• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem beni anlamıyor

eşim bekarliktan kalan borclari varmis 30.000 tl civarinda evlendik hepsi tek tek ortaya cikti. sonra borclari odeyemedi asgari ucretli bir yerde calisiyordu. birgun isten cikip geldi hamileligimin 7. ayindaydim koye gidiyoruz ben borclari odeyemiyorim dedi. isten cikip geldi dediysem istifasini vermis :) esimin zoruyla koye geldik
Ben böyle adamdan değil çocuk yapmak ,eve kuş bile almam .Günahına girmeyeyim diye.

yeni doğum yaptım o süre zarfında ailemleydim. esimin bir halt becerememesinden dolayı köye kaynanamın yanına taşındık. ilk vukuatımız çocuğun dudağına yapısmasıydı esime soyledim esim annesine kizdı hasta edecen bir daha optügunu gormeyecem dedi tamam her kucagina aldiginfa seni opmuyoruk diyor. ikinci olayimiz cocugu emzirmeye kalkti esim gene kizdi sen napiyon sacmalama dedi. şuanki derdim buraya geldigimizden beridir her gece odamiza geliyor kapınin anahtarini kaybetmisler suanlik yok. gece patir kutur odaya giriyor cocuga bakiyor cocuk uyaniyor kapiyi carpmasindan irkiliyor zaten atak haftasinfayiz bagirip duruyor.eşimle birliktede olamiyorum durmadan girdiginden esim girme iceriye dedi hala giriyor esim gece bagirdi gelme artik ben torunuma bakiyorum diyor bugunde ben dedim anne girme odaya gece geliyosam oglumun odasina geliyorum. gece cocugun yuzune yastik kapanir vs diyor ben çok bunaldim anlamiyor .esimde ben onu durmadan uyarmaktan yoruldum karimla beraber olurken gormek istiyorsa gorsun diyor nasil bir yol izlemeliyim cunku anlamiyor
Ev ustune ev olmaz daha ilerki zamanlarda cok kavgalariniz olur kayinvalidenizle yuz goz olursunuz ayni evin icinde cok zor rabbim yardimciniz olsun insallahhh

Olmaz, şartlar musait mi degil mi bakilmadan boy boy cocugu dizmek boynumuzun borcu,madem evliyiz asli gorevimiz üremek
birlikte olunca her seferinde üreniyormu? spiral taktirdim daha cocuk dusunmuyorum

Ağzım açık okudum. Borçlarınızı toparlayana kadar o evden çıkamayacaksınız anlaşılan makul olanı bu ama. Hemen odanızın anahtarını yaptırın bence köyden ayrılmanızda zor gözüküyor. Eşiniz borcu bitince de ayrılmaz bence. En iyisi biraz kendinizi toparlayınca köyde başka bir eve çıkmanız. Sizin çocuğunuzu emzirmek ne yaaaa delirmiş galiba

Başlığa istinaden kimsenin kv gelinini anlamıyor.
Seninkisi onu da geçmiş.
Bildiğin zulüm olmuş kv den.
Ben senin yerinde olsam bir gece cidden sevişirim kocamla gelsin görsün.
Utanmıyorsa utandır.

Belki akıllanır bir daha gelmez.

Çocuğu emzirmek mi? Bu kadın kafayı falan mı yemiş? Siz belli ki o evde kalıcısınız o anahtarı acilen yaptırın kitleyin.
dudağından opmesine delirdim zaten emzirseydi kaynanama saldirirdim kimse umrumda olmazdi

eşim bekarliktan kalan borclari varmis 30.000 tl civarinda evlendik hepsi tek tek ortaya cikti. sonra borclari odeyemedi asgari ucretli bir yerde calisiyordu. birgun isten cikip geldi hamileligimin 7. ayindaydim koye gidiyoruz ben borclari odeyemiyorim dedi. isten cikip geldi dediysem istifasini vermis :) esimin zoruyla koye geldik

çobancilik yapacakmış inek basına 300 tl para veriyorlarmıs diger koyle ve kendi koyuyle anlasti 60 tane falan inek var suan dahada topluyor
cobanlıkta ıyı para olsa herkes ısı gucu bırakır koye yerlesırdı esınızın psıkolojık bır problemı var sanırım bır anda bu kadar buyuk radıkal bır karar hıc normal degıl ya bırınden bırseyden kacıyor ya da psıkolojısı cokmus

Back
X