Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni doğum yaptım o süre zarfında ailemleydim. esimin bir halt becerememesinden dolayı köye kaynanamın yanına taşındık. ilk vukuatımız çocuğun dudağına yapısmasıydı esime soyledim esim annesine kizdı hasta edecen bir daha optügunu gormeyecem dedi tamam her kucagina aldiginfa seni opmuyoruk diyor. ikinci olayimiz cocugu emzirmeye kalkti esim gene kizdi sen napiyon sacmalama dedi. şuanki derdim buraya geldigimizden beridir her gece odamiza geliyor kapınin anahtarini kaybetmisler suanlik yok. gece patir kutur odaya giriyor cocuga bakiyor cocuk uyaniyor kapiyi carpmasindan irkiliyor zaten atak haftasinfayiz bagirip duruyor.eşimle birliktede olamiyorum durmadan girdiginden esim girme iceriye dedi hala giriyor esim gece bagirdi gelme artik ben torunuma bakiyorum diyor bugunde ben dedim anne girme odaya gece geliyosam oglumun odasina geliyorum. gece cocugun yuzune yastik kapanir vs diyor ben çok bunaldim anlamiyor .esimde ben onu durmadan uyarmaktan yoruldum karimla beraber olurken gormek istiyorsa gorsun diyor nasil bir yol izlemeliyim cunku anlamiyor
Yok artikEskiden bu kayınvalide emzirme konularını hayretle karşılardım. Benimki de "şimdi emzireceğim, zor durduruyorum kendimi" deyip ağzımı aradığından beri o kadar da şaşırmıyorum artık. Bazı kayınvalidelerin böyle bir problemleri var demek ki.
cidden öyle oldu, çocuğu annem diye seviyor, emzirmek filan istiyor.Garip bir durum.Yok artik
Çok ayıp ya insanlar neden bu kadar anlayışsız anlayamıyorumyeni doğum yaptım o süre zarfında ailemleydim. esimin bir halt becerememesinden dolayı köye kaynanamın yanına taşındık. ilk vukuatımız çocuğun dudağına yapısmasıydı esime soyledim esim annesine kizdı hasta edecen bir daha optügunu gormeyecem dedi tamam her kucagina aldiginfa seni opmuyoruk diyor. ikinci olayimiz cocugu emzirmeye kalkti esim gene kizdi sen napiyon sacmalama dedi. şuanki derdim buraya geldigimizden beridir her gece odamiza geliyor kapınin anahtarini kaybetmisler suanlik yok. gece patir kutur odaya giriyor cocuga bakiyor cocuk uyaniyor kapiyi carpmasindan irkiliyor zaten atak haftasinfayiz bagirip duruyor.eşimle birliktede olamiyorum durmadan girdiginden esim girme iceriye dedi hala giriyor esim gece bagirdi gelme artik ben torunuma bakiyorum diyor bugunde ben dedim anne girme odaya gece geliyosam oglumun odasina geliyorum. gece cocugun yuzune yastik kapanir vs diyor ben çok bunaldim anlamiyor .esimde ben onu durmadan uyarmaktan yoruldum karimla beraber olurken gormek istiyorsa gorsun diyor nasil bir yol izlemeliyim cunku anlamiyor
Herkes partnerine açsin sadeceMemlekette herkes kibele! Yenidoğan bebekle açan açana :)
Büyük konuşmak istemiyorum da böyle koca baştan libido killer aslındaSevişmek mecburmu? Adam seni zerre kadar takmiyor, hastanedeyken istifa ettim diyor. Nasil için aliyorda adam ile sevişmek istiyorsun? Hemde bebek yanindayken.
Ki sende eşin ile aynisiziniz. Bu borç evlendikten sonra ortaya çikmiş ve halen bebek yaptiniz.
Annenlerz gidebilirsin, boşanabilirsin. Yaparmisin sanmiyorumda. Tek çözüm bunlardir. Yada işte kvdeye ses etmeyip yaşayacaksin. Seçim senin.
Biz de zaten inanmıyorduk kendisine .He he deyip geçiyorduk..Süt öyle kanın bir bebeğe kaynadı diye gelseydi ohoooEğer o hanımefendiden süt geliyorsa emzikler süt pınarı demektir biz kıymetini bilememişiz.
Bebek yuvarlak yumuşak herşeyi emer parmağı bile.
Hatta süt gelmeyince iyice hırs yapanlar var, niye musluk boş diye merak ediyorlar tabi.
Süt gelmesi için hormon lazım, vücudun hazırlanması lazım, tamam çok nadiren olabiliyor ama gerçek olma şansı çok düşük.
Tam cinnetlik bir olay ..Elbette. Bu bilimsel bir gerçek. Hiç dogurmamis bir kadın bile düzenli olarak emzirirse süt gelmeye başlıyormuş. Süt nine kavramı oradan geliyor zaten. Gelin genç olduğu için tarlaya işe gidiyor babaanne bebeği emziriyor
onlar icin kavgami ettim cocugu kucagina vermiyorum cocugu odamdan cikarmiyorum ama odama girmesine bir cozum bulamadim dinlemiyorBen olsam kocamla birlikte olurken beni görüyor diye dert edeceğime bebeğimi emzirmeye çalışıyor,onu dudağından öpüyor diye dert ederdim…
Biz de zaten inanmıyorduk kendisine .He he deyip geçiyorduk..Süt öyle kanın bir bebeğe kaynadı diye gelseydi ohoooBenim ablam iki kere doğum yaptı .Bir damla sütü gelmedi kizcagizin .Ben de kesinlikle inanmıyorum böyle şeylere ..
Sevişin o zaman,görsün.Baya meraklı anlaşılan torununun nasıl olduğuna..onlar icin kavgami ettim cocugu kucagina vermiyorum cocugu odamdan cikarmiyorum ama odama girmesine bir cozum bulamadim dinlemiyor
altınAltınlar biraz olsun borcunuzu karşılardı aslında 30 bin cok yüksek bi rakam degil ki
Eşiniz ailesiyle yaşamak istiyor gibime geldi
Yakın civarda ailenizden kimse var mı ? Başınız sıkıştığında yardım edecek birileri ?O anahtar bilerek mi kayboldu acep dedimkendi evinize gidin, ev içinde ev olur mu?? Kocanız beceriksiz diye kaynanayla yaşamak neden? Benim eşim de çok yoğun çalışıyor çok nadir evde. Genelde şehir dışında. Bi çocuğum 9 diğeri 3.5 yaş civarı diğeri de yolda
ve her şey benim üstümde, tüm sorumluluklar
ama tek bir gün olsun kaynana yanına taşınayım veya yardım isteyim diye düşünmedim. Canınız bu kadar tatlı olmasın az dirayetli olup kendi ayaklarınızın üstünde durun. Yoksa böyle kedi gibi çiftleşirken basılma riskiniz çookk yüksek
![]()
Annem yakın olsun çok isterdim ama aramızda 90 km var, dibimde kaynanam var olmasa daha iyi, daha yüküme yük olurdu, son 4 yıldır en son yedikleri büyük halt yüzünden görüşmeyi kesmiştim. Ben hep tek başımayım.Yakın civarda ailenizden kimse var mı ? Başınız sıkıştığında yardım edecek birileri ?
Valla ben doğurduğuma zor süt yettiriyorumÖyle emzirebiliyor mu ki doğurmadan![]()