- 26 Eylül 2014
- 385
- 112
- 43
- Konu Sahibi hosgeldinhiramm
-
sence nedenNeden birlikte yasiyorsun? Senin yasinda -94luysen tabii- kuzenlerim var. Burgerkingde yemek yiyip anneleriyle tartisiyorlar. Insanlari elestiriyolar. Yani cok gencler. Bizde oyleydik o yaşlarda. Demek istedigim cok erken evlenmişsin. Neden?
brlikte yasiyorm cnku yasadgimiz ilde baska kimsesi yok mecburen bzle kalcak. Evlenme konusundada kismet dyelm kendm istedmNeden birlikte yasiyorsun? Senin yasinda -94luysen tabii- kuzenlerim var. Burgerkingde yemek yiyip anneleriyle tartisiyorlar. Insanlari elestiriyolar. Yani cok gencler. Bizde oyleydik o yaşlarda. Demek istedigim cok erken evlenmişsin. Neden?
Maalesef oyle imkaninmz yok suanayrı eve cıkmak en iyisi
o zaman 3maymunu oynucaksın.Maalesef oyle imkaninmz yok suan
Ooo karşımızda halisulasyon gören ve fıştekleyen bir Sherlock Holmes var..çok tehlikeli..kocan ne yaptı..ne dedi?Ben dun temzlik yPiyodm oda evde yoktu camsr suyundan kotu oldm balkona falan cktim gecmedi yogurt yiycektm baktm kalmams yan apartmanda benm akrabam var esimi arayp oraya gdiyorm dedm tamam dedi gittm sonra o eve gelms aradi geliyorm ddm gelnce anlattm inanmams aksam esime yalan soyluyo camasr suyu koksa ben anlardm kendi kendine cikip gtti falan diyerk birin yanina bes katark anlatti esmle tartstik
normalde bakkala bile gtsem soylerm evde olmazsa ararmne diyor mesela , birlikte yaşıyorsanız nereye gittiğinizi söylemediniz mi?
hani söylemediyseniz o da merak etmiştir falan
kendimi çok iyi niyetli gördüm
David Gurney bu işi yeminle cözerOoo karşımızda halisulasyon gören ve fıştekleyen bir Sherlock Holmes var..çok tehlikeli..kocan ne yaptı..ne dedi?
Camasır suyuna bakaydı eksılme var mı..
Aynı saatlerde o akraban evdemıymiş..
Gorgu sahıtlerı ne dıyor kocan araştırmalı hepsını..
Yada kaynanan belgelerle gelir bugün sıze..
susablirsin meselaaaayrı eve çıkma imkanın yoksa çekeceksin şimdi biz ne diyelim kaynanaya mı küfredelim
Nor normalde bakkala bile gtsem soylerm evde olmazsa ararm
20 yaşındaki bir genç kadın büyüklerine karşı bu kadar mı saygısızsusablirsin meselaaa
kimse zorla bsey de demiyo sana ama yardmci olmak istyen olabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?