar, bunlar hoş değil... Kv ile aranızda nasıl bir ilişki olduğunu bilemeyiz en doğru kararı kendiniz verebilirsiniz başta da söylediğim gibi kv tarzı doğru değil bu noktada haklısınız

Yapma sende iş yapmaya gelmedim de

bızım evde eşim yapıyor ben oğluna söyleyeyim de geldıgımzde o yapar deseydın:)
yardım zaten edılır büyüklere ama bu tarz söylemler tabıkı cok itici ve cahilce...

Back
X