• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem beni anlamıyor

Her gün daha ne kadar şok olabilirim diyorum ama bu kadarı da fazla yok artık diyip kaldım şaka gibi 😂 dudağından öpmek nedir iğrenç

Öyle emzirebiliyor mu ki doğurmadan 🤔😂
Bizim bir akrabamız vardı .Kızının çocuğunu emzirdigini iddia ediyor ,yemin ediyordu .O kadar seviyorum ki sevgiden sütum geldi.Emziriyorum diyordu .Kızi da tasdikliyordu .İsterse bin derde deva süt aksın yine de çocuğumu baskasinin heleki böyle bir kadının emzirmesine izin vermem .Yolardim ben onu.Laflarimla doverdim .

yeni doğum yaptım o süre zarfında ailemleydim. esimin bir halt becerememesinden dolayı köye kaynanamın yanına taşındık. ilk vukuatımız çocuğun dudağına yapısmasıydı esime soyledim esim annesine kizdı hasta edecen bir daha optügunu gormeyecem dedi tamam her kucagina aldiginfa seni opmuyoruk diyor. ikinci olayimiz cocugu emzirmeye kalkti esim gene kizdi sen napiyon sacmalama dedi. şuanki derdim buraya geldigimizden beridir her gece odamiza geliyor kapınin anahtarini kaybetmisler suanlik yok. gece patir kutur odaya giriyor cocuga bakiyor cocuk uyaniyor kapiyi carpmasindan irkiliyor zaten atak haftasinfayiz bagirip duruyor.eşimle birliktede olamiyorum durmadan girdiginden esim girme iceriye dedi hala giriyor esim gece bagirdi gelme artik ben torunuma bakiyorum diyor bugunde ben dedim anne girme odaya gece geliyosam oglumun odasina geliyorum. gece cocugun yuzune yastik kapanir vs diyor ben çok bunaldim anlamiyor .esimde ben onu durmadan uyarmaktan yoruldum karimla beraber olurken gormek istiyorsa gorsun diyor nasil bir yol izlemeliyim cunku anlamiyor
Yol yokki.
Yeni çocuğun olmuş kıyamam sana bu karmaşanın içinde.

Eşin Bu kadar sorumsuzken ailesini ordan oraya sürüklüyorken o işi de yapmayıversin.

Lohusalığın yeni bitmiş. Sana yüklenmek istemiyorum. Kaç yaşında insanlara yok yordam öğretemezsin.şuan süreç böyle olduğu gibi ilerleyecek mecbur. Belki ilerde akıllı kocan sizin evi ayırırsa belki bi nebze rahat edersin ama kocada iş yok. O neolcak bilemedim. 30 bin çok bi para değil. Küçümsemek için demiyorum. Ayda 1000 -1000 krediyle flan olamazmıydı. En azından bebiş 1 yaşına gelene kadar.

kocanın aklı başında olsa o borç kazandıgı parayla 2 ayda ödenir ,
300*60 =36000 TL yapıyor ,

ama öyle bir adam göremedim okuduklarımdan ,

birlikte olunca her seferinde üreniyormu? spiral taktirdim daha cocuk dusunmuyorum

Sevişmek mecburmu? Adam seni zerre kadar takmiyor, hastanedeyken istifa ettim diyor. Nasil için aliyorda adam ile sevişmek istiyorsun? Hemde bebek yanindayken.

Ki sende eşin ile aynisiziniz. Bu borç evlendikten sonra ortaya çikmiş ve halen bebek yaptiniz.

Annenlerz gidebilirsin, boşanabilirsin. Yaparmisin sanmiyorumda. Tek çözüm bunlardir. Yada işte kvdeye ses etmeyip yaşayacaksin. Seçim senin.

eşim bekarliktan kalan borclari varmis 30.000 tl civarinda evlendik hepsi tek tek ortaya cikti. sonra borclari odeyemedi asgari ucretli bir yerde calisiyordu. birgun isten cikip geldi hamileligimin 7. ayindaydim koye gidiyoruz ben borclari odeyemiyorim dedi. isten cikip geldi dediysem istifasini vermis :) esimin zoruyla koye geldik
Koye :) gidiyoruz :) dediginde :) sana :) köy :) yaşamında :) başarılar :) diyip :) annenizin :) evine :) gitmediginiz :) icin :) bunlari :) yaşamaya :) devam :) edeceksiniz :)

