Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen yutuyosun gecenlerde söyledim bana böyle dedin diye hiç hatırlamıyorum dedi demekki atıyolar birsey canımızın be kadar yandığını düşünmüyorlar bileBenim de ilk dogum zorlu gecti kv ona benzer birsey ima etti.hatta sen olseydin cocuga nasil bakacaktik dedi kendi.kizi olsa agzina oyle lafi yakistirip yuzume soyler mi daha neler var iste ne yapican yutuyosun
Zaten ben de altta kalan tip degilim.ama insanin zoruna gidiyorAynen yutuyosun gecenlerde söyledim bana böyle dedin diye hiç hatırlamıyorum dedi demekki atıyolar birsey canımızın be kadar yandığını düşünmüyorlar bile
Ben artık cevap vermemeyi uff amann diyip gitmeyi alttan almak olarak görmüyorum. Muhattap olmamaya karar verdimZaten ben de altta kalan tip degilim.ama insanin zoruna gidiyor
Bazi insanlar Muhattap olunmadikca ya daha cok saldiriyor ya da tis tis geri adim atiyor.cevap vermedikce duvara karsi konusuyor gibi oluyor.ve bir sure sonra susmak zorunda kalan insanlar.var.ben herkesi muhattap aldigim.icin magdur oldum bu benim yasadigim olaylardan dolayi oldu tabi.5 senelik evliyim esimin ailesiyle ufak tefek tartismalar oldu neden cok onemsedigim icin oldu.simdi eltim var .calisan biri.olarak az gorusuyorlar sure olarak da az duruyorlar yeme icme su.bu derken nasilsin napiyon arada muhabbetler sonuc birebir etkilesim yok hayatina da mudahele yok.temiz is ..ama benim evimdeki olaylarin ya da kararlarimiz bastan beri mudahale edemeseler bile lafi olmustur.ya da fikir sunmuslardir onlara sorulmasa bile.kisacasi nasil iliski kurarsan ona gore yasarsin.Ben artık cevap vermemeyi uff amann diyip gitmeyi alttan almak olarak görmüyorum. Muhattap olmamaya karar verdim
Ewet ben de çok cevap verdim alttan almadım hep ben husursuz oldum artık ya cevap vermiyorum ya da dalga geçiyorum. Çalışmayla çok alakası yok ben de çalışıyorum ama hayatına dahil etmeyle alakalıBazi insanlar Muhattap olunmadikca ya daha cok saldiriyor ya da tis tis geri adim atiyor.cevap vermedikce duvara karsi konusuyor gibi oluyor.ve bir sure sonra susmak zorunda kalan insanlar.var.ben herkesi muhattap aldigim.icin magdur oldum bu benim yasadigim olaylardan dolayi oldu tabi.5 senelik evliyim esimin ailesiyle ufak tefek tartismalar oldu neden cok onemsedigim icin oldu.simdi eltim var .calisan biri.olarak az gorusuyorlar sure olarak da az duruyorlar yeme icme su.bu derken nasilsin napiyon arada muhabbetler sonuc birebir etkilesim yok hayatina da mudahele yok.temiz is ..ama benim evimdeki olaylarin ya da kararlarimiz bastan beri mudahale edemeseler bile lafi olmustur.ya da fikir sunmuslardir onlara sorulmasa bile.kisacasi nasil iliski kurarsan ona gore yasarsin.
Sanki soylemek zorundasin .hemsireye mi kalmis soylemek.bende gorumceme soylemedim.kv e soyledim o soyler dedim.ben tek tek haber.mi vericem .gorumcem buna darilmis hiccc konuyu acmiyor ne tebrik ne su.ne bu ne de nasilsin .benim de hic umrummmmm degil .bosverrrrr canimBenim kv de hamile olduğumu hastanedeki hemşire aracılığıyla öğrenmiş, ben kalp atışını duyduktan sonra söylemeyi düşünüyordum. Sonrasında güya ben söylemedim sakladım diye düşman olmuş bana. Tabi ki yalan.
Uzunca bir süre aynı evde yaşadık, öğrendikten sonra. Bir kere bile tebrik etmedi, bi hayır duasını göremedim. Üstelik sizin kv gibi kaynımın eşek kadar kızını "bu bir tane, arkası yok önü yok, çok kıymetli" diye şımarık şımarık sevdi durdu. Öncesinde düşük yaptım. Üstelik hamileyim, devamı olacak inşallah torunlarının Allah tamamına erdirirse. Ama gel gör ki durum bu. Şu ana kadar hiçbişeyini ciddiye almamıştım ama ben de bu tepkisine çok üzüldüm gerçekten.
keşke hiç görmek durumunda kalmasam o kadının yüzünü bi daha
Konu sahibi, salla gitsin. Kadının kalbi bozuk. İnsan bi inşallah yavrum der, ağzından hiçbişey çıkamıyorsa