kayinvalidem beni cildirtiyoooorr

Hayiiir o bsey blmiyo ki o yuzden yapsin

Yan apartmandaki akrabanıza giderken eşinizi neden arıyorsunuz, ben de onu anlamadım.?
Kv ye diyecek laf yok zaten..! O kadar çok dert okudum ki artık bana herşey normal gelmeye başladı..
Zaten evlenmeyi de düşünmüyordum.. Ama artık 'kesinlikle, imkansız' demeye başladım..!

Iste benmdr zoruma gden sey o.ben o durumda arayp haber veriyoken o beni boyle sucluyo herkese tek tek haber verememki ben evden ckiyorm.diye

Aaah aaah bnde oyle diyodm ne evlenmesi helede ayni evde otrmam diyodm buyuk kpnsmamak lazm

Millan coştu

eşe haber vermekte ne var ki. bu küçüklük değil tam tersine olması gereken.

kendi yaptgin yoruma bak kmse zorla yorm yaptrmiyo sana
Tam konuya adapte olmuştum ki bu yorumla kendine geldim!
Bu atarını kaynanana yapcan kızım, bize değil!
Ayrıca Ana kuzusu kocanı arayıp haber verdiğin halde, halde seninle hala kavga ediyorsa
Geçmişte bir şeyler olabilir mi diye de, düşünmedim değil.
kuzuların kaç defa kaçtı, Çoban?

Geçmişte nasıl bir sorununuz var? Şimdiki kocanızı sevgiliyken aldattınız mı?

Böyle bir durumda annesine inanıyor olması çok alçaltıcı, eğer daha önce aldatmadıysanız.

Geçmişte nasıl bir sorununuz var? Şimdiki kocanızı sevgiliyken aldattınız mı?
Böyle bir durumda annesine inanıyor olması çok alçaltıcı, eğer daha önce aldatmadıysanız.
Hayr aldatma falan dgl esmden once bi sevglim vardi nisanlaninca o braz sorun ckardi o yuzden dedm

eşe haber vermekte ne var ki. bu küçüklük değil tam tersine olması gereken.
Olması gereken diye birşey yoktur bence olması gereken siz masıl yapmak istiorsanız odur.ayrıca eşe haber vermek küçüklüktür demedim. Bizde başımıza buyruk yaşamıoruz ama çamaşır suyundan zehirlendiğimizdeyan apartmandaki akrabamızdan yoğurt almaya giderkende eşi aramak saçmalıktır diorum açık açık. Yani insani ihtiyaçlar için haber vermek daha doğrusu şu durumda izin almak çok saçma. Atıorum annenize oturmaya gitceksinizdir canm ben anneme gidiorum dersiniz oda izin olarak değil. Ama bakkala giderken gidenilirmiyim demek eşin iznini beklemek çok garip gelmior mu sizede. Adam gitme dese gitmicek yani....

bakkale gdebliirmiym demiyorm sadece haber veriyorm

Bazi arkadaslar kendini Polonya'da zannediyor galiba. Bu ulke erkeklerle konustu diye babalari tarafindan oldurulen kizlarin ülkesi.
Te Allah'im ya sanki bir bu gariban kiz kocasindan izin aliyor bir yere gitmek icin. Egitimli egitimsiz 100 kadin taniyosam 80'i hâlâ izin aliyodur kocasindan.
Bir de konu sahiplerine her lafi soyleyip, sonra tepki gorunce 'vayyy terbiyesiz, sen kesin haksizsindir' demekten bikmadiniz mi? Gına geldi bu tavirlarinizdan. Etki tepkiyi doğurur.
Neyse evladinin yuvasinin huzurunu bozanin benim gozumde cezası fare ilacidir esasen....
Medeni ulkelerde kimse kimsenin sirtinda kambur değildir. Imkanlar elvermese bile sosyal devlet vardir. Bizdeyse gelinler olene kadar sirret karilarla ugrasmak zorunda kalir, malum gelenekler, orfler....
Kardes deveye diken, insana s.ken. Eltilerinden örnek al biraz. Aptal olma, güzellikle yola gelmiyorsa, taktigini değiştir.
Camasir suyunu kafasindan asagi bosaltip, dibinde kalani da icirseydin keske...

bakkale gdebliirmiym demiyorm sadece haber veriyorm
Bakın canm kardeşlerim. Burda ablalarım var bana düşmez ama bende size abla olacak yaştayım. Bakkala giderken eşe haber verilmez gerek yoktur. Dışatı çıkabilirsiniz tek başınıza yapabilirsiniz bunu. Şu hetiflerin totoşunu şöyle kaldırmayın kurrban olim. Bakkala,pazara eczaneye, bankaya çıkıp gidebilirsiniz. He nedir annene gitceksindir atıorum geç dönceksindir yada eşinde gelcektir anneme geçiorum dersin. Ama bakkala giderken eşinizi ararsanız,o kaynanalardan da eşlersen de daha çok çekersinizz...

Ayrıca açıkca izin almışsın belli. Mesajını okursan bakkala gidim dedim tamm dedi gittim diorsun. Yapma biraz dürüst ol.

Ama arkadaşlar gerçekten sıkıntılı bi durum bn anlıyorum bnde de öyleydi 8. Seneye gircez daha yeni düzeliyor sabır daha çok Susma kullanmayida bilmek lazım zaman geçtikçe anlio insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…