• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem bebeğime arsız edepsiz dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kardelen6

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-3
Puanlar
6
Arkadaşlar 3 aylık bebeğim var. kayınvalidemlere ziyarete gittik yavrumu kucağına alıp severken bebeğim sıradan bebekler gibi ağlamaya başladı biranda arsız edepsiz laflarını kullandı bende çok kötü tartıştım şimdi yüzünü dahi görmek istemiyorum ne yapsam ne etsem bilemiyorum evlilik bitirsen ayrı dert bitirmesen ayrı dert kendimden uzak tutamıyorum aşırı bağlı bize bebek olduktan sonra sürekli görüşmek istiyor ve yakın oturuyoruz kavga ettikten 1 gün sonra çıkıp bebeği özledim diye gelmiş hiçbirşey olmamış gibi ne yapsam bilmiyorum

Mesafeli olarak malesef görşmrye devam edeceksiniz. Boşanmanın konuyla ne ilgisi var anlamadım.
Bu tar konuşmalar olmaya devam ederse tepkinizi göstermeye devam edin

Durun ya bi sakin . Tövbeler olsun ne boşanması.

Bazı büyükler çocukları edepsiz diye sever. Benim annem de çocukları edepsiz diye sever. O şekilde sevmiş olabilir mi?

Çok kötü tartışmaya sebep olacak bi şey mi sizce bu?

Eşiniz nerde?

Konuyu öyle anlatıyorsunuz ki olaylar sanki yaklaşık 9 saniye içinde olup bitiyor. Konu bitince aklımızda bin tane soruyla nefes nefese kalıyoruz. Hayatı da böyle nefes nefese mi yaşıyorsunuz.

Sanki konuyu yazarken koşuyorsunuz da biz de arkanızdan size yetişmeye çalışıyoruz. Öyle bir şey

Biraz bizim kültürümüzde küfürlü sevme vardır
Eski insanlarda özellikle bunu görüyoruz bu art niyetli dwğildir
Kimi babalar oğullarına vay eşeğlusu der mesela
Bu bir tatlı kızma deyimidir:)
Sarayda büyümemişseniz rastlarsınız
Abartmaya gerek yok
Uyarın ama yorgan da yaknayın

Durun ya bi sakin . Tövbeler olsun ne boşanması.

Bazı büyükler çocukları edepsiz diye sever. Benim annem de çocukları edepsiz diye sever. O şekilde sevmiş olabilir mi?

Çok kötü tartışmaya sebep olacak bi şey mi sizce bu?

Eşiniz nerde?

Konuyu öyle anlatıyorsunuz ki olaylar sanki yaklaşık 9 saniye içinde olup bitiyor. Konu bitinceye aklımızda bin tane soruyla nefes nefese kalıyoruz. Hayatı da böyle nefes nefese mi yaşıyorsunuz.

Sanki konuyu yazarken koşuyorsunuz da biz de arkanızdan size yetişmeye çalışıyoruz. Öyle bir şey
edepsiz diye mi sever? neden ki? bir sürü güzel sözcük varken edepsiz neden?

edepsiz diye mi sever? neden ki? bir sürü güzel sözcük varken edepsiz neden?
Evet buralarda bebekleri edepsiz diye severler. Yöresel bir şey olabilir. Ama arsız dendiğini duymadım. Genelde çocuklar aşırıya yaramazlık yapınca derler.

Biraz bizim kültürümüzde küfürlü sevme vardır
Eski insanlarda özellikle bunu görüyoruz bu art niyetli dwğildir
Kimi babalar oğullarına vay eşeğlusu der mesela
Bu bir tatlı kızma deyimidir:)
Sarayda büyümemişseniz rastlarsınız
Abartmaya gerek yok
Evet bu da vardır. Bazıları sıpa der çocuklarına. Yengem oğluna karakaçan derdi. Çok duydum ama yukarda bir üye de duymamış sanırım.

Ya ben çok halktan bir insanım ya da bazıları farklı bir halk içinde yaşıyor.

