- 26 Eylül 2014
- 385
- 112
- 43
- Konu Sahibi hosgeldinhiramm
-
Hayiiir o bsey blmiyo ki o yuzden yapsinEe o zaman kayınvalideye hak verebilirsin. Geçmişte olanlara bakarak çamaşır suyu kokmadığınıda düşününce başka şeyler geşmiş demek aklına o geçmiştee olanlardan milletin ağzına laf verceklerden. Allah sabır versin hem size hem kayınvalidenize hem eşinize.
3 aylk evliyim sorun para degl ev zaten bzim ama ona kim bakicak soncta esimin annesi nasl birakalm
Ben dun temzlik yPiyodm oda evde yoktu camsr suyundan kotu oldm balkona falan cktim gecmedi yogurt yiycektm baktm kalmams yan apartmanda benm akrabam var esimi arayp oraya gdiyorm dedm tamam dedi gittm sonra o eve gelms aradi geliyorm ddm gelnce anlattm inanmams aksam esime yalan soyluyo camasr suyu koksa ben anlardm kendi kendine cikip gtti falan diyerk birin yanina bes katark anlatti esmle tartstik
Iste benmdr zoruma gden sey o.ben o durumda arayp haber veriyoken o beni boyle sucluyo herkese tek tek haber verememki ben evden ckiyorm.diyetobe tobe. esinin haberi olarak çıkmışsın. kv yalancı cıkarmıs, emretmiş, küçük düşürmüş, üstüne de iftira etmiş. ben olsam kessen özür dilemem. kv ni sev say ama haksızken üste çıkmasına izin verme. hele de iftira etmiş. kocanı da boşver konuşmazsa konuşmasın. hayret bişey yaaa.
Esi yok bnden baska iki gelini var ama onlarlada anlasamiyo arada on gun kalmaya gdiyo tartsip geliyoEşi yok mu?
Valla herkes nasıl ayrı eve çıkıyorsa sizde çıkabilirsiniz.
Esi yok bnden baska iki gelini var ama onlarlada anlasamiyo arada on gun kalmaya gdiyo tartsip geliyo
Aaah aaah bnde oyle diyodm ne evlenmesi helede ayni evde otrmam diyodm buyuk kpnsmamak lazmYan apartmandaki akrabanıza giderken eşinizi neden arıyorsunuz, ben de onu anlamadım.?
Kv ye diyecek laf yok zaten..! O kadar çok dert okudum ki artık bana herşey normal gelmeye başladı..
Zaten evlenmeyi de düşünmüyordum.. Ama artık 'kesinlikle, imkansız' demeye başladım..!
Iclernde anlasabilecegi tek ben varm onlar aninda cevabini yapstiriyolar gerci yakna bndr ayni olurum bu gdisleMuhtemelen sizinlede anlaşamıyor, çekmek zorunda değilsiniz.
Sıraya koyun, herkes tek tek baksın.
Sonuç olarak sizinlede 4/4 lük anlaşamıyor bu teyzemiz.
Millan coştuOoo karşımızda halisulasyon gören ve fıştekleyen bir Sherlock Holmes var..çok tehlikeli..kocan ne yaptı..ne dedi?
Camasır suyuna bakaydı eksılme var mı..
Aynı saatlerde o akraban evdemıymiş..
Gorgu sahıtlerı ne dıyor kocan araştırmalı hepsını..
Yada kaynanan belgelerle gelir bugün sıze..
eşe haber vermekte ne var ki. bu küçüklük değil tam tersine olması gereken.Birde çok merak ettiğim bişey daha var ama gerçekten merak. Bizlerde sokağa çıkıorruz, bakkala gidioruz, hatta çay bahçrlerinde kafelerde oturup kahve içioz kafa dinlioruz EŞİMİZE HABER VERME İHTİYACI DUYMADAN. Ama kimse bize laf demior. Yani neden bakkala gidince birilerinin ağzına laf vermiş olasınızkii.... geçmişte olanlar mıdır bu derece rahatsızlık yaratan.
Tam konuya adapte olmuştum ki bu yorumla kendine geldim!kendi yaptgin yoruma bak kmse zorla yorm yaptrmiyo sana
Hayr aldatma falan dgl esmden once bi sevglim vardi nisanlaninca o braz sorun ckardi o yuzden dedmGeçmişte nasıl bir sorununuz var? Şimdiki kocanızı sevgiliyken aldattınız mı?
Böyle bir durumda annesine inanıyor olması çok alçaltıcı, eğer daha önce aldatmadıysanız.
Olması gereken diye birşey yoktur bence olması gereken siz masıl yapmak istiorsanız odur.ayrıca eşe haber vermek küçüklüktür demedim. Bizde başımıza buyruk yaşamıoruz ama çamaşır suyundan zehirlendiğimizdeyan apartmandaki akrabamızdan yoğurt almaya giderkende eşi aramak saçmalıktır diorum açık açık. Yani insani ihtiyaçlar için haber vermek daha doğrusu şu durumda izin almak çok saçma. Atıorum annenize oturmaya gitceksinizdir canm ben anneme gidiorum dersiniz oda izin olarak değil. Ama bakkala giderken gidenilirmiyim demek eşin iznini beklemek çok garip gelmior mu sizede. Adam gitme dese gitmicek yani....eşe haber vermekte ne var ki. bu küçüklük değil tam tersine olması gereken.
bakkale gdebliirmiym demiyorm sadece haber veriyormOlması gereken diye birşey yoktur bence olması gereken siz masıl yapmak istiorsanız odur.ayrıca eşe haber vermek küçüklüktür demedim. Bizde başımıza buyruk yaşamıoruz ama çamaşır suyundan zehirlendiğimizdeyan apartmandaki akrabamızdan yoğurt almaya giderkende eşi aramak saçmalıktır diorum açık açık. Yani insani ihtiyaçlar için haber vermek daha doğrusu şu durumda izin almak çok saçma. Atıorum annenize oturmaya gitceksinizdir canm ben anneme gidiorum dersiniz oda izin olarak değil. Ama bakkala giderken gidenilirmiyim demek eşin iznini beklemek çok garip gelmior mu sizede. Adam gitme dese gitmicek yani....
Bakın canm kardeşlerim. Burda ablalarım var bana düşmez ama bende size abla olacak yaştayım. Bakkala giderken eşe haber verilmez gerek yoktur. Dışatı çıkabilirsiniz tek başınıza yapabilirsiniz bunu. Şu hetiflerin totoşunu şöyle kaldırmayın kurrban olim. Bakkala,pazara eczaneye, bankaya çıkıp gidebilirsiniz. He nedir annene gitceksindir atıorum geç dönceksindir yada eşinde gelcektir anneme geçiorum dersin. Ama bakkala giderken eşinizi ararsanız,o kaynanalardan da eşlersen de daha çok çekersinizz...bakkale gdebliirmiym demiyorm sadece haber veriyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?