• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem beni delirtcek galiba

Yemin ederim aynı benim kayınvalidem seviyorum seni alınmıyorsun demi sen benim dediklerime bakma takılıyorum geliyor sonrasında ama aslında oğlu kızmasın diye ben taktiği buldum bundan sonra her arama saatine yakın kocamın telefonu uçuş moduna alıp adamı ayartcam yoksa böyle olmucak
Ne gıcık bunlar ya. Hiç kendini bilmiyor koca kadınlar.

Çok çirkinleşmiş misin dedi 😂😂 senin kaynana kıskançlık krizine girmiş bacım. Eşin konuşsun bundan sonra sen muhatap olmak zorunda degilsin, eşin de bi tuhaf idare et ne demek ya yaptığı saygısızlık, ben olsam idare etmeyi geç muhattap olmam bu dakikadan sonra.
Annesi yalnız bu coronadan da dışarı çıkamadı ya ondan dolayı diyor eşim ona bağlıyor pandemi süreci geçsin gör bak annemde sana eskisi gibi davrancak diyor ama ben beklemeyi düşünmüyorum bi çözüm bulcam

Ne gıcık bunlar ya. Hiç kendini bilmiyor koca kadınlar.
Hayır sanki memeden yeni kesmiş ana kuzusu ana kuzusu bizde ana oluyoruz büyük konuşmayayım yine de bu kadar merkezi haline getirmek niye bende annemin kıymetlisiyim ama annem beni hiç akşam aramaz oğlumada selam söyle der halini hattını sorar çoğu zaman telefona eşim ister öyle konuşurlar insan bi haddini bilmeli

Annesi yalnız bu coronadan da dışarı çıkamadı ya ondan dolayı diyor eşim ona bağlıyor pandemi süreci geçsin gör bak annemde sana eskisi gibi davrancak diyor ama ben beklemeyi düşünmüyorum bi çözüm bulcam
Sadece eşinin annesinin degil birçok kişinin psikolojisi bozuldu. Benimde ruh halim çok iyi değil çok bunaldım ama arayıp kaynanama saygısızlık yapmıyorum değil mi? Şimdiden haddini bildir yoksa daha çok konu açarsın. 🤷‍♀️

BEn müsait misiniz diye sormadan arayanların görüntülü aramasını açmıyorum. Bende birini arayacağım zaman önce müsait misiniz diye mesaj atıyorum. Keşke insanlar düşünceli olsalar :(

Sadece eşinin annesinin degil birçok kişinin psikolojisi bozuldu. Benimde ruh halim çok iyi değil çok bunaldım ama arayıp kaynanama saygısızlık yapmıyorum değil mi? Şimdiden haddini bildir yoksa daha çok konu açarsın. 🤷‍♀️
5 dakika önce kendisi aradı ben konuşmadım ama özür diledi çok bunaldım karında kusura bakmasın alınmasın bana ben onu sevdiğimden yapıyorum ( tahmin ettiğim gibi) böyle dedi eşimde özür diledi işte bak dedi bende kıyameti kopardım iyi oldu böyle

Ben burada okduğum ve bir çok kişiden böyle şikayetler duyup etkilendiğim için nişanlımla ilk yola gireceğimiz zaman daha kv tanımadan ben sevmiyorum çok konuşmayı başta herşeyi bil, öyle anamı ara babamı ara aynı evin içinde hergün ailemle konuş git gel baskısı istemiyorum dedim sağolsun anlayış gösterdi de kv, rol kesiyor, şaka yaptım niye alındınlar falan korktuğum başıma geldi ahahaha 😁allahtan arayıp sormuyorum 4 5 ayda misafir edersem görüşmek zorunda kalıyorum.
Çok itici yaptıkları. Çünkü oğullarını kaptırdılar çünkü ekmek kapıları gitti, belki kimisine göre elinden aldık, kıskançlık krizleri vs böyle kv canı cehenneme. TŞKK.

Ya inanın yaşarken hiç komik değil.. :KK14: eşimin haricinde 3 tane abisi var eşim son çocuk.. ama 32 yaşında yani ana kuzusu olucak yaşı baya geçti
Ay son çocuk 🙄 her zaman çocuk olarak kalacak eşiniz malesef annesi için. Hoş yine de bu saygısız davranışlarını haklı kılmaz. Yani sizin kilonuza, yüzünüze, hamileliğinde laf edemez. Kaldı ki daha 10.haftadasınız, önünüzde uzun bir süreç var kilo da alacaksınız, gerçekten yüzünüz tuhaf şekle de girecek. Ama buna eşinizin dahi söz söylemeye hakkı yok. Eşiniz annesinin sınırlarını sert bir şekilde çizmeli. Yoksa bu tarz şeyler yaşarsınız sürekli

Sorun aslında kilo almam değil ben zaten şuan 56 kilo olmuşumdur hamileyim ama kilo alamıyorum çünkü bulantıdan yiyemiyorum oda sürekli ye bebeğine iyi bak falan derdi şimdi uyuzluğuna bakmıyorsun yüzün solmuş yok çirkinleşmişsin kendi sanki hamile olmamış gibi ne ayıp.. diyemiyorsun işte ağzına geleni yüz yüze bakacaksn diye
Valla iyi yüzüne bakıyorsun bence tam yolmalık 😂 yani hamile kadına cirkinde olsa söylenmez ki

5 dakika önce kendisi aradı ben konuşmadım ama özür diledi çok bunaldım karında kusura bakmasın alınmasın bana ben onu sevdiğimden yapıyorum ( tahmin ettiğim gibi) böyle dedi eşimde özür diledi işte bak dedi bende kıyameti kopardım iyi oldu böyle
Dikkat et yine de bi taktik olmasın. Bazı kv ler çok fena yapıp edip özür dilemekte ne bileyim...

Kv biraz çatlak galiba.
Bildiğin seni kıskanıyor ve seni kendine rakip görüyor.
Aşkım falan demesi çok anormal.
Siz eşisiniz o annesi bunun farkında değil
Kocası yok mu ?

Hayır sanki memeden yeni kesmiş ana kuzusu ana kuzusu bizde ana oluyoruz büyük konuşmayayım yine de bu kadar merkezi haline getirmek niye bende annemin kıymetlisiyim ama annem beni hiç akşam aramaz oğlumada selam söyle der halini hattını sorar çoğu zaman telefona eşim ister öyle konuşurlar insan bi haddini bilmeli

Benimki isterki hergün onu arayım, nasılsın ne yapıyorsun diye halini hatırını sorayım. Benimde huyum değildir hiç. Zaten kıskançlık yapıyor resmen, hamilelikten dolayı yanaklarım pembeleşti, beyaz tenliyim eşim karım çok güzelleşti diyor, eşime ben güzel değil miyim filan demeler dudak büzmeler. Nasipse benimde oğlum olacak böyle şımarık hareketler hiç hoş değil.

Back
X