Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaaslında hiç konuşmadık zaten bir ağzını aramak istedim sonuçta yeni evli de değiliz insan bir merak eder bir bucuk sene sadece kendi uğraşımızın süreci ama kadın bildiğin istemiyormuşmutsuz ettik neyse böylesi de var işte bu da siteye not düşülsün :)
Bence çok saçma.
Sofra buz kesti, konuşmadı diye ne diye tahammül edemiyor olsun?
Üstüne kurmuşsun da kurmuşsun bence.
Kadın bir şey dememiş.
Belki oğlunun önünde, hatta varsa sofrada baskalarının önünde tedavinizi konuşmak ağızlarına laf vermek istemedi.
Aksine düşünüyorum da. Kaynım kv varsa eltim falan oturmuş kahvaltı ederken kv bana tedaviden bahsetse rahatsız olurum. Kime ne benim tedavimden diye bir güzel paylarım. Belki o da utandı.
Napsın yani kadın size ilaç mı yazsın tedavi deyince?
Gülün böyle işte,dalga geçin boşverin :)
Hiç haberdar etmeyin tedavi olsanız dahi.
ben sizin cevaplarınıza hiç anlam veremedim ben bu sorudan neden sıkılayım bu kişiden kişiye değişir elbette bende kayınvalidemden bu sozu duymak isterim hiç duymayan kişiler istenmediğini benim gibi hissedecektir .ayrıca diğer torunu olayı sadece çocukları sevip bizim çocuğumuz lafını kaldıramadığına bir örnekti bence siz çok fazla yanlış anlıyorsunuz zira ben o çocuğu çok seviyorum . <3
inşallah öyledir diyelim :)Ben iyi niyetli düsunuyorum ama tedavi zor bir süreç .belki oğlu ve sizin için üzülmüstür.
Ben sadece sizin anlattığınız kadarını yorumlayabiliyorum. Kadınlar kulübü konularından da pek çok bu soru ile muhatap olmak istemeyen bu konuları konuşmak istemeyen insan gördüm. Ben sadece bu kadar ağlayıp dertlendiğiniz için üzülüp yanlış anlamış olabileceğinizi söylemek istemiştim. Eşinizin ne demek istediğini sormamın sebebi de buydu. Siz belki yanlış anladıysanız annesini o nasıl yorumluyor diye. Açıkçası benim için bir annenin kendi oğlunun çocuğunun olmamasını istemesi çok çok absürt. Eğer eşiniz de aynı şekilde yorumlasaydı haklısınız diyecektim ama bu durumda yanlış anladığınızı düşünüyorum sadece. Ama dediğim gibi ancak burdan anlattığınız kadar biliyorum durumu sonuçta.
Merhaba kızlar bir bucuk senedir bebek istiyoruz sürecin uzunluğundan da fark edersiniz ki normal yollarla bebek sahibi zaten olamıyoruz bu konu beni üzüyor günlük yaşantıma taşımasam da içten içe bir üzüntü yaşıyorum .sorunlar başladığında kist vardı ve doktor bu şekilde bebek sahibi olamazsın demişti o süreç içerisinde kayınvalidemle telefonda görüştük ve ağzından şöyle sözler döküldü doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun ?heeeee peki kimseye söyleme büyütme o zamanda doktorun söylediğini söyledim yaa öyle mi dediiii diye geçiştirdi önce mühim bulmadım geçen hafta eşimle kahvaltıya davet ettiler bizi yanında diğer oğlundan olan torunu vardı ve ona o kadar içtenlik gösteriyordu ki on beş gün kadar onda misafir olacakmış bebeğim , aşkım, oğlum benim diye hitap ediyordu olabilir zira çocuğumuz çok sevimli ama söz geldi bizde bebek için tedavi göreceğimizi dile getirdik inanınki yüzü kıpkırmızı oldu kafasını çevirdi tek kelime etmedi sofra buz kesti eve geldim ağladım üzüldüm yüzüme küfür etse çok daha samimi olurdu... Ne yapacağım ben arkadaşlar nasıl bir şeyle karşı karşıyayım ?
mutlu günler
bok yesin o .... bak guzelım bende dıs gebelıkten amelıyat oldum kaynamam dediki BİZİM AİLEDE HİÇ BÖYLE BİRŞEY YOK ... sinirimden öldümde noldu sanki... boşver takma hiç... hersey olacagına varır... senın moralını yuksek tutman lazım...kıst tedavıne yönel 2016 yılındayız hersey cok gelıstı... aşılama tüp bebek ohoo neler var üzülme nolur...
