Kayınvalidem beni delirtcek galiba

Eşiniz annesine resti ceksin demeyi isterdim ama boyle bir anne esinizin burnundan getirir o da size yansir. Kayinvalideniz bilerek bunları yapıyor. Oyununa gelmeyin. Onu bir hasta olarak görün ruhsal sorunlari var . Resmî olmaya özen gosterin aranizda hep mesafe
olsun . Bebeginize odaklanin zaten o dogunca gözünüz kimseyi görmeyecek .hamilelik basli basina yorucu ve zor bir sureç . Kendi hamileligimden biliyorum yüzüm gözüm şiserdi burnum büyümüştü sivilce basmisti her yerimi ama dogumdan sonra hepsi duzeliyor eski guzelligine kavusuyorsun.O yuzden kendinizdeki fiziksel degisimleri sirf o soyledi diye kafaniza takmayin. Kendi kayinvalidesi hakkindan gelmiş anlaşılan vakti zamaninda o da size uyguluyor.Eşinize bu durumun bebeginize yansiyacagini soyleyerek, mümkün olduğu kadar annesiyle az gorustursun sizi

Bizde eşimle sürekli nerden öğrettik bu görüntülü aramayı diye yakınıyoruz ki eşimde mutlu değil çünkü abuk subuk bahçede baktığı çiçeklerden bambaşka konulara kadar gidiyor bu yasakta tutturmuş gelmediniz gelmediniz bıktım artık

Benimki yemek yerken bizi arıyor mesela, şunu yiyorum şimdi filan diyor ağzı dolu nasıl bi kafaysa bu. Yada internetten yapılması gereken işler için bizi arıyor mesela, görüntülü aradığı için açmayıp sesli arıyorum, sesin kesik geliyor deyip kapatıyor, görüntülü arıyor laptopta onun işini halletmeye çalışıyoruz hoparlörlere alıp masanın üstüne koyuyoruz telefonu, ben tavanı mı izliycem kendinize çevirin ben sizi izleyim diyor.. 🤦🏼‍♀️

Ben henüz nişanlıyım annesi görüntülü aradığında hemen başka odaya git diyorum şimdiden alışıyor :rapci:ben katılmıyorum görüşmelerine onlar konuşup kapatıyor. Parfüm parasını vereyim demesi kötü olmuş baya ciddiye bindirmişsiniz ben o kadar kırmamaya gayret edeceğim:spor:

Allah daim etsin mutlu olanlarınkini canım 😍😍 Ne bileyim kaynanalarının söylemleri falan çok komik geldi hele bi tanesi geline bak viledayı bile tutamıyor demiş ona çok güldüm 🤣🤣
Benimki o benimki. Solak solak iş yapıyormuşum. Evet solağım, sağ kolumada tetanoz aşısı yaptırmıştım tek elimle tutuyordum viledayı. Güya espri yapıyor, sonrada geliiin şaka yaptım diyor. Kaale bile almadım.

Benimki o benimki. Solak solak iş yapıyormuşum. Evet solağım, sağ kolumada tetanoz aşısı yaptırmıştım tek elimle tutuyordum viledayı. Güya espri yapıyor, sonrada geliiin şaka yaptım diyor. Kaale bile almadım.
Valla ne bileyim okuyunca sesli güldüm senin kaynanaya 🤣🤣🤣 kaynana gelin sürtüşmeleri bu seviyelerdeyken tatlı oluyor bence, fazlası zarar 🤣🤣🤣 kocanın yerinde olsam geline bak sol elle siliyor dediğinde kahkaha atardım 🤣🤣

Goruntulu aramadan nefret ediyorum.
Pat diye olanından ozellikle cok nefret ediyorum.
Kaynanan ıgrenc bırı.
Hıcbısey yapamazsın bu kadına duzelmesı adına.
Kendını ondan kurtarmak adına bisey yap.
Kocan uzulsun bisey olmaz, ölmez.
Hamilesin ve Yuzune cırkınsın diyor hem de defalarca.
Haddını bildir yolun basındayken.

Valla ne bileyim okuyunca sesli güldüm senin kaynanaya 🤣🤣🤣 kaynana gelin sürtüşmeleri bu seviyelerdeyken tatlı oluyor bence, fazlası zarar 🤣🤣🤣 kocanın yerinde olsam geline bak sol elle siliyor dediğinde kahkaha atardım 🤣🤣

Vallahi yaşarken hiç hoş olmuyor. Boğasım geliyor. 🙈 Fazlasını söyleyemez, eşim hakkından gelir benim bişey dememe gerek bırakmadan.

