Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuyu öyle anlatıyorsunuz ki olaylar sanki yaklaşık 9 saniye içinde olup bitiyor. Konu bitince aklımızda bin tane soruyla nefes nefese kalıyoruz. Hayatı da böyle nefes nefese mi yaşıyorsunuz.
Sanki konuyu yazarken koşuyorsunuz da biz de arkanızdan size yetişmeye çalışıyoruz. Öyle bir şey
Ben de sıpa diyorum samimiyet varsa, dayanamıyorum, çünkü sıpalar çok tatlı.Evet buralarda bebekleri edepsiz diye severler. Yöresel bir şey olabilir. Ama arsız dendiğini duymadım. Genelde çocuklar aşırıya yaramazlık yapınca derler.
bunun için mi boşanacaksınız :)Arkadaşlar 3 aylık bebeğim var. kayınvalidemlere ziyarete gittik yavrumu kucağına alıp severken bebeğim sıradan bebekler gibi ağlamaya başladı biranda arsız edepsiz laflarını kullandı bende çok kötü tartıştım şimdi yüzünü dahi görmek istemiyorum ne yapsam ne etsem bilemiyorum evlilik bitirsen ayrı dert bitirmesen ayrı dert kendimden uzak tutamıyorum aşırı bağlı bize bebek olduktan sonra sürekli görüşmek istiyor ve yakın oturuyoruz kavga ettikten 1 gün sonra çıkıp bebeği özledim diye gelmiş hiçbirşey olmamış gibi ne yapsam bilmiyorum
Arkadaşlar 3 aylık bebeğim var. kayınvalidemlere ziyarete gittik yavrumu kucağına alıp severken bebeğim sıradan bebekler gibi ağlamaya başladı biranda arsız edepsiz laflarını kullandı bende çok kötü tartıştım şimdi yüzünü dahi görmek istemiyorum ne yapsam ne etsem bilemiyorum evlilik bitirsen ayrı dert bitirmesen ayrı dert kendimden uzak tutamıyorum aşırı bağlı bize bebek olduktan sonra sürekli görüşmek istiyor ve yakın oturuyoruz kavga ettikten 1 gün sonra çıkıp bebeği özledim diye gelmiş hiçbirşey olmamış gibi ne yapsam bilmiyorum
Bu şimdi laf mı soktuSizi hırpalamalarına sizler alışmışsınız![]()
Sen yazmasan keşke ne güzel olurBu şimdi laf mı soktu![]()
Yok mağusadır o loğusa olsa duramazdıBen seni anlıyorum hala loğusasın
Kurban olduğum kimse torununa kmtü niyetle demez ama bu laflar ağır şaka yoluylada olsa başka sebeplerde var tabi ama gerçekten ağır şeyler bence uyarmama rağmen yapması canımı actıyor artıkBabanesine çekmiş aynı öyle arsız edepsiz denilebilir bizim kültürümüzde de mesela çocuğu anane babane nasıl kelimelerle seviyorsa aynen iade var .Kesinlikle de kötü niyetle değil .O seviyor bebeği bebeğin anneside onu.Boyle bakın olaya rahatlayın olmazmi .
Eğer öyle yapmışsa haklıYa şöyle bir laf varya ben kızıma söyledim gelinim sen anla diye ben bana karşı kullandığını düşündüm
Yoruma bak gerçekten pesEğer öyle yapmışsa haklı