Hayır benim kayinvalidem de istemiyordu da nedense...eşim en kücük ailede.27 yasındaydik hamile kaldigimda.kayınvalidem duyunca" cocuk düsundüğünüzü bilmiyordum hıiiiimmm huuuummm " dedi.esime kızmıs erken diye."izin mi alacaktık anne" demis esim.ve kese de net görunmedi 2 ay gittik geldik doktora.kv.deme ultrason resmini gösterdi esim bir heyecanla kadin bakmadı bile " dur bakim daha bebek görünmüyormuş, hemen sevinmeyin " demisliği var hani.inşallah öyledir diyelim :)
böyle cümlelere çok ihtiyacım vardı biz zaten zor bir süreç geçiriyoruz o ise anlamak bile istemiyor sanıyorlar ki kayınvalide denilince düşkün perişan bir tekmede ben vuruyorum :) forumda aldığım cevaplarla neye uğradığımı şaşırdım teşekkür ederim :)
yanında kim vardı eltiniz varmıydı? belki oğlunun kısır oldugunu dusunmelerini istemiyor ve özel olarak görüyor bu konuları ayrıca eltinizle ya da başka birileriyle mesafeli ve ozel şeyleri paylaşmıyor.kötü niyetli olmayabilir o yuzden söyledimMerhaba kızlar bir bucuk senedir bebek istiyoruz sürecin uzunluğundan da fark edersiniz ki normal yollarla bebek sahibi zaten olamıyoruz bu konu beni üzüyor günlük yaşantıma taşımasam da içten içe bir üzüntü yaşıyorum .sorunlar başladığında kist vardı ve doktor bu şekilde bebek sahibi olamazsın demişti o süreç içerisinde kayınvalidemle telefonda görüştük ve ağzından şöyle sözler döküldü doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun ?heeeee peki kimseye söyleme büyütme o zamanda doktorun söylediğini söyledim yaa öyle mi dediiii diye geçiştirdi önce mühim bulmadım geçen hafta eşimle kahvaltıya davet ettiler bizi yanında diğer oğlundan olan torunu vardı ve ona o kadar içtenlik gösteriyordu ki on beş gün kadar onda misafir olacakmış bebeğim , aşkım, oğlum benim diye hitap ediyordu olabilir zira çocuğumuz çok sevimli ama söz geldi bizde bebek için tedavi göreceğimizi dile getirdik inanınki yüzü kıpkırmızı oldu kafasını çevirdi tek kelime etmedi sofra buz kesti eve geldim ağladım üzüldüm yüzüme küfür etse çok daha samimi olurdu... Ne yapacağım ben arkadaşlar nasıl bir şeyle karşı karşıyayım ?
mutlu günler
sunuda belirteyim kv ye böyle konuardan bahsetmek pek akıllıca değil.benim tüp bebegim var asla bahsetmedim kızım dogana kadarMerhaba kızlar bir bucuk senedir bebek istiyoruz sürecin uzunluğundan da fark edersiniz ki normal yollarla bebek sahibi zaten olamıyoruz bu konu beni üzüyor günlük yaşantıma taşımasam da içten içe bir üzüntü yaşıyorum .sorunlar başladığında kist vardı ve doktor bu şekilde bebek sahibi olamazsın demişti o süreç içerisinde kayınvalidemle telefonda görüştük ve ağzından şöyle sözler döküldü doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun ?heeeee peki kimseye söyleme büyütme o zamanda doktorun söylediğini söyledim yaa öyle mi dediiii diye geçiştirdi önce mühim bulmadım geçen hafta eşimle kahvaltıya davet ettiler bizi yanında diğer oğlundan olan torunu vardı ve ona o kadar içtenlik gösteriyordu ki on beş gün kadar onda misafir olacakmış bebeğim , aşkım, oğlum benim diye hitap ediyordu olabilir zira çocuğumuz çok sevimli ama söz geldi bizde bebek için tedavi göreceğimizi dile getirdik inanınki yüzü kıpkırmızı oldu kafasını çevirdi tek kelime etmedi sofra buz kesti eve geldim ağladım üzüldüm yüzüme küfür etse çok daha samimi olurdu... Ne yapacağım ben arkadaşlar nasıl bir şeyle karşı karşıyayım ?
mutlu günler