Aaayy bu ne rahatlik ya Adam evi barki yok kafasina gore isten istifa ediyo, siz de boyun egiyorsunuz. Adam dedigin evini gevindiremeyip anne babasinin etegine siginacaksa buna evlilik yuva denir mi

Bir de kaynananizin su an sütü var mi, emen bebegi var mi yani? Eger sütü de olmadığı halde bebege cikarip memesini emziriyorsa, ne bileyimmmmm ya demeyim diyorum da el kadar bebeyi dudaktan öpme, emzirme falan Sapik bence bu kadin. Odaya dalışı da hayra alamet değil Cocugunuzu onunla yalniz birakmayin Dunyanin bin turlu hali var

yeni doğum yaptım o süre zarfında ailemleydim. esimin bir halt becerememesinden dolayı köye kaynanamın yanına taşındık. ilk vukuatımız çocuğun dudağına yapısmasıydı esime soyledim esim annesine kizdı hasta edecen bir daha optügunu gormeyecem dedi tamam her kucagina aldiginfa seni opmuyoruk diyor. ikinci olayimiz cocugu emzirmeye kalkti esim gene kizdi sen napiyon sacmalama dedi. şuanki derdim buraya geldigimizden beridir her gece odamiza geliyor kapınin anahtarini kaybetmisler suanlik yok. gece patir kutur odaya giriyor cocuga bakiyor cocuk uyaniyor kapiyi carpmasindan irkiliyor zaten atak haftasinfayiz bagirip duruyor.eşimle birliktede olamiyorum durmadan girdiginden esim girme iceriye dedi hala giriyor esim gece bagirdi gelme artik ben torunuma bakiyorum diyor bugunde ben dedim anne girme odaya gece geliyosam oglumun odasina geliyorum. gece cocugun yuzune yastik kapanir vs diyor ben çok bunaldim anlamiyor .esimde ben onu durmadan uyarmaktan yoruldum karimla beraber olurken gormek istiyorsa gorsun diyor nasil bir yol izlemeliyim cunku anlamiyor
Odaya kilit taktırıp geceleri kapıyı kilitleyin. Bu kadar basit bişeyi neden soruyosunuz???

Vala kusura bakmasın çatır çatır sevisirim girsin de görsün ebesinin şeyini

çok direttim köyde yasamam dedim bagirdim cagirdim hamileligimde hastanelik oldum. ve birgun ben yapamiyorum işten istifamı aldım dedi beni dilemedi bile boşanacaktım herseyi toparlayinca dönecez söz diyip duruyor

Bu kadar borcu varken yeni iş bulmadan istifa eden kocanızı buradan tebrik ediyorum. 🤦‍♀️

Kayınvalidenin kapıdan pata küte girmesi iyi olmuş.
Nasıl iyi derseniz eşinizi de rahat bırakmadığı için eşinizi oradan taşınmaya rahat ikna edersiniz

Kayınvalide oğluna canım cicim yapıp size cehennemi yaşatsa çok daha kötü olurdu.

Bu mesajı yazdığınıza göre internete erişiminiz var.
Hiç kariyeriniz yoksa mesleki eğitim kurslarına bir göz atın, eşinizi de kafa göze alıp yapabileceğiniz bir kurs bulun. Asgari ücret vermesi şart değil bebeğin bezi çıksa yeter. Kucakta bebek varken kariyer yapmanızı beklemiyorum tabi ki. 😅 Kariyer için altyapıyı oluşturun yeter, on parmak klavye bile olur.

Eşinize bak şöyle idare ederiz böyle yaparız diyip şehre taşınmaya ikna edin.

Kayınvalideniz için endişelenmeyin, bırakın anne oğul birbirlerini yesinler. İlişki için kapı altına tahta koyabilirsiniz ama dediğim gibi eşinizi tebrik ediyorum bir insan ancak kendini bu kadar temiz tuzağa düşürebilir.

Sevişmek mecburmu? Adam seni zerre kadar takmiyor, hastanedeyken istifa ettim diyor. Nasil için aliyorda adam ile sevişmek istiyorsun? Hemde bebek yanindayken.