Bu kadin oglu olmadan yapamiyorsa neden evlendirmis? Kuma gibi. Sana ne istedigimde ararim oglumu gibi laflar resmen sizinke sidik yarisinda oldugunu ya da kiskandigini gosteriyor. Ozellikle goruntulu ariyor ki zayif tarafinizi bulmus, yuzunuze gozunuze laf bulmak icin. Yeni evlisiniz sanirim. Yillar gectikce bu kadar size sarmaz ama boşluktan ne yapagini sasirmis. Onun stres topu da sizsiniz sanirim. Ben bu art niyetli kadinin size anne gibi olacagini sanmiyorum. Uzak durmakta, gidip gelmeleri azaltmakta fayda var. Bu kadar yapamiyorss oglu olmadan, verin dizinin dibinde oturtsun. Ne sinir bozucu bir kadin.

Gözünün içine bak kocammmm benimmmm Allah'a çok şükür benim kocam de seni beğenmediği zaman gülümse bas kahkahayi giy askılı geceliğini çık telefona çok mutluyum anneciğim de at kahkahayi lafını da yerleştir acimam altı üstü kaynana benim canımı üzmeye kalkanın dilini boğazına sikilarim

Ah görüntülü konuşma.. Benim kv'de sarmıştı hergün görüntülü arıyordu. Duştan çıkmışım üstümde bornoz görüntülü arıyor, bişey sormak için görüntülü arıyor. En son eşim kızdı, müsait oluruz olmayız her dk görüntülü arama diye, ararım sende açacaksın dedi.. Ama arama sıklığını azalttı. Geçenlerde eşimle konuşurken bende arkada elimde vileda ev siliyorum bana şunun vileda tutuşuna bak solak solak beceremiyor gibi bişey dedi hiç ses çıkarmadım, geliiin şaka yaptım diyor üstüne. 🤷🏼‍♀️
Bu geline her fırsatta laf söyleme çabası demekki her kayınvalide de var ben anlamıyorum 😶😶

Ya gerçekten bugün beni delirtti tamam bende az değilim konuşuyorum çenemi tutamıyorum ama gerçekten tavır trip çekiyoruz resmen..
K.valide evlendiğimizden beri oğluna aşırı düşkün.. sürekli arar kuzum, aşkım, konuşur kapatırlar.. oraya kadar güzel, ama görüntülü arayıp bide beni istiyor.. güzel bişi dese gam yemicem. bugün beni 3 4kez aramış duymadım gerçekten de..sonrasında karın da şişmanlıcak falan dedi onu duydum sadece bende kinaye yaptım ben her halimle güzelim diye güldüm falan o ise bana; yüzüne noldu senin çok çirkinleşmişsin dedi.. zaten alıngan hassas olduğum dönemlerdeyim. Bozuntuya vermedim kocam böyle beğeniyor dedim.. ama biraz bak kendine iyice salmışsın.. dedi.
ben de “hayırdır bana bi garezin mi var niye sataşıyorsun anne? dedim. oda “ben oğlumla konuşuyorum buna kimse karışamaz,o benim herşeyim,sesini duymadan yüzünü görmeden rahat edemiyorum, istediğim zaman arıcam da yüzünü de görcem o kadar!” dedi.. eşimde belki özel bi anımız olucak açamıcaz sende biraz anlayışlı ol be anne yeni evliyiz biz dedi.. oda;ben onu arıyorum bilerek açmıyor telefonları bana, benim senle konuşmama karışamaz dedi sonra da söyle karına kaç para vermiş bana aldığı parfümlere parasını vereyim dedi ki aradan nerdeyse 2 hafta geçmişti hediye almıştım.. eşimde sen iyice saçmalamaya başladın artık kapatıyorum ben dedi kapattı bana da evde kaldıkça sıkılıyor bize sarıyor idare et dedi..
alınganlık değil de bana cephe aldı sanki birden.. gerçekten bu görüntülü arama olayına nasıl son verebilirim çünkü ben her akşam konuşmak istemiyorum artık Bu Kadın benim psikolojimi bozuyor
hiç karışmayın oğluyla konuşsun sen görünmede konuşmada hatta başka odaya git seni sinir edecek şeyler duymamak için eşin görüşmenide isterse sen konuş annenle biz konuştumu yüz göz oluyoruz o yüzden böyle iyi de

Ya gerçekten bugün beni delirtti tamam bende az değilim konuşuyorum çenemi tutamıyorum ama gerçekten tavır trip çekiyoruz resmen..
K.valide evlendiğimizden beri oğluna aşırı düşkün.. sürekli arar kuzum, aşkım, konuşur kapatırlar.. oraya kadar güzel