Ya gerçekten bugün beni delirtti tamam bende az değilim konuşuyorum çenemi tutamıyorum ama gerçekten tavır trip çekiyoruz resmen..
K.valide evlendiğimizden beri oğluna aşırı düşkün.. sürekli arar kuzum, aşkım, konuşur kapatırlar.. oraya kadar güzel, ama görüntülü arayıp bide beni istiyor.. güzel bişi dese gam yemicem. bugün beni 3 4kez aramış duymadım gerçekten de..sonrasında karın da şişmanlıcak falan dedi onu duydum sadece bende kinaye yaptım ben her halimle güzelim diye güldüm falan o ise bana; yüzüne noldu senin çok çirkinleşmişsin dedi.. zaten alıngan hassas olduğum dönemlerdeyim. Bozuntuya vermedim kocam böyle beğeniyor dedim.. ama biraz bak kendine iyice salmışsın.. dedi.
ben de “hayırdır bana bi garezin mi var niye sataşıyorsun anne? dedim. oda “ben oğlumla konuşuyorum buna kimse karışamaz,o benim herşeyim,sesini duymadan yüzünü görmeden rahat edemiyorum, istediğim zaman arıcam da yüzünü de görcem o kadar!” dedi.. eşimde belki özel bi anımız olucak açamıcaz sende biraz anlayışlı ol be anne yeni evliyiz biz dedi.. oda;ben onu arıyorum bilerek açmıyor telefonları bana, benim senle konuşmama karışamaz dedi sonra da söyle karına kaç para vermiş bana aldığı parfümlere parasını vereyim dedi ki aradan nerdeyse 2 hafta geçmişti hediye almıştım.. eşimde sen iyice saçmalamaya başladın artık kapatıyorum ben dedi kapattı bana da evde kaldıkça sıkılıyor bize sarıyor idare et dedi..
alınganlık değil de bana cephe aldı sanki birden.. gerçekten bu görüntülü arama olayına nasıl son verebilirim çünkü ben her akşam konuşmak istemiyorum artık Bu Kadın benim psikolojimi bozuyor
Benim kalbimi kiriyirsun konuşmak istemiyorum deYa gerçekten bugün beni delirtti tamam bende az değilim konuşuyorum çenemi tutamıyorum ama gerçekten tavır trip çekiyoruz resmen..
K.valide evlendiğimizden beri oğluna aşırı düşkün.. sürekli arar kuzum, aşkım, konuşur kapatırlar.. oraya kadar güzel, ama görüntülü arayıp bide beni istiyor.. güzel bişi dese gam yemicem. bugün beni 3 4kez aramış duymadım gerçekten de..sonrasında karın da şişmanlıcak falan dedi onu duydum sadece bende kinaye yaptım ben her halimle güzelim diye güldüm falan o ise bana; yüzüne noldu senin çok çirkinleşmişsin dedi.. zaten alıngan hassas olduğum dönemlerdeyim. Bozuntuya vermedim kocam böyle beğeniyor dedim.. ama biraz bak kendine iyice salmışsın.. dedi.
ben de “hayırdır bana bi garezin mi var niye sataşıyorsun anne? dedim. oda “ben oğlumla konuşuyorum buna kimse karışamaz,o benim herşeyim,sesini duymadan yüzünü görmeden rahat edemiyorum, istediğim zaman arıcam da yüzünü de görcem o kadar!” dedi.. eşimde belki özel bi anımız olucak açamıcaz sende biraz anlayışlı ol be anne yeni evliyiz biz dedi.. oda;ben onu arıyorum bilerek açmıyor telefonları bana, benim senle konuşmama karışamaz dedi sonra da söyle karına kaç para vermiş bana aldığı parfümlere parasını vereyim dedi ki aradan nerdeyse 2 hafta geçmişti hediye almıştım.. eşimde sen iyice saçmalamaya başladın artık kapatıyorum ben dedi kapattı bana da evde kaldıkça sıkılıyor bize sarıyor idare et dedi..
alınganlık değil de bana cephe aldı sanki birden.. gerçekten bu görüntülü arama olayına nasıl son verebilirim çünkü ben her akşam konuşmak istemiyorum artık Bu Kadın benim psikolojimi bozuyor
Bizde eşimle sürekli nerden öğrettik bu görüntülü aramayı diye yakınıyoruz ki eşimde mutlu değil çünkü abuk subuk bahçede baktığı çiçeklerden bambaşka konulara kadar gidiyor bu yasakta tutturmuş gelmediniz gelmediniz bıktım artıkhaklısınız görüntülü aramayı engellemek için yeni sürüm gelmeli, bende bekliyorum
Gerizekalı gibi kadının tavırları ayyni..hiç bişey yapmamissin aslında ağzımı tutamıyorum diyosun da iyi dayanmissinYa gerçekten bugün beni delirtti tamam bende az değilim konuşuyorum çenemi tutamıyorum ama gerçekten tavır trip çekiyoruz resmen..