Ki sende eşin ile aynisiziniz. Bu borç evlendikten sonra ortaya çikmiş ve halen bebek yaptiniz.

Annenlerz gidebilirsin, boşanabilirsin. Yaparmisin sanmiyorumda. Tek çözüm bunlardir. Yada işte kvdeye ses etmeyip yaşayacaksin. Seçim senin.
borc evlendikten sonra cikmadi borc varmis ben evlendikten sonra ogrendim. icraya dustugunden kredide cekemedik. :)) borclari ogrendigimizde zaten hamileydim

Bizim bir akrabamız vardı .Kızının çocuğunu emzirdigini iddia ediyor ,yemin ediyordu .O kadar seviyorum ki sevgiden sütum geldi.Emziriyorum diyordu .Kızi da tasdikliyordu .İsterse bin derde deva süt aksın yine de çocuğumu baskasinin heleki böyle bir kadının emzirmesine izin vermem .Yolardim ben onu.Laflarimla doverdim .

Eğer o hanımefendiden süt geliyorsa emzikler süt pınarı demektir biz kıymetini bilememişiz. 😂

Bebek yuvarlak yumuşak herşeyi emer parmağı bile.
Hatta süt gelmeyince iyice hırs yapanlar var, niye musluk boş diye merak ediyorlar tabi. 😅

Süt gelmesi için hormon lazım, vücudun hazırlanması lazım, tamam çok nadiren olabiliyor ama gerçek olma şansı çok düşük.

borc evlendikten sonra cikmadi borc varmis ben evlendikten sonra ogrendim. icraya dustugunden kredide cekemedik. :)) borclari ogrendigimizde zaten hamileydim

Eşinizi tekrar tebrik ediyorum, hadi borcu korktun eşinden sakladın bari çocuk yapmayı planlama eşini uyar. Hadi çocuk planladın işine devam et. Hadi işine devam edemiyorsun yeni iş bulmadan istifa etme.

Tom Jerry çizgi filmlerindeki gibi her kapana üstüste kıstırmış kendisini. Siz bebeğinize ve kendinize odaklanın, annesini kötülemeyin zaten eşiniz fazlasıyla biliyor.

Anlayışlı eş gibi davranıp kendinize yatırım yapın, eşiniz dengeyi kursun. Siz aradan çıktıkça kaynana daha da göze batar. Minik biraz büyüyünce kariyer hazırlığı yapın. Zaten o vakte kadar eşinizin düzlüğe çıkıp çıkmayacağı belli olur.

Biraz nefes alınca hemen inekleri satıp şehre geri dönün. Baktınız ki eşiniz köyde kalmada ısrarcı o zaman kendi yolunuzu çizersiniz.

Öyle emzirebiliyor mu ki doğurmadan 🤔😂

Manyaklıktan yoksa sütleri olduğundan falan değil
Elbette. Bu bilimsel bir gerçek. Hiç dogurmamis bir kadın bile düzenli olarak emzirirse süt gelmeye başlıyormuş. Süt nine kavramı oradan geliyor zaten. Gelin genç olduğu için tarlaya işe gidiyor babaanne bebeği emziriyor

Elbette. Bu bilimsel bir gerçek. Hiç dogurmamis bir kadın bile düzenli olarak emzirirse süt gelmeye başlıyormuş. Süt nine kavramı oradan geliyor zaten. Gelin genç olduğu için tarlaya işe gidiyor babaanne bebeği emziriyor
Bunu şimdi yapmalarının hiç bir mantığı yok o halde 🤷‍♀️

İnsan inanamıyor, emzirmeye kalkmak dudaktan öpmek,gece yarısı odaya dalmak....
Var demek ki bu tür canlılar🙄😲
Çok daha sert tepki vermeniz lazım,yerin dibine sokmalısınız.
Eşinizin köyde yaşama kararı zorlayıcı birşey.Şimdi işin o kadar iç yüzünü bilemicem. Ama adam annesine tepki verebilen bir adam madem güzelce konuşun anahtar yaptırın, imkan varsa çıkın o evden, yoksa eğer birlik olun şu dönemi atlatmaya bakın, belinizi doğrultunca gidecekmişsiniz madem sabredin. Bari eşler olarak aranız bozulmasın.

Back
X