• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem bebeğime arsız edepsiz dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
rahatsız oluyorsanız görüştürmeyin ki bence haklısınız. benim de söylediğim ilk kelime bir küfürmüş babannem yüzünden. korkunç bir şey bence ama anneler kendi bilir

Konuyu öyle anlatıyorsunuz ki olaylar sanki yaklaşık 9 saniye içinde olup bitiyor. Konu bitince aklımızda bin tane soruyla nefes nefese kalıyoruz. Hayatı da böyle nefes nefese mi yaşıyorsunuz.

Sanki konuyu yazarken koşuyorsunuz da biz de arkanızdan size yetişmeye çalışıyoruz. Öyle bir şey
😂😂

Ay abartmayın yaa… Ne var yani demişse? Daha bebek o, anlıyormuş da gururu kırılmış gibi davranmayın Allah aşkına… Böyle yapa yapa çocuklar ne hale geldi? Saygı bitti,aile büyüklerine değer verilmez oldu. Kişisel problemleriniz vardır ona bişey diyemem. Ben sadece edilen laf üzerine konuşuyorum ve abarttığınızı düşünüyorum.

Evet buralarda bebekleri edepsiz diye severler. Yöresel bir şey olabilir. Ama arsız dendiğini duymadım. Genelde çocuklar aşırıya yaramazlık yapınca derler.
Ben de sıpa diyorum samimiyet varsa, dayanamıyorum, çünkü sıpalar çok tatlı.
images.webp
🤭

benim kayınvalide huysuz demişti oğluma severken. ben de sana çekmiş o huyu dedim 😂 evet bende de var biraz dedi 😂 bir daha da öyle bir sey demedi. ama sakin olun ya hu. kayınvalide bi sey dedi diye kocayı boşamak ne alaka? 😂

Bu kadar tepki gösterecek bir şey yok ki ortada. Ben de bazen çocuklarımı küçük eşeğim diye seviyorum. Annem de bazen küçük oğlum mız mız ağlayınca enik bu enik diyor. Enik köpek yavrusu.

Arkadaşlar 3 aylık bebeğim var. kayınvalidemlere ziyarete gittik yavrumu kucağına alıp severken bebeğim sıradan bebekler gibi ağlamaya başladı biranda arsız edepsiz laflarını kullandı bende çok kötü tartıştım şimdi yüzünü dahi görmek istemiyorum ne yapsam ne etsem bilemiyorum evlilik bitirsen ayrı dert bitirmesen ayrı dert kendimden uzak tutamıyorum aşırı bağlı bize bebek olduktan sonra sürekli görüşmek istiyor ve yakın oturuyoruz kavga ettikten 1 gün sonra çıkıp bebeği özledim diye gelmiş hiçbirşey olmamış gibi ne yapsam bilmiyorum
bunun için mi boşanacaksınız :)
Bazı insanlar kendine dert arıyor cidden.
Ben de bazen öyle severim yeğenlerimi
Siz kaynananızı sag dışı bırakmak istiyorsanız daha mantıklı bir sebep bulun.

Öyle bir yazmışsınız ki 3 aylık çocuğu azarlamış gibi. Bence de hoş değil ama kadının sevgi dili buysa ne yapacaksın? Kaç yaşında kadın değişmez.

Arkadaşlar 3 aylık bebeğim var. kayınvalidemlere ziyarete gittik yavrumu kucağına alıp severken bebeğim sıradan bebekler gibi ağlamaya başladı biranda arsız edepsiz laflarını kullandı bende çok kötü tartıştım şimdi yüzünü dahi görmek istemiyorum ne yapsam ne etsem bilemiyorum evlilik bitirsen ayrı dert bitirmesen ayrı dert kendimden uzak tutamıyorum aşırı bağlı bize bebek olduktan sonra sürekli görüşmek istiyor ve yakın oturuyoruz kavga ettikten 1 gün sonra çıkıp bebeği özledim diye gelmiş hiçbirşey olmamış gibi ne yapsam bilmiyorum

Bazıları böyle sevmez mi ya?

Benim oğlum da mesela çok ağlayınca annem kuçka bu diyor göçmeniz bizde hakarettir dişi köpek demek.
Arsız edepsiz dediği de oluyor.
Hani bir şeyden değil sebepsiz ağlıyorsa böyle derler eskiler.
Siz ilk kez mi duydunuz?

Ya şöyle bir laf varya ben kızıma söyledim gelinim sen anla diye ben bana karşı kullandığını düşündüm şimdi şöyle daha önce birçok kez uyardım bebeğe ağır laflar söyleme diye yine diyor benim mantalitemde daha minik bebek için bu laflar ağır yanlış benim ailemde yok böyle bebeklere hakaret edilmez. Birde cocuktan sonra habersiz gelmeler başladı yani görüşmek istemiyorum gerçekten huzursuzum

Babanesine çekmiş aynı öyle arsız edepsiz denilebilir bizim kültürümüzde de mesela çocuğu anane babane nasıl kelimelerle seviyorsa aynen iade var .Kesinlikle de kötü niyetle değil .O seviyor bebeği bebeğin anneside onu.Boyle bakın olaya rahatlayın olmazmi .
Kurban olduğum kimse torununa kmtü niyetle demez ama bu laflar ağır şaka yoluylada olsa başka sebeplerde var tabi ama gerçekten ağır şeyler bence uyarmama rağmen yapması canımı actıyor artık

Kaynanan gelmesin istiyorsan eşinle hallet . Eşi boşayarak değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X