Bunu daha öncesinde dedim eşimin yanında iki gün önce saçın böyle çok çirkin olmuş dedi naptın öyle dedi bende oğlun yaptı sen sürekli bana çirkin diyorsun zoruma gidiyor dedim gülerek e aldığımızda çok güzeldin hamilelik çirkinleştirdi kızın olcak herhalde ye bağladı.. bide çok alıngan ben kötü olayım zaten annen kim ki falan diyip ağlıyor oğlu da inanıyorBenim kalbimi kiriyirsun konuşmak istemiyorum de
Sorun aslında kilo almam değil ben zaten şuan 56 kilo olmuşumdur hamileyim ama kilo alamıyorum çünkü bulantıdan yiyemiyorum oda sürekli ye bebeğine iyi bak falan derdi şimdi uyuzluğuna bakmıyorsun yüzün solmuş yok çirkinleşmişsin kendi sanki hamile olmamış gibi ne ayıp.. diyemiyorsun işte ağzına geleni yüz yüze bakacaksn diyeValla iyi sabretmişsiniz. Ben hiç tahammül edemiyorum böyle şeylere. Bu görüntülü arama modası da yeni çıktı. Önce bir ararsın görüntülü aramaya müsait mi sorarsın adabı budur. Çat diye yanlışlıkla hiç müsait olmayan bir durumda açsanız ne olacak?
İstediği kadar arasın oğlunu, siz her aradığında görüşmek zorunda değilsiniz. Alacağınız kilo, yüzünüzün hali vs. Hiç onu ilgilendirecek şeyler değil.
Bence kesinlikle mesafe koyun, eşiniz zaten tüm olanlara şahit olmuş.
Evet maalesef eşinden yıllar önce boşanmış yalnız yaşıyor bi tane bekar oğlu var + 3 oğlu daha en çok bekar olan kalıyor onunla eşim tek çocukta değil ama özlüyor işte kuzusunu.Kaynananız yalnız mı?
Yüz yüze bakmak olmasa bide eşimin üzülmeyeceğini bilsem sana da bi tane koca lazım böylelikle zırt pırt aramazsın bizi derdim de denilmiyor ki..Gerizekalı gibi ayni..hiç bişey yapmamissin aslında ağzımı tutamıyorum diyosun da iyi dayanmissin
Ay bi de hamilesiniz. Eşinize benim hiç kızmamam lazım, annenin söylediklerine üzülüyorum ve kızıyorum, bebek etkilenecek diyin size vermesin telefonu.Sorun aslında kilo almam değil ben zaten şuan 56 kilo olmuşumdur hamileyim ama kilo alamıyorum çünkü bulantıdan yiyemiyorum oda sürekli ye bebeğine iyi bak falan derdi şimdi uyuzluğuna bakmıyorsun yüzün solmuş yok çirkinleşmişsin kendi sanki hamile olmamış gibi ne ayıp.. diyemiyorsun işte ağzına geleni yüz yüze bakacaksn diye
Surat yap ... Eşin iyi güzel destekcin oluyorYüz yüze bakmak olmasa bide eşimin üzülmeyeceğini bilsem sana da bi tane koca lazım böylelikle zırt pırt aramazsın bizi derdim de denilmiyor ki..
Yok eşim en başından beri annem zor biridir bişey diyemem diyor ama bazen annesi bana kin tutmasın diye beni susturuyor.. bugün biz ayrılırsak eşimle mutlu mu olcan dedi annesine allahtan o dengeyi sağlıyor yine de üzülüyorum konuşmayayım desem de o kadın ille de karın napıyo göster bakayım diyo ne zevk alıyo anlamıyorum bendeIyyy düşman başına ne biçim anne bunlar ya oğlu senden soğuyunca mutlu mu olck acaba..Ama esin de en azından biseyler soyluyo ya hep annesini tutsa ya ondan etkilense durumlar daha da kötü olurmuş şükret ki esin laf söyletmiyo. Ama bu kadının psikolojisi iyi değil yoksa böyle davranmazdı hiç sinirlendiğini alındığını belli etme zayıf yanlarını gösterme yeter.. Eşinle konuş görüntülü artık konuşmasak üzülüyorum böyle yaptıkça falan de.. esin çok anlayissiz bi tıp değil anladigim kadarıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?