Kayınvalidem bebek isteğimize tahammül edemiyor

bence ortada bi yanlış anlaşılma var. söylediğiniz şeyin bi mantıklı açıklaması yok ki.

bence herkesin icinde tedavi falan dediyseniz ondan öyle kızarmıstır neden istemesin ki baska bir torun belli ki torun seviyor

Hiç üzülme de takma da dile getirme maden onun yanında strese sokar daha çok sizi.Hiç bahsetme ama tedavine devam et.Bu annelerin bazıları böyle.Biz de eşimin probleminden dolayı öylesine dedim vaktimiz olursa tedavi olucaz tüp bebek için eşimin babaannesi olmaz ne gerek var istemem ben öyle olmasın da zaten benim oldu da noldu keşke olmasaydı üzüntüden başka bişey değil dedi bende istemiyorum ama oğlunuz istiyor dedim.Sanırım tedavidir tüp bebektir diyince başkasının çocuğu oluyor sanıyorlar cahil insanlar.

Ben de kayinvalideme cocugumuz olmuyor tedavi olacagiz desem kipkirmizi olur cevap veremezdi. Ki eliligimin 6. Yili dolduktan sonra hamile kaldim bir kere sormamistir cocuk dusunmuyor musunuz diye. Su an torunu icin deli oluyor.
Bazi insanlar boyle seylerin uluorta konusulmasindan hoslanmazlar. Hatta bir kere baska birinin hamileligi uzerine konusulurken, biz utanirdik soyleyemezdik, karnimizi saklardik falan demisti. Siz de bidaha acmayin bu konulari, belli ki ozelinize girmek istemiyor.

Ayrıca bizler için üzülmüyorlar oğlumuzun çocuğu olmuyor diye üzülüyorlar inatla sende değil mi problem dedi eşimin babaannesi eşim ameliyat olduğu halde.Eşimin çocuğu olmuyor diye bırakmıyayım diye de aman boşverin çocuğu diyor.Hiç iyi niyetten değil.

İstemiyor değil sadece etraf duyacak ah ah vah vah modunda..
O dahil kimse ile pek konuşmanın anlamı yok..
Kısmet ne zmn olursa diyip gecistirin..
Tez vakitte kucağıniza alın inş

Uff nefret ediyorum bazi kv-lerden.

Neden dedinizki zaten? Banada dr tupnbebek demisti. Benim ailem biliyodu ama ne ben ne esim kv ye demedik ki normalde oldu zaten de... (düşük oldu)

Ilk bebegim icin bende 1.5 yil bekledim sonra geldi mucizem simdi ikinci kez anne olucam o surecin ne kadar yipratici oldugunu daha dun gibi hatirliyorum sizi cok iyi anlayabiliyorum fakat yasamayanlar pek anlamiyor 17 ay bekledim bebek olmadi adet olduk esimle baska bir dr a daha gidelim dedik doktor tup bebek yaptirin dedi ben tabi yikildim ertesi aksam esim farkinda degil kesinlikle kizkardesinin oglunu bana anlatiyor ardindan beni uzdugunu epey sert bir dille soylemistim ertesi ayda hamile kaldim dogal yolla
Yani kayinvalideniz bilerek degil bilmeyerek sizi uzuyor olabilir
Bu gunlerin gecicegini unutmayin anne olucaginiza yurekten inanin

Ben vajinismus, tup bebek gibi konularin kimseye soylenmeden iki kisi arasinda gizlice halledilmesinden yanayim. Nedeni de ben yapi olarak kimsenin lafini cekemiyorum, laf duyacagima kendi kendime hallederim diye dusunuyorum...

Bizimki de biz kadersiziz bu gelin nerden düştü ocağımıza diyordu

ne kadar kırıcı cevaplar bunlar bizde böyle meseleler aile bir araya gelince konuşulur siz neden bu kadar tavır aldınız anlamadım ayrıca konuyu açan oğlu :) ben de destekledim kendim konuyu açtığım için kendi dilimle kendi hislerimi yazdım eşimin neler hissettiğini mi yazaydım?

Ben neden tavır alayım arkadaşım. Senin tedavinden bebeğinden banane? Tavır almış gibi de yazmadım bir daha okuyun lütfen.

Yapı olarak kaynanasını çok çok seven bir insan değilim. Ama sırf adı kv diye her hareketinden nem kapılmasına ayrı deli oluyorum. Yani diyorum ki senin özelinin kahvaltı masasında konuşulmasından başta sen rahatsız olman normalken, sen niye kızardı bozardı, niye soru sormadı yorum yapmadı diye bozulmuşun.

Ben de dedim ki napsaydı kadın tedavi olucaz deyince size ilaç mı yazsaydı dedim?
Diğer torununu sevmesinden de nem kapmışsınız da o yüzden böyle düşündüm.

Sanırım biraz fazla alıngansınız.
Herkes sorsun ilgilensin diye bekliyorsunuz ama size nacizane tavsiyem böyle konuları karı koca aranızda halledin. Şimdi tatlı gelir ama bir karışmaya alışsalar özel hayatınıza, daha önünü çok zor alırsınız.

