kayınvalidem beni anlamıyor

serentyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2021
1.480
2.476
63
yeni doğum yaptım o süre zarfında ailemleydim. esimin bir halt becerememesinden dolayı köye kaynanamın yanına taşındık. ilk vukuatımız çocuğun dudağına yapısmasıydı esime soyledim esim annesine kizdı hasta edecen bir daha optügunu gormeyecem dedi tamam her kucagina aldiginfa seni opmuyoruk diyor. ikinci olayimiz cocugu emzirmeye kalkti esim gene kizdi sen napiyon sacmalama dedi. şuanki derdim buraya geldigimizden beridir her gece odamiza geliyor kapınin anahtarini kaybetmisler suanlik yok. gece patir kutur odaya giriyor cocuga bakiyor cocuk uyaniyor kapiyi carpmasindan irkiliyor zaten atak haftasinfayiz bagirip duruyor.eşimle birliktede olamiyorum durmadan girdiginden esim girme iceriye dedi hala giriyor esim gece bagirdi gelme artik ben torunuma bakiyorum diyor bugunde ben dedim anne girme odaya gece geliyosam oglumun odasina geliyorum. gece cocugun yuzune yastik kapanir vs diyor ben çok bunaldim anlamiyor .esimde ben onu durmadan uyarmaktan yoruldum karimla beraber olurken gormek istiyorsa gorsun diyor nasil bir yol izlemeliyim cunku anlamiyor

Çocuğunuza niye diğer normal insanlar gibi kendiniz kendi evinizde bakmıyorsunuz?

Şunu tvde dizi olarak izlesem haddi ordan derim

Çocuğunuza niye diğer normal insanlar gibi kendiniz kendi evinizde bakmıyorsunuz?
eşim bekarliktan kalan borclari varmis 30.000 tl civarinda evlendik hepsi tek tek ortaya cikti. sonra borclari odeyemedi asgari ucretli bir yerde calisiyordu. birgun isten cikip geldi hamileligimin 7. ayindaydim koye gidiyoruz ben borclari odeyemiyorim dedi. isten cikip geldi dediysem istifasini vermis :) esimin zoruyla koye geldik

Köyde nasıl ödeyecek borçlarını iştende çıktıysa
çobancilik yapacakmış inek basına 300 tl para veriyorlarmıs diger koyle ve kendi koyuyle anlasti 60 tane falan inek var suan dahada topluyor

O anahtar bilerek mi kayboldu acep dedim kendi evinize gidin, ev içinde ev olur mu?? Kocanız beceriksiz diye kaynanayla yaşamak neden? Benim eşim de çok yoğun çalışıyor çok nadir evde. Genelde şehir dışında. Bi çocuğum 9 diğeri 3.5 yaş civarı diğeri de yolda ve her şey benim üstümde, tüm sorumluluklar ama tek bir gün olsun kaynana yanına taşınayım veya yardım isteyim diye düşünmedim. Canınız bu kadar tatlı olmasın az dirayetli olup kendi ayaklarınızın üstünde durun. Yoksa böyle kedi gibi çiftleşirken basılma riskiniz çookk yüksek

Bunu şimdi gördüm, beceriksizlikten kasıt borçlarını ödeyememesiymiş. Allah kocanıza akıl fikir basiret kaynananıza da anlayış versin, zor bir durum üzüldüm.

Büyük konuşmak istemiyorum ama nasıl böyle birseye müsade ediyorsunuz. Köyde oturarak borc nasil ödenecek. Ben bu kadar cahil insanların olabileceğine inanmak istemiyorum. Bebeğin dudağından öpmek ne demek gitsin kocasını öpsün. Meme vermek bunlar Nasıl şeyler. Yatak odasina paldur küldür dalmak gerçketen bunu yapan ınsanlarla yaşamak cok zor. Şaşırdım kaldim. Köyde borc odenebiliyor mu bari, eşyalarınızı ne yaptınız?

çok direttim köyde yasamam dedim bagirdim cagirdim hamileligimde hastanelik oldum. ve birgun ben yapamiyorum işten istifamı aldım dedi beni dilemedi bile boşanacaktım herseyi toparlayinca dönecez söz diyip duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…