• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem beni anlamıyor

yeni doğum yaptım o süre zarfında ailemleydim. esimin bir halt becerememesinden dolayı köye kaynanamın yanına taşındık. ilk vukuatımız çocuğun dudağına yapısmasıydı esime soyledim esim annesine kizdı hasta edecen bir daha optügunu gormeyecem dedi tamam her kucagina aldiginfa seni opmuyoruk diyor. ikinci olayimiz cocugu emzirmeye kalkti esim gene kizdi sen napiyon sacmalama dedi. şuanki derdim buraya geldigimizden beridir her gece odamiza geliyor kapınin anahtarini kaybetmisler suanlik yok. gece patir kutur odaya giriyor cocuga bakiyor cocuk uyaniyor kapiyi carpmasindan irkiliyor zaten atak haftasinfayiz bagirip duruyor.eşimle birliktede olamiyorum durmadan girdiginden esim girme iceriye dedi hala giriyor esim gece bagirdi gelme artik ben torunuma bakiyorum diyor bugunde ben dedim anne girme odaya gece geliyosam oglumun odasina geliyorum. gece cocugun yuzune yastik kapanir vs diyor ben çok bunaldim anlamiyor .esimde ben onu durmadan uyarmaktan yoruldum karimla beraber olurken gormek istiyorsa gorsun diyor nasil bir yol izlemeliyim cunku anlamiyor
Allah sabır versin diyip gidiyorum

eşim bekarliktan kalan borclari varmis 30.000 tl civarinda evlendik hepsi tek tek ortaya cikti. sonra borclari odeyemedi asgari ucretli bir yerde calisiyordu. birgun isten cikip geldi hamileligimin 7. ayindaydim koye gidiyoruz ben borclari odeyemiyorim dedi. isten cikip geldi dediysem istifasini vermis :) esimin zoruyla koye geldik
Bana kocam bunu yaşatacak sen köye gidebilirsin ben babamın evine gidiyorum derim ve giderdim. Ne demek ya kafaya göre iş yapıyor üstelik doğum zamanı. Çok daha kötü şeyler yaşadığınızı düşünüyorum. Kv psikolojik rahatsız mı bebeği emzirmesi dudaktan öpmesi garip bir de atak demişsiniz. Öyleyse zaten çocukla orda durmak sağlıklı değil yakında sizinki de bozulur. Koca kişisi de uçkurunu düşüneceğine ya köyde ev baksın ya da borcu bitirmeye baksın. Hasbinallah ya. Bu gidişle 2.yi yaparsınız siz yakında bu adama.

yeni doğum yaptım o süre zarfında ailemleydim. esimin bir halt becerememesinden dolayı köye kaynanamın yanına taşındık. ilk vukuatımız çocuğun dudağına yapısmasıydı esime soyledim esim annesine kizdı hasta edecen bir daha optügunu gormeyecem dedi tamam her kucagina aldiginfa seni opmuyoruk diyor. ikinci olayimiz cocugu emzirmeye kalkti esim gene kizdi sen napiyon sacmalama dedi. şuanki derdim buraya geldigimizden beridir her gece odamiza geliyor kapınin anahtarini kaybetmisler suanlik yok. gece patir kutur odaya giriyor cocuga bakiyor cocuk uyaniyor kapiyi carpmasindan irkiliyor zaten atak haftasinfayiz bagirip duruyor.eşimle birliktede olamiyorum durmadan girdiginden esim girme iceriye dedi hala giriyor esim gece bagirdi gelme artik ben torunuma bakiyorum diyor bugunde ben dedim anne girme odaya gece geliyosam oglumun odasina geliyorum. gece cocugun yuzune yastik kapanir vs diyor ben çok bunaldim anlamiyor .esimde ben onu durmadan uyarmaktan yoruldum karimla beraber olurken gormek istiyorsa gorsun diyor nasil bir yol izlemeliyim cunku anlamiyor
Suç sizde ne işiniz var kv nin evinde, evinde baksan daha kârlısın..

Kaynanadan ben iğrendim, sen biraz daha orada durursan kafayı yersin.

Kapı konusunda da tavsiye verilmiş zaten; kilidi neden değiştirmiyorsunuz? Hayır eşin onu da beceremiyorsa inek sürüsünü nasıl güdüyor, onları da kaybeder yakında ben sana diyeyim.

Kayınvalide her akşam geliyorsa odaya, bence de bir akşam sevişirken yakalanın. Gerçi kadının ruhunda sapıklık var, zevk alabilir bu görüntüden!

Bebeği dudağından öpmek mi? Memesini ağzına vermek mi? Çok tuhaf. Bir çeşit sapkınlık gibi. Mental olarak problemleri var sanırım.

Onun dışında o evden kurtulmaya bakmalısınız. Köyde başka bir eve geçmeniz mümkün mü? Kurtulana kadar da odanıza anahtar yaptırmalısınız.

Daha neler duyacağız acaba Allah sabır versin.

Eşiniz bi halt beceremiyosa çocuk da yapmasaydınız keşke, ordan çıkıp kendi başınızın çaresine bakın pek sağlıklı bi ortama benzemiyo

Kayınpeder var mı?
Eşinde ödeyemeyeceği borcu neden yapıyor kime güveniyordu borç yaparken bi zahmet önce kilidi değişsin çok zor değil annesiyle de güzel bi konuşma yapsın ve biran önce evinize dönün

İnsani kendi annesi bile anlamıyor bazen siz eş annesinden bahsediyorsunuz çocuğu dudaktan öpmek hijyen mikrop bir yana psikolojik olarak da zararlı siz de opmeyin kimsenin opmesine de izin vermeyin ayrıca maalesef epey uzunca bir süre orada kalacak gibi duruyorsunuz ilk iş kapı anahtarı yaptırmak olsun eşine rahatsızlıklarını kavga etmeden dile getir kaynvalide ile yüz göz olma belliki sen söylersen sana inat devam edecek çünkü

Ayrı eve çıkamazmısınız

Bu kadın düzelmez hiç bir şekilde aynı devam eder. Yerinizde olsam gider bi asma kilit alır kapıya vururum. Eşinize gelince de borcunu ödemek isteyen işinden ayrılmazdı. Köyde hayvan gütmekle olacak iş değil o.

Kendi ailenizin durumu nasıl oraya gitseniz?

Back
X