İyi günler dilerim.:dondurma:

İyi de kadın size laf sokmamış bir şey yapmamış doğum kontrol hapı mı kullandın demiş doktorun dediklerini anlatmışsın yorum yapmamış ayrıca neden tedavi göreceğinizi söylüyorsunuz ki hem tepki vermemiş olması mı torun istemediğini düşündürdü size ne desin ki kadın bir şey dese onu da yanlış anlarsınız zaten. Ne yapsın siz tedavi göreceksiniz diye torununa soğuk mu davransın.

Ben de tedavi gördüm olmadı bebeğim 3 tüp denemem var olumsuz ama ne kaynanamdan bir laf bekledim ne bir şey. Sadece tedavimi biliyordu o kadar bir yorumda beklemedim ve hiç kimse yanımda çocuk severken benim tedavi gördüğümü biliyor niye o çocuğu seviyor demedim çok takıyorsunuz herşeyi paylaşmayın ayrıca.
Kadın niye torunu olmasını istemesin ki.

Ben de aynen senin gibi anladım ve öyle yorum yapmıştım arkadaşım.niye tavır almış olmuşum onu da annamadım :KK50:

Offf çocuk için ikiniz karar verirsiniz. .

istemediğini nerden anladığınızı anlamadım ben, Ve bir çok kişi bu konuların sorulmasından rahatsız olur. Ben de istemem. hamile olduğumda haberleri olur o kadar, fazlası kimseyi ilgilendirmiyor

Merhaba kızlar bir bucuk senedir bebek istiyoruz sürecin uzunluğundan da fark edersiniz ki normal yollarla bebek sahibi zaten olamıyoruz bu konu beni üzüyor günlük yaşantıma taşımasam da içten içe bir üzüntü yaşıyorum .sorunlar başladığında kist vardı ve doktor bu şekilde bebek sahibi olamazsın demişti o süreç içerisinde kayınvalidemle telefonda görüştük ve ağzından şöyle sözler döküldü doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun ?heeeee peki kimseye söyleme büyütme o zamanda doktorun söylediğini söyledim yaa öyle mi dediiii diye geçiştirdi önce mühim bulmadım geçen hafta eşimle kahvaltıya davet ettiler bizi yanında diğer oğlundan olan torunu vardı ve ona o kadar içtenlik gösteriyordu ki on beş gün kadar onda misafir olacakmış bebeğim , aşkım, oğlum benim diye hitap ediyordu olabilir zira çocuğumuz çok sevimli ama söz geldi bizde bebek için tedavi göreceğimizi dile getirdik inanınki yüzü kıpkırmızı oldu kafasını çevirdi tek kelime etmedi sofra buz kesti eve geldim ağladım üzüldüm yüzüme küfür etse çok daha samimi olurdu... Ne yapacağım ben arkadaşlar nasıl bir şeyle karşı karşıyayım ?

mutlu günler
Konuyu neden "mahrem"tutmuyorsunuzda sofrada kv nize aciyosunuz.....

Kime ne eşinizle aranizda....

Belki oda üzüldu siz daha çok üzülmeyin diye belli etmemeye çalıştı

Bizimki de biz kadersiziz bu gelin nerden düştü ocağımıza diyordu
Benim de ilk dogum zorlu gecti kv ona benzer birsey ima etti.hatta sen olseydin cocuga nasil bakacaktik dedi kendi.kizi olsa agzina oyle lafi yakistirip yuzume soyler mi daha neler var iste ne yapican yutuyosun

Merhaba kızlar bir bucuk senedir bebek istiyoruz sürecin uzunluğundan da fark edersiniz ki normal yollarla bebek sahibi zaten olamıyoruz bu konu beni üzüyor günlük yaşantıma taşımasam da içten içe bir üzüntü yaşıyorum .sorunlar başladığında kist vardı ve doktor bu şekilde bebek sahibi olamazsın demişti o süreç içerisinde kayınvalidemle telefonda görüştük ve ağzından şöyle sözler döküldü doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun ?heeeee peki kimseye söyleme büyütme o zamanda doktorun söylediğini söyledim yaa öyle mi dediiii diye geçiştirdi önce mühim bulmadım geçen hafta eşimle kahvaltıya davet ettiler bizi yanında diğer oğlundan olan torunu vardı ve ona o kadar içtenlik gösteriyordu ki on beş gün kadar onda misafir olacakmış bebeğim , aşkım, oğlum benim diye hitap ediyordu olabilir zira çocuğumuz çok sevimli ama söz geldi bizde bebek için tedavi göreceğimizi dile getirdik inanınki yüzü kıpkırmızı oldu kafasını çevirdi tek kelime etmedi sofra buz kesti eve geldim ağladım üzüldüm yüzüme küfür etse çok daha samimi olurdu... Ne yapacağım ben arkadaşlar nasıl bir şeyle karşı karşıyayım ?

mutlu günler
S.r et kv yi benim ki bana neler diyor ben ne çektiğimi bilirim bugün koca kadın ben hüngürrrr hüngür ağladım dünya para gidiyor bozulan bünyem cabasıbir kv zırıltısı çekememem ona da dedim bu süreçte arkadaş olacaksan konuş yoksa umrumda değilsin he der kaçarım diye

Back
X