• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem beni delirtcek galiba

Evlendiğim ilk hafta kardeşlerim saat 11 gibi grup görüntülü arama yaptı yataktaydım. Reddettim ve öyle bir saydırdım ki 2 yıldır 17.00 sonrası acil birşey olmazsa ne mesaj ne arama olmasın dedim. O gün bugün arayan yok. Beni gören eşim de sessize alıp kenara atıyor telefonu bazen ben fark ediyorum aramışlar dön diyorum salla arayan yine arar sabaha diyor. Sınırı baştan çizeceksiniz

Yüz yüze bakmak olmasa bide eşimin üzülmeyeceğini bilsem sana da bi tane koca lazım böylelikle zırt pırt aramazsın bizi derdim de denilmiyor ki..

nasıl sinir oldum, verin numarasını, arayıp ben diyeyim sjfad. bir gün sizin ailenizden biri olsa yanınızda konuşurken, onu bir güzel bozsa keşke. 'noldu sana dünür, düğünde hiç böyle değildin, oğlu verince çökmüşün' falan sıdajf. bugün herkese yargı dağıtmak geliyor içimden, ne garip insanlar var.

Ay bi de hamilesiniz. Eşinize benim hiç kızmamam lazım, annenin söylediklerine üzülüyorum ve kızıyorum, bebek etkilenecek diyin size vermesin telefonu.
Eşim Annesi öyle deyince benim karım çok güzel bi kere falan yapıyor oda kılıbık mı oldun oğlum sen diyor hemen tam böyle eski tip anneler olur ya benim oğlum paşa oğlum herşeyi yap oğlum ama oğlu allahtan öyle olmamış onu arada bırakmak istemiyorum ama biraz ilerleyen zamanda kendim söylicem beni bi süre arama psikolojim normal değil kalbini kırmak istemiyorum dicem

Gebe insanin yuzu de bozulur vucudu da bozulur. Cok normal cok da guzel bir surec. Agir sacmalamis.

Evlendiğim ilk hafta kardeşlerim saat 11 gibi grup görüntülü arama yaptı yataktaydım. Reddettim ve öyle bir saydırdım ki 2 yıldır 17.00 sonrası acil birşey olmazsa ne mesaj ne arama olmasın dedim. O gün bugün arayan yok. Beni gören eşim de sessize alıp kenara atıyor telefonu bazen ben fark ediyorum aramışlar dön diyorum salla arayan yine arar sabaha diyor. Sınırı baştan çizeceksiniz
Yaaa ne güzel dediniz benim kayınvalidem yalnız yaşıyor ve hayatı demogoji olarak geçmiş sanırım yeni anlıyorum sürekli işte bende hastayım uyuyamıyorum vs dert yanar yani şöyle geçende bizde yataktayız tam uyucaz eve geldik diye haber vermeyi unutmuşuz abartısız 16 defa aradı telefonların ikisi de bende reddediyorum eşim en sonunda açmadığın sürece hep arıcak dedi açtı ne var anne noldu dedi başınıza bişi geldi sandım açmayınca dedi yani böyle.. haklısınız sınırı baştan çizmemiş eşim bu konuda. Ben hiç aramam mesela onu aramıyorsun da der telefonla konuşmayı sevmiyorum derim beni görüntülü de aramaz oğlumu arar hep

nasıl sinir oldum, verin numarasını, arayıp ben diyeyim sjfad. bir gün sizin ailenizden biri olsa yanınızda konuşurken, onu bir güzel bozsa keşke. 'noldu sana dünür, düğünde hiç böyle değildin, oğlu verince çökmüşün' falan sıdajf. bugün herkese yargı dağıtmak geliyor içimden, ne garip insanlar var.
Bende şey diyesim geliyo çünkü prensesler gibiydim ben baba evinde :KK51: gülüyorum falan ama cidden ağır geliyor insana

Yaaa ne güzel dediniz benim kayınvalidem yalnız yaşıyor ve hayatı demogoji olarak geçmiş sanırım yeni anlıyorum sürekli işte bende hastayım uyuyamıyorum vs dert yanar yani şöyle geçende bizde yataktayız tam uyucaz eve geldik diye haber vermeyi unutmuşuz abartısız 16 defa aradı telefonların ikisi de bende reddediyorum eşim en sonunda açmadığın sürece hep arıcak dedi açtı ne var anne noldu dedi başınıza bişi geldi sandım açmayınca dedi yani böyle.. haklısınız sınırı baştan çizmemiş eşim bu konuda. Ben hiç aramam mesela onu aramıyorsun da der telefonla konuşmayı sevmiyorum derim beni görüntülü de aramaz oğlumu arar hep
İşte diyorum ya eşiniz bir dönüm bostan sallan gel osman moduna çevirmiş. Evlilik iki kişiliktir size saygı duyacak ve o ruh sağlığı bozuk kadına fırsat vermeyecek. Oh ya anamız babamız diye hayatımıza giren eşe kan kusturalım.

