Oyuna gerek yok bence açık açık kayınvalidenize ben yokken evimize girilmesini istemiyorum..Ben o evin içindeyken hepimizin evi olabilir, ama kilitleyip çıktığımda sadece benim sorumluluğumda olan bir ev deyin.
..
Söyleyemiyorsanız, evin yatak odasını kilitleyin.. Anahtarı yanınıza götürün, yada eşiniz önce geliyorsa eşinizinde bildiği bir yere koyun.
Kayınvalidenizin evinin anahtarını isteyin..Bendede olsun deyin..Olduda siz olmadığınız zaman deyin ve susun..
Eğer verirse birgün kapıyı çalmadan pat diye girin.. Kesinlikle ses çıkaramayacaktır..Çıkarırsa gayet sevimli bir şekilde :) '' aa anne bizdekide sizde duruyor, ayrı gayrı mı var deyin.. ''
Bu çok işe yarayacaktır..
Anahtar konusundada eşinizle ASLA tartışmayın..
Birde bana kalırsa anahtarı çalmayın, eğer o gün sizden başkası o eve girmemişse bu anlaşılır.Bence yapmayın.
kaynanama demiştim eşimde anahtar yok verin diye o da biz yaptırır veririz bi tane dedi:) ardındanda bizim evin anahtarındanda yaptırıp veririz merak etmeyin dedi...
ama bi arkadaş yazmış anahtarı çaldım diye bende bi karambolde çalıcam:)))))
canım onlar anahtarı alıp rahatça girip çıkan tiplerse çekeceğin var derim
sen çalsanda saklasanda eşinden alıp tekrar yaptıracaklardır
bunu 11 yıldır yaşayan biri olarak sana tavsiyem cıngar çıkarıp tepkini belli etmen
ben eşimle sakince çözmeye çalıştım olmadı hele çocuk olduktan sonra hiç teklif etmeden girip çıkacaklar
tepkini açıkça ve saygı çerçevesinde eşini kırmadan net olarak ifade et yoksa işin içinden çıkamazsın
aynı durumdayım bizim evlerimiz çok yakın olmadığı halde kaynanam,kaynatam kaynım giren çıkan belirsiz dingonun ahırına dönmüş durumdayız.
anahtarı çaldım yenisini yaptırmışlar onuda çaldım eşim anahtarını vermiş.
sen ne diyosun ben uyurken kaynanm girse iyi kaynım çat dlar odaya yastık alıcam,battanye alıcam kaynatam gündüz gelmiş eve bi gün yatağımı toplamamıştım
akşam bana diyo ki yatağını topladım ohaaaa ya ohaaaa ama şu aralar bitme noktasında evliliğim 15 gün oldu eşimle konuşmuyoruz kendileri kaybedecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?