Allah sabır versin diyip gidiyorumyeni doğum yaptım o süre zarfında ailemleydim. esimin bir halt becerememesinden dolayı köye kaynanamın yanına taşındık. ilk vukuatımız çocuğun dudağına yapısmasıydı esime soyledim esim annesine kizdı hasta edecen bir daha optügunu gormeyecem dedi tamam her kucagina aldiginfa seni opmuyoruk diyor. ikinci olayimiz cocugu emzirmeye kalkti esim gene kizdi sen napiyon sacmalama dedi. şuanki derdim buraya geldigimizden beridir her gece odamiza geliyor kapınin anahtarini kaybetmisler suanlik yok. gece patir kutur odaya giriyor cocuga bakiyor cocuk uyaniyor kapiyi carpmasindan irkiliyor zaten atak haftasinfayiz bagirip duruyor.eşimle birliktede olamiyorum durmadan girdiginden esim girme iceriye dedi hala giriyor esim gece bagirdi gelme artik ben torunuma bakiyorum diyor bugunde ben dedim anne girme odaya gece geliyosam oglumun odasina geliyorum. gece cocugun yuzune yastik kapanir vs diyor ben çok bunaldim anlamiyor .esimde ben onu durmadan uyarmaktan yoruldum karimla beraber olurken gormek istiyorsa gorsun diyor nasil bir yol izlemeliyim cunku anlamiyor
Sence böyle bir kadını ağırlık durdurur mu? Kadın bebeği emzirmek istemiş ya.Gece kapının arkasına ağırlık koy açamasın
Bende inanmazdım ama varmış.Bu kadar anlayissiz ve cahil insanlar gerçekten var mi ?Hayret.
Bana kocam bunu yaşatacak sen köye gidebilirsin ben babamın evine gidiyorum derim ve giderdim. Ne demek ya kafaya göre iş yapıyor üstelik doğum zamanı. Çok daha kötü şeyler yaşadığınızı düşünüyorum. Kv psikolojik rahatsız mı bebeği emzirmesi dudaktan öpmesi garip bir de atak demişsiniz. Öyleyse zaten çocukla orda durmak sağlıklı değil yakında sizinki de bozulur. Koca kişisi de uçkurunu düşüneceğine ya köyde ev baksın ya da borcu bitirmeye baksın. Hasbinallah ya. Bu gidişle 2.yi yaparsınız siz yakında bu adama.eşim bekarliktan kalan borclari varmis 30.000 tl civarinda evlendik hepsi tek tek ortaya cikti. sonra borclari odeyemedi asgari ucretli bir yerde calisiyordu. birgun isten cikip geldi hamileligimin 7. ayindaydim koye gidiyoruz ben borclari odeyemiyorim dedi. isten cikip geldi dediysem istifasini vermis :) esimin zoruyla koye geldik
Torununu emzirmeye yeltenmis
Öyle emzirebiliyor mu ki doğurmadanKesinlikle öyle. Ne zaman okusam midem bulanıyor. Pörsümüş memeler ve bebek geliyor aklıma.
Sanmam.Öyle emzirebiliyor mu ki doğurmadan
Böyle insanlar utanmaz kiEsine soyle odaya girdigi gibi donuna kadar cikarip, soyunup otursun, anasi bi kac kere oyle gorunce belki utanir, belki de oglum guzum deyip kucuk cocuk gibi çişe goturmeye kalkar, var potansoyeli bilemedim
Suç sizde ne işiniz var kv nin evinde, evinde baksan daha kârlısın..yeni doğum yaptım o süre zarfında ailemleydim. esimin bir halt becerememesinden dolayı köye kaynanamın yanına taşındık. ilk vukuatımız çocuğun dudağına yapısmasıydı esime soyledim esim annesine kizdı hasta edecen bir daha optügunu gormeyecem dedi tamam her kucagina aldiginfa seni opmuyoruk diyor. ikinci olayimiz cocugu emzirmeye kalkti esim gene kizdi sen napiyon sacmalama dedi. şuanki derdim buraya geldigimizden beridir her gece odamiza geliyor kapınin anahtarini kaybetmisler suanlik yok. gece patir kutur odaya giriyor cocuga bakiyor cocuk uyaniyor kapiyi carpmasindan irkiliyor zaten atak haftasinfayiz bagirip duruyor.eşimle birliktede olamiyorum durmadan girdiginden esim girme iceriye dedi hala giriyor esim gece bagirdi gelme artik ben torunuma bakiyorum diyor bugunde ben dedim anne girme odaya gece geliyosam oglumun odasina geliyorum. gece cocugun yuzune yastik kapanir vs diyor ben çok bunaldim anlamiyor .esimde ben onu durmadan uyarmaktan yoruldum karimla beraber olurken gormek istiyorsa gorsun diyor nasil bir yol izlemeliyim cunku anlamiyor
Sanki ab-ı hayat akacak. Emzirmeye merakli olan yeniden doğursun. Sapıkça geliyor bana.Sanmam.Ama yinede memesini vermeye çalışan KVler oluyor.
Ayrı eve çıkamazmısınızyeni doğum yaptım o süre zarfında ailemleydim. esimin bir halt becerememesinden dolayı köye kaynanamın yanına taşındık. ilk vukuatımız çocuğun dudağına yapısmasıydı esime soyledim esim annesine kizdı hasta edecen bir daha optügunu gormeyecem dedi tamam her kucagina aldiginfa seni opmuyoruk diyor. ikinci olayimiz cocugu emzirmeye kalkti esim gene kizdi sen napiyon sacmalama dedi. şuanki derdim buraya geldigimizden beridir her gece odamiza geliyor kapınin anahtarini kaybetmisler suanlik yok. gece patir kutur odaya giriyor cocuga bakiyor cocuk uyaniyor kapiyi carpmasindan irkiliyor zaten atak haftasinfayiz bagirip duruyor.eşimle birliktede olamiyorum durmadan girdiginden esim girme iceriye dedi hala giriyor esim gece bagirdi gelme artik ben torunuma bakiyorum diyor bugunde ben dedim anne girme odaya gece geliyosam oglumun odasina geliyorum. gece cocugun yuzune yastik kapanir vs diyor ben çok bunaldim anlamiyor .esimde ben onu durmadan uyarmaktan yoruldum karimla beraber olurken gormek istiyorsa gorsun diyor nasil bir yol izlemeliyim cunku anlamiyor
Bana da öyle geliyor. Ama burada o kadar çok okudum ki...Sanki ab-ı hayat akacak. Emzirmeye merakli olan yeniden doğursun. Sapıkça geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?