kayinvalidem beni cildirtiyoooorr

hosgeldinhiramm

✿ нʝяα'мм ✿
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2014
385
112
43
Bi insan herseye mi laf bulur yaa bu ne boyle yaa kafayi yiycem. Dun bes dk yere gidip geldim aksam esime abarta abarta anlatti tahammul edemiyorm

Neden birlikte yasiyorsun? Senin yasinda -94luysen tabii- kuzenlerim var. Burgerkingde yemek yiyip anneleriyle tartisiyorlar. Insanlari elestiriyolar. Yani cok gencler. Bizde oyleydik o yaşlarda. Demek istedigim cok erken evlenmişsin. Neden?
sence neden

Ben dun temzlik yPiyodm oda evde yoktu camsr suyundan kotu oldm balkona falan cktim gecmedi yogurt yiycektm baktm kalmams yan apartmanda benm akrabam var esimi arayp oraya gdiyorm dedm tamam dedi gittm sonra o eve gelms aradi geliyorm ddm gelnce anlattm inanmams aksam esime yalan soyluyo camasr suyu koksa ben anlardm kendi kendine cikip gtti falan diyerk birin yanina bes katark anlatti esmle tartstik

Neden birlikte yasiyorsun? Senin yasinda -94luysen tabii- kuzenlerim var. Burgerkingde yemek yiyip anneleriyle tartisiyorlar. Insanlari elestiriyolar. Yani cok gencler. Bizde oyleydik o yaşlarda. Demek istedigim cok erken evlenmişsin. Neden?
brlikte yasiyorm cnku yasadgimiz ilde baska kimsesi yok mecburen bzle kalcak. Evlenme konusundada kismet dyelm kendm istedm

Adı üstün de kaynana.zaten bir insan eşinin annesine annem değil de kaynanam diye hitap ediyorsa o kişi harbiden kaynanalık yapıyordur .

ne diyor mesela , birlikte yaşıyorsanız nereye gittiğinizi söylemediniz mi?

hani söylemediyseniz o da merak etmiştir falan
kendimi çok iyi niyetli gördüm

Ooo karşımızda halisulasyon gören ve fıştekleyen bir Sherlock Holmes var..çok tehlikeli..kocan ne yaptı..ne dedi?

Camasır suyuna bakaydı eksılme var mı..
Aynı saatlerde o akraban evdemıymiş..
Gorgu sahıtlerı ne dıyor kocan araştırmalı hepsını..
Yada kaynanan belgelerle gelir bugün sıze..

David Gurney bu işi yeminle cözer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…