- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadar kırıcı cevaplar bunlar bizde böyle meseleler aile bir araya gelince konuşulur siz neden bu kadar tavır aldınız anlamadım ayrıca konuyu açan oğlu :) ben de destekledim kendim konuyu açtığım için kendi dilimle kendi hislerimi yazdım eşimin neler hissettiğini mi yazaydım?
İyi de kadın size laf sokmamış bir şey yapmamış doğum kontrol hapı mı kullandın demiş doktorun dediklerini anlatmışsın yorum yapmamış ayrıca neden tedavi göreceğinizi söylüyorsunuz ki hem tepki vermemiş olması mı torun istemediğini düşündürdü size ne desin ki kadın bir şey dese onu da yanlış anlarsınız zaten. Ne yapsın siz tedavi göreceksiniz diye torununa soğuk mu davransın.
Ben de tedavi gördüm olmadı bebeğim 3 tüp denemem var olumsuz ama ne kaynanamdan bir laf bekledim ne bir şey. Sadece tedavimi biliyordu o kadar bir yorumda beklemedim ve hiç kimse yanımda çocuk severken benim tedavi gördüğümü biliyor niye o çocuğu seviyor demedim çok takıyorsunuz herşeyi paylaşmayın ayrıca. Kadın niye torunu olmasını istemesin ki.
Konuyu neden "mahrem"tutmuyorsunuzda sofrada kv nize aciyosunuz.....Merhaba kızlar bir bucuk senedir bebek istiyoruz sürecin uzunluğundan da fark edersiniz ki normal yollarla bebek sahibi zaten olamıyoruz bu konu beni üzüyor günlük yaşantıma taşımasam da içten içe bir üzüntü yaşıyorum .sorunlar başladığında kist vardı ve doktor bu şekilde bebek sahibi olamazsın demişti o süreç içerisinde kayınvalidemle telefonda görüştük ve ağzından şöyle sözler döküldü doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun ?heeeee peki kimseye söyleme büyütme o zamanda doktorun söylediğini söyledim yaa öyle mi dediiii diye geçiştirdi önce mühim bulmadım geçen hafta eşimle kahvaltıya davet ettiler bizi yanında diğer oğlundan olan torunu vardı ve ona o kadar içtenlik gösteriyordu ki on beş gün kadar onda misafir olacakmış bebeğim , aşkım, oğlum benim diye hitap ediyordu olabilir zira çocuğumuz çok sevimli ama söz geldi bizde bebek için tedavi göreceğimizi dile getirdik inanınki yüzü kıpkırmızı oldu kafasını çevirdi tek kelime etmedi sofra buz kesti eve geldim ağladım üzüldüm yüzüme küfür etse çok daha samimi olurdu... Ne yapacağım ben arkadaşlar nasıl bir şeyle karşı karşıyayım ?
mutlu günler
Benim de ilk dogum zorlu gecti kv ona benzer birsey ima etti.hatta sen olseydin cocuga nasil bakacaktik dedi kendi.kizi olsa agzina oyle lafi yakistirip yuzume soyler mi daha neler var iste ne yapican yutuyosunBizimki de biz kadersiziz bu gelin nerden düştü ocağımıza diyordu
S.r et kv yi benim ki bana neler diyor ben ne çektiğimi bilirim bugün koca kadın ben hüngürrrr hüngür ağladım dünya para gidiyor bozulan bünyem cabasıbir kv zırıltısı çekememem ona da dedim bu süreçte arkadaş olacaksan konuş yoksa umrumda değilsin he der kaçarım diyeMerhaba kızlar bir bucuk senedir bebek istiyoruz sürecin uzunluğundan da fark edersiniz ki normal yollarla bebek sahibi zaten olamıyoruz bu konu beni üzüyor günlük yaşantıma taşımasam da içten içe bir üzüntü yaşıyorum .sorunlar başladığında kist vardı ve doktor bu şekilde bebek sahibi olamazsın demişti o süreç içerisinde kayınvalidemle telefonda görüştük ve ağzından şöyle sözler döküldü doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun ?heeeee peki kimseye söyleme büyütme o zamanda doktorun söylediğini söyledim yaa öyle mi dediiii diye geçiştirdi önce mühim bulmadım geçen hafta eşimle kahvaltıya davet ettiler bizi yanında diğer oğlundan olan torunu vardı ve ona o kadar içtenlik gösteriyordu ki on beş gün kadar onda misafir olacakmış bebeğim , aşkım, oğlum benim diye hitap ediyordu olabilir zira çocuğumuz çok sevimli ama söz geldi bizde bebek için tedavi göreceğimizi dile getirdik inanınki yüzü kıpkırmızı oldu kafasını çevirdi tek kelime etmedi sofra buz kesti eve geldim ağladım üzüldüm yüzüme küfür etse çok daha samimi olurdu... Ne yapacağım ben arkadaşlar nasıl bir şeyle karşı karşıyayım ?
mutlu günler