• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalidem beni anlamıyor

eşim bekarliktan kalan borclari varmis 30.000 tl civarinda evlendik hepsi tek tek ortaya cikti. sonra borclari odeyemedi asgari ucretli bir yerde calisiyordu. birgun isten cikip geldi hamileligimin 7. ayindaydim koye gidiyoruz ben borclari odeyemiyorim dedi. isten cikip geldi dediysem istifasini vermis :) esimin zoruyla koye geldik
ee sen de tıpış tıpış niye gittin hala da çekiyosun. çek git ananın babanın evine.kocan olacak adam da eşşşek gibi çalışsın dönüp gelip

Gece kapının arkasına ağırlık koy açamasın
Bence kapının üstüne bir kova su koysun :)
Biz bir gün şehir dışında eltigillerde kalmıştık. Eşimin babasi sabah kapının önünde biter sadece beni namaza cagirirdi. Karısı kızı oğulları değil sadece beni. Üstelik benim böyle bir isteğim olmadan.

Biz bir gün şehir dışında eltigillerde kalmıştık. Eşimin babasi sabah kapının önünde biter sadece beni namaza cagirirdi. Karısı kızı oğulları değil sadece beni. Üstelik benim böyle bir isteğim olmadan.

Diyeydin diğerlerini sorarlarsa ne diyeyim diye, sanki namaz bi sana farz.

Sebep?

Görmek istediği herneyse görünce ne olacak nasıl tepki verecek acaba diye düşünüyorum🤔
Çocuğa bakmaya meraklıysa verin odasında baksın ...sizde eşinizle başbaşa vakit geçirin biraz ve bunu kaynananıza bunu alelen söyleyin.Anne sen bebeğe bak ben biraz kocamla ilgileneceğim deyin 🤣 Ne tepki verecek çok merak ediyorum.Gelişmeleri paylaşın lütfen
Utanmayın çünkü karşınızdaki kadın utanmıyor
Bu arada anahtar yaptırın mutlaka yedeğinide saklayın(kaybolma riskine karşı)

Görmek istediği herneyse görünce ne olacak nasıl tepki verecek acaba diye düşünüyorum🤔
Çocuğa bakmaya meraklıysa verin odasında baksın ...sizde eşinizle başbaşa vakit geçirin biraz ve bunu kaynananıza bunu alelen söyleyin.Anne sen bebeğe bak ben biraz kocamla ilgileneceğim deyin 🤣 Ne tepki verecek çok merak ediyorum.Gelişmeleri paylaşın lütfen
Utanmayın çünkü karşınızdaki kadın utanmıyor
Bu arada anahtar yaptırın mutlaka yedeğinide saklayın(kaybolma riskine karşı)
Olur tamam derse bir de .Bu kadına çocuk verilmezki .Kim bilir neler yapar çocuğa yaa.

yeni doğum yaptım o süre zarfında ailemleydim. esimin bir halt becerememesinden dolayı köye kaynanamın yanına taşındık. ilk vukuatımız çocuğun dudağına yapısmasıydı esime soyledim esim annesine kizdı hasta edecen bir daha optügunu gormeyecem dedi tamam her kucagina aldiginfa seni opmuyoruk diyor. ikinci olayimiz cocugu emzirmeye kalkti esim gene kizdi sen napiyon sacmalama dedi. şuanki derdim buraya geldigimizden beridir her gece odamiza geliyor kapınin anahtarini kaybetmisler suanlik yok. gece patir kutur odaya giriyor cocuga bakiyor cocuk uyaniyor kapiyi carpmasindan irkiliyor zaten atak haftasinfayiz bagirip duruyor.eşimle birliktede olamiyorum durmadan girdiginden esim girme iceriye dedi hala giriyor esim gece bagirdi gelme artik ben torunuma bakiyorum diyor bugunde ben dedim anne girme odaya gece geliyosam oglumun odasina geliyorum. gece cocugun yuzune yastik kapanir vs diyor ben çok bunaldim anlamiyor .esimde ben onu durmadan uyarmaktan yoruldum karimla beraber olurken gormek istiyorsa gorsun diyor nasil bir yol izlemeliyim cunku anlamiyor
Bilerek yapıyor bence sinir etmek için. Normal değil bu kadarı. Çocuğu dudağından öpmesi zaten iğrenç ne demek bu bir daha böyle bi şey yapmasına izin vermeyin. Emzirmeye çalışması apayrı bi manyaklık. Ne desem bilemedim valla insan cinnet geçir ne bu.

eşim bekarliktan kalan borclari varmis 30.000 tl civarinda evlendik hepsi tek tek ortaya cikti. sonra borclari odeyemedi asgari ucretli bir yerde calisiyordu. birgun isten cikip geldi hamileligimin 7. ayindaydim koye gidiyoruz ben borclari odeyemiyorim dedi. isten cikip geldi dediysem istifasini vermis :) esimin zoruyla koye geldik
Eşinle senin yaşlar kaç acaba

siz sormadınız mı hiç kayınpederinize neden sadece ben diye? Her şeyi geçtim eşiniz hayırdır sabahın köründe demedi mi babasına?
Ben cahil ve görgüsüz herhalde diye düşündüm. Telefon alarmı varken, ben talep etmediğim halde sadece beni uyandırmasıni kendince iyiilik etmeye çalışıyor diye yorumladım. Oğlu da uyarmadi tabii ki, onların mükemmel derecede iyi niyetli olduğunu düşünüyor. Her halta burunlarıni soktuğunu kabul etmiyor. Beni istemeye geldiklerinde ablası mutfağa koşup kahveleri yapmıştı da onu bile uyarmadi. Ben de kahve kokusu sevmem diye hiç oralı olmamıştım.

Ben cahil ve görgüsüz herhalde diye düşündüm. Telefon alarmı varken, ben talep etmediğim halde sadece beni uyandırmasıni kendince iyiilik etmeye çalışıyor diye yorumladım. Oğlu da uyarmadi tabii ki, onların mükemmel derecede iyi niyetli olduğunu düşünüyor. Her halta burunlarıni soktuğunu kabul etmiyor. Beni istemeye geldiklerinde ablası mutfağa koşup kahveleri yapmıştı da onu bile uyarmadi. Ben de kahve kokusu sevmem diye hiç oralı olmamıştım.
Ablası niye yapıyor ne alaka

Back
X