Gebe insanin yuzu de bozulur vucudu da bozulur. Cok normal cok da guzel bir surec. Agir sacmalamis.
Evet gerçekten çirkinleştim kilo almadım ama yüzümde hep bi yorgun ifade gözlerimin altı bile mor saçım 2 gündür aynı topuz ev hali yani tam anlamıyla kendimim kocamın yanında da öyle dolanıyorum ekstra makyaj mı yapayım her halimi biliyor nasılsa.. kendisi güneş lekeleri var diye oğlundan güneş koruma faktörlü fondöten istiyor Ona benzemem gerek herhalde

İşte diyorum ya eşiniz bir dönüm bostan sallan gel osman moduna çevirmiş. Evlilik iki kişiliktir size saygı duyacak ve o ruh sağlığı bozuk kadına fırsat vermeyecek. Oh ya anamız babamız diye hayatımıza giren eşe kan kusturalım.
Çözüm olarak ne önerirsiniz peki çünkü bu benim için artık bi sorun olmaya başladı

Senelerdir aynı patavatsızlığı cekiyordum..arada sırada hala çekiyorum..kavga gürültü oldu..hiçbiri de benden kaynaklı değil..eşim de anladı artık..beni zorlamıyor. Ama ben soğudum oyle soğudum ki eşim bilse bu kadar sevmediğimi farklı düşünür ..
Neden saygısı olan birisi ile kaşılasmadım ki..
Eşinizle annesını kötüleyerek konusmayın..umursamamaya devam edin.hiç cevap vermemeye çalışın..bir de siz bozuldukça onun hoşuna gidecek..

Çok çirkinleşmiş misin dedi 😂😂 senin kaynana kıskançlık krizine girmiş bacım. Eşin konuşsun bundan sonra sen muhatap olmak zorunda degilsin, eşin de bi tuhaf idare et ne demek ya yaptığı saygısızlık, ben olsam idare etmeyi geç muhattap olmam bu dakikadan sonra.

Telefonunuz bozulsun, internetiniz arızalansın, görüntülü konuşma yapamaz hale gelin. Kavgasız çözüm yolu bu.
Ama güzel bi tartışma da çözüm olabilir.

Ah görüntülü konuşma.. Benim kv'de sarmıştı hergün görüntülü arıyordu. Duştan çıkmışım üstümde bornoz görüntülü arıyor, bişey sormak için görüntülü arıyor. En son eşim kızdı, müsait oluruz olmayız her dk görüntülü arama diye, ararım sende açacaksın dedi.. Ama arama sıklığını azalttı. Geçenlerde eşimle konuşurken bende arkada elimde vileda ev siliyorum bana şunun vileda tutuşuna bak solak solak beceremiyor gibi bişey dedi hiç ses çıkarmadım, geliiin şaka yaptım diyor üstüne. 🤷🏼‍♀️
Yemin ederim aynı benim kayınvalidem seviyorum seni alınmıyorsun demi sen benim dediklerime bakma takılıyorum geliyor sonrasında ama aslında oğlu kızmasın diye ben taktiği buldum bundan sonra her arama saatine yakın kocamın telefonu uçuş moduna alıp adamı ayartcam yoksa böyle olmucak

Senelerdir aynı patavatsızlığı cekiyordum..arada sırada hala çekiyorum..kavga gürültü oldu..hiçbiri de benden kaynaklı değil..eşim de anladı artık..beni zorlamıyor. Ama ben soğudum oyle soğudum ki eşim bilse bu kadar sevmediğimi farklı düşünür ..
Neden saygısı olan birisi ile kaşılasmadım ki..
Eşinizle annesını kötüleyerek konusmayın..umursamamaya devam edin.hiç cevap vermemeye çalışın..bir de siz bozuldukça onun hoşuna gidecek..
Annesini kötülemiyorum tam tersi hep iyiyimdir Güler geçerim ama şu ara çok duygusalım en ufak şeye ağlıyorum ve daha önce regl iken bile böyle olmamıştım artık konuşmak istemediğimi söyledim eşimde bozuldu hiç bişey demedi

Back
X