kayinvalidem beni cildirtiyoooorr

Evde yoğurt yok,siz eşinizi arayıp yan apartmana akrabaya gidiyorsunuz.Mazallah eşiniz telefonu açmasaydı ne olacaktı? Ya Allah aşkına evden çıkınca izin mi alıyorsunuz?
Kusura bakma ağır olacak ama "Eşek olma;semer vuran çok olur"

Zorla bizi kaynana tarafına ıtcek şimdi..
Halbuki hala camasır suyu kokuyor,fazla uzağa gitmiş olamaz diye duşunuyordum
aynen kaynana haklı var demek ki evdekinde bir olay durup dururken neden inanmazki bir insan diyesi geliyor adamın ,aman dokunamam ben bu geline ellerim yanar kaçtım gittim
evde kocaya kaynanaya laf edemeyen adamlar kk da aslan kesiliyor mübarek

Tamam uzatma tartsmaya grmek istemiyorm seni ilglendrmez

Benmdr kaynanam dengesiz fitnecinin önde gideni ama benim her yaptığımı gözetleme selayetini de ona veremem kusura bakmasın.İstediğim yere de giderim.Ayar verceksin susturacaksın o halde.20 yaşındasn diye de ezilmen gerekmiyor.Erken evlenen kişiler de özgüven eksikliği bu sanırm..

Be hicbi saygsizlik yapmamaya calisiyorm ayni evin icndeyiz ama yanyana oturp konscak bsey bulamiyorz bazen oturuyorm konusalm dye aa karsi komsu pimapen yaptiriyo diyorm ben ustume vazife olmayan seye karsmam diyo ben daha ne komusablrim onunla

Be hicbi saygsizlik yapmamaya calisiyorm ayni evin icndeyiz ama yanyana oturp konscak bsey bulamiyorz bazen oturuyorm konusalm dye aa karsi komsu pimapen yaptiriyo diyorm ben ustume vazife olmayan seye karsmam diyo ben daha ne komusablrim onunla

Konuşma tatlm.bak keyfine.Kendi kös kös otursun.kendini de ezdirme.

çamaşır suyundan zehirlendiğini hissediyorsun yan apartmanda yoğurt alcağın insanlar var eşini arayıp izinmi alıyorsun. Hımmm anladım.... yarın banyoda düşsen kolun kırılsa hastaneye gitmeden ömce eşini arayıp izinmi alman gerek? Öyleyse o kayınvalide dahaa çok konuşur sevgili çoooookkk genç kardeşim...

Evet arayp soyluyorm cnku bu benm gorevm iyikide soylemisim.bak esmde blmiyo olsa demekki kaynanam nelr derms kmseye laf vermemek icn bakkala ble gtsem esime soylerm

Çok gençsin ne zamandır evlisin?
Belli ki kaynanan cadı biri.
İş sana kalıyor güler yüzle tatlı dille eşini kendine çekebilirsin.
Bence sende çalışıp para biriktirip ayrı eve çıkmalısın.

Evet arayp soyluyorm cnku bu benm gorevm iyikide soylemisim.bak esmde blmiyo olsa demekki kaynanam nelr derms kmseye laf vermemek icn bakkala ble gtsem esime soylerm
Görev?? Hangi görrv?? Kaynana iyi davranmak da görevin o zaman susup oturcan o vakit,millet nabsın. Ama o kaynana seni alt eder yafrum yarın kpcam annesine inandı beni dövdü yada evden atı gibi başlıklarla gelirsin. Ahh keşke hayat hep 20 yaş kafası gibi olsaaa....

Birde çok merak ettiğim bişey daha var ama gerçekten merak. Bizlerde sokağa çıkıorruz, bakkala gidioruz, hatta çay bahçrlerinde kafelerde oturup kahve içioz kafa dinlioruz EŞİMİZE HABER VERME İHTİYACI DUYMADAN. Ama kimse bize laf demior. Yani neden bakkala gidince birilerinin ağzına laf vermiş olasınızkii.... geçmişte olanlar mıdır bu derece rahatsızlık yaratan.

Çok gençsin ne zamandır evlisin?
Belli ki kaynanan cadı biri.
İş sana kalıyor güler yüzle tatlı dille eşini kendine çekebilirsin.
Bence sende çalışıp para biriktirip ayrı eve çıkmalısın.
3 aylk evliyim sorun para degl ev zaten bzim ama ona kim bakicak soncta esimin annesi nasl birakalm

Kaynanan herşeye laf buluyor ama bizi kısır bıraktın..

Azcık bizim agzımıza da laf vereydin ya..
Hahaaaaa cidden.. anlyorm bu kızı kv gelini bırakmaz refakat eder her yerde 1dk yanlz koymaz herifle.. ayrı eve çıkınca NAHı görür küplere biner hazmedemez.. evine müdehale edememenin acısını yasarr.. bilirim

Ne ben nede esm o kadar rahat degiliz.evet gecmsle ilgili sorunlarimz var buda engelliyo rahat olmami

Ne ben nede esm o kadar rahat degiliz.evet gecmsle ilgili sorunlarimz var buda engelliyo rahat olmami
Ee o zaman kayınvalideye hak verebilirsin. Geçmişte olanlara bakarak çamaşır suyu kokmadığınıda düşününce başka şeyler geşmiş demek aklına o geçmiştee olanlardan milletin ağzına laf verceklerden. Allah sabır versin hem size hem kayınvalidenize hem eşinize.

O umrmda degl ama esime soyluyo aramizi bozuyo smdi benmle konsmuyo esm aksama barsin gerekrse ozr dile dedi ama benm ne sucm var sirf buyuk diyede nye kendmi.kucultuyum
tobe tobe. esinin haberi olarak çıkmışsın. kv yalancı cıkarmıs, emretmiş, küçük düşürmüş, üstüne de iftira etmiş. ben olsam kessen özür dilemem. kv ni sev say ama haksızken üste çıkmasına izin verme. hele de iftira etmiş. kocanı da boşver konuşmazsa konuşmasın. hayret bişey yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…