- 8 Ekim 2021
- 1.381
- 2.754
- 53
Manyaklıktan yoksa sütleri olduğundan falan değilÖyle emzirebiliyor mu ki doğurmadan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Manyaklıktan yoksa sütleri olduğundan falan değilÖyle emzirebiliyor mu ki doğurmadan![]()
Bizim bir akrabamız vardı .Kızının çocuğunu emzirdigini iddia ediyor ,yemin ediyordu .O kadar seviyorum ki sevgiden sütum geldi.Emziriyorum diyordu .Kızi da tasdikliyordu .İsterse bin derde deva süt aksın yine de çocuğumu baskasinin heleki böyle bir kadının emzirmesine izin vermem .Yolardim ben onu.Laflarimla doverdim .Öyle emzirebiliyor mu ki doğurmadan![]()
Yol yokki.yeni doğum yaptım o süre zarfında ailemleydim. esimin bir halt becerememesinden dolayı köye kaynanamın yanına taşındık. ilk vukuatımız çocuğun dudağına yapısmasıydı esime soyledim esim annesine kizdı hasta edecen bir daha optügunu gormeyecem dedi tamam her kucagina aldiginfa seni opmuyoruk diyor. ikinci olayimiz cocugu emzirmeye kalkti esim gene kizdi sen napiyon sacmalama dedi. şuanki derdim buraya geldigimizden beridir her gece odamiza geliyor kapınin anahtarini kaybetmisler suanlik yok. gece patir kutur odaya giriyor cocuga bakiyor cocuk uyaniyor kapiyi carpmasindan irkiliyor zaten atak haftasinfayiz bagirip duruyor.eşimle birliktede olamiyorum durmadan girdiginden esim girme iceriye dedi hala giriyor esim gece bagirdi gelme artik ben torunuma bakiyorum diyor bugunde ben dedim anne girme odaya gece geliyosam oglumun odasina geliyorum. gece cocugun yuzune yastik kapanir vs diyor ben çok bunaldim anlamiyor .esimde ben onu durmadan uyarmaktan yoruldum karimla beraber olurken gormek istiyorsa gorsun diyor nasil bir yol izlemeliyim cunku anlamiyor
birlikte olunca her seferinde üreniyormu? spiral taktirdim daha cocuk dusunmuyorum
Koye :) gidiyoruz :) dediginde :) sana :) köy :) yaşamında :) başarılar :) diyip :) annenizin :) evine :) gitmediginiz :) icin :) bunlari :) yaşamaya :) devam :) edeceksiniz :)eşim bekarliktan kalan borclari varmis 30.000 tl civarinda evlendik hepsi tek tek ortaya cikti. sonra borclari odeyemedi asgari ucretli bir yerde calisiyordu. birgun isten cikip geldi hamileligimin 7. ayindaydim koye gidiyoruz ben borclari odeyemiyorim dedi. isten cikip geldi dediysem istifasini vermis :) esimin zoruyla koye geldik
Odaya kilit taktırıp geceleri kapıyı kilitleyin. Bu kadar basit bişeyi neden soruyosunuz???yeni doğum yaptım o süre zarfında ailemleydim. esimin bir halt becerememesinden dolayı köye kaynanamın yanına taşındık. ilk vukuatımız çocuğun dudağına yapısmasıydı esime soyledim esim annesine kizdı hasta edecen bir daha optügunu gormeyecem dedi tamam her kucagina aldiginfa seni opmuyoruk diyor. ikinci olayimiz cocugu emzirmeye kalkti esim gene kizdi sen napiyon sacmalama dedi. şuanki derdim buraya geldigimizden beridir her gece odamiza geliyor kapınin anahtarini kaybetmisler suanlik yok. gece patir kutur odaya giriyor cocuga bakiyor cocuk uyaniyor kapiyi carpmasindan irkiliyor zaten atak haftasinfayiz bagirip duruyor.eşimle birliktede olamiyorum durmadan girdiginden esim girme iceriye dedi hala giriyor esim gece bagirdi gelme artik ben torunuma bakiyorum diyor bugunde ben dedim anne girme odaya gece geliyosam oglumun odasina geliyorum. gece cocugun yuzune yastik kapanir vs diyor ben çok bunaldim anlamiyor .esimde ben onu durmadan uyarmaktan yoruldum karimla beraber olurken gormek istiyorsa gorsun diyor nasil bir yol izlemeliyim cunku anlamiyor