Benim büyük akrabalar oğlumu ilk gördüler seni çirkin seni diye seviyorlardı, eşim bı dertlenmis şekli semali değişti, ya diyor bu çocuk çirkin mi herkes çirkin dedi 😂😂😂 yok dedim nazar olmasın diye çirkin diye seviyorlar dil aliskanligi 😂😂

Velhasıl bazı yerlerde vardır, bende seni edepsiz senii diyorum pirtlayinca kontrolsüz ağlayınca, acaba abartmasak mi biraz.... Bizim toplumda vardır yani ne bileyim 🤷🏻‍♀️

Evet bu da vardır. Bazıları sıpa der çocuklarına. Yengem oğluna karakaçan derdi. Çok duydum ama yukarda bir üye de duymamış sanırım.

Ya ben çok halktan bir insanım ya da bazıları farklı bir halk içinde yaşıyor.
YA insanlar çok hassas mı oldu bizmi çok avam büyüdük bilmiyorum
İlaki vardır her toplumda
Babaannem benim kızı zilli diye severdi
Benim kız çok lafazan bıcır bıcır bişeydi çok severdi o yüzden büyük ninesi
Ben şimdi ne diyeyim yani
Bence sen normalsin ama ben ne kadar normalim🤔

Benim büyük akrabalar oğlumu ilk gördüler seni çirkin seni diye seviyorlardı, eşim bı dertlenmis şekli semali değişti, ya diyor bu çocuk çirkin mi herkes çirkin dedi 😂😂😂 yok dedim nazar olmasın diye çirkin diye seviyorlar dil aliskanligi 😂😂

Velhasıl bazı yerlerde vardır, bende seni edepsiz senii diyorum pirtlayinca kontrolsüz ağlayınca, acaba abartmasak mi biraz.... Bizim toplumda vardır yani ne bileyim 🤷🏻‍♀️
Ben de çok güzel çocuk görünce çirkin derim amacımız nazar olmaması tabi ki. Allah bağışlasın.

Ben seviyorum böyle sıpa , çirkin gibi sevme şekillerini bence çok samimi.

YA insanlar çok hassas mı oldu bizmi çok avam büyüdük bilmiyorum
İlaki vardır her toplumda
Babaannem benim kızı zilli diye severdi
Benim kız çok lafazan bıcır bıcır bişeydi çok severdi o yüzden büyük ninesi
Ben şimdi ne diyeyim yani
Bence sen normalsin ama ben ne kadar normalim🤔
Evet zilli de derlerdi eskiden. Şimdilerde çok duymuyorum.

Ben seviyorum bu hitapları. Bence çok sempatik.

Başka sebep varsa amenna da sırf adı KV diye kafayı kırdı çocuğa mi düşman oldu hakaret ediyor, bı çocuk bizde mi var allasen bazi şeyler abartıldi sanki, bende diyorum seni çirkin, seni edepsiz, sipa seni sipaa dilde vardır yani, başka ne diye sevilir bak dusundum bulamıyorum 😂😂
Ben de çok güzel çocuk görünce çirkin derim amacımız nazar olmaması tabi ki. Allah bağışlasın.

Ben seviyorum böyle sıpa , çirkin gibi sevme şekillerini bence çok samimi.

Başka sebep varsa amenna da sırf adı KV diye kafayı kırdı çocuğa mi düşman oldu hakaret ediyor, bı çocuk bizde mi var allasen bazi şeyler abartıldi sanki, bende diyorum seni çirkin, seni edepsiz, sipa seni sipaa dilde vardır yani, başka ne diye sevilir bak dusundum bulamıyorum 😂😂
Eşoğluesek der babam bana 😊

Yeni annesiniz böyle şeylere alınmanız normal ama çok büyütmeyin. Ben de kızıma bazen sıpa diyorum mesela 😊

Sizi hırpalamalarına sizler alışmışsınız 😒
Ben seni anlıyorum hala loğusasın ama keşke burda yorum yapanlara böyle demeseydin çünkü kimse kötü bir şey dememiş. İnsan o dönemler aşırı alıngan olabiliyor birilerine kurulmak istiyorsun zamanla düzeliyor. Kv kötü niyetli söylememiştir zaman geçtikçe sen de anlarsın

Babanesine çekmiş aynı öyle arsız edepsiz denilebilir bizim kültürümüzde de mesela çocuğu anane babane nasıl kelimelerle seviyorsa aynen iade var .Kesinlikle de kötü niyetle değil .O seviyor bebeği bebeğin anneside onu.Boyle bakın olaya rahatlayın olmazmi .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X