Vala kusura bakmasın çatır çatır sevisirim girsin de görsün ebesinin şeyiniyeni doğum yaptım o süre zarfında ailemleydim. esimin bir halt becerememesinden dolayı köye kaynanamın yanına taşındık. ilk vukuatımız çocuğun dudağına yapısmasıydı esime soyledim esim annesine kizdı hasta edecen bir daha optügunu gormeyecem dedi tamam her kucagina aldiginfa seni opmuyoruk diyor. ikinci olayimiz cocugu emzirmeye kalkti esim gene kizdi sen napiyon sacmalama dedi. şuanki derdim buraya geldigimizden beridir her gece odamiza geliyor kapınin anahtarini kaybetmisler suanlik yok. gece patir kutur odaya giriyor cocuga bakiyor cocuk uyaniyor kapiyi carpmasindan irkiliyor zaten atak haftasinfayiz bagirip duruyor.eşimle birliktede olamiyorum durmadan girdiginden esim girme iceriye dedi hala giriyor esim gece bagirdi gelme artik ben torunuma bakiyorum diyor bugunde ben dedim anne girme odaya gece geliyosam oglumun odasina geliyorum. gece cocugun yuzune yastik kapanir vs diyor ben çok bunaldim anlamiyor .esimde ben onu durmadan uyarmaktan yoruldum karimla beraber olurken gormek istiyorsa gorsun diyor nasil bir yol izlemeliyim cunku anlamiyor
Memlekette herkes kibele! Yenidoğan bebekle açan açana :)Sanki ab-ı hayat akacak. Emzirmeye merakli olan yeniden doğursun. Sapıkça geliyor bana.
çok direttim köyde yasamam dedim bagirdim cagirdim hamileligimde hastanelik oldum. ve birgun ben yapamiyorum işten istifamı aldım dedi beni dilemedi bile boşanacaktım herseyi toparlayinca dönecez söz diyip duruyor
borc evlendikten sonra cikmadi borc varmis ben evlendikten sonra ogrendim. icraya dustugunden kredide cekemedik. :)) borclari ogrendigimizde zaten hamileydimSevişmek mecburmu? Adam seni zerre kadar takmiyor, hastanedeyken istifa ettim diyor. Nasil için aliyorda adam ile sevişmek istiyorsun? Hemde bebek yanindayken.
Ki sende eşin ile aynisiziniz. Bu borç evlendikten sonra ortaya çikmiş ve halen bebek yaptiniz.
Annenlerz gidebilirsin, boşanabilirsin. Yaparmisin sanmiyorumda. Tek çözüm bunlardir. Yada işte kvdeye ses etmeyip yaşayacaksin. Seçim senin.
Bizim bir akrabamız vardı .Kızının çocuğunu emzirdigini iddia ediyor ,yemin ediyordu .O kadar seviyorum ki sevgiden sütum geldi.Emziriyorum diyordu .Kızi da tasdikliyordu .İsterse bin derde deva süt aksın yine de çocuğumu baskasinin heleki böyle bir kadının emzirmesine izin vermem .Yolardim ben onu.Laflarimla doverdim .
borc evlendikten sonra cikmadi borc varmis ben evlendikten sonra ogrendim. icraya dustugunden kredide cekemedik. :)) borclari ogrendigimizde zaten hamileydim
Öyle emzirebiliyor mu ki doğurmadan![]()
Elbette. Bu bilimsel bir gerçek. Hiç dogurmamis bir kadın bile düzenli olarak emzirirse süt gelmeye başlıyormuş. Süt nine kavramı oradan geliyor zaten. Gelin genç olduğu için tarlaya işe gidiyor babaanne bebeği emziriyorManyaklıktan yoksa sütleri olduğundan falan değil
Bunu şimdi yapmalarının hiç bir mantığı yok o haldeElbette. Bu bilimsel bir gerçek. Hiç dogurmamis bir kadın bile düzenli olarak emzirirse süt gelmeye başlıyormuş. Süt nine kavramı oradan geliyor zaten. Gelin genç olduğu için tarlaya işe gidiyor babaanne bebeği emziriyor
Aynen. Ben kadın kendisine yapıldığı için onun da gelinine yapmaya çalıştığını düşünüyorumBunu şimdi yapmalarının hiç bir mantığı yok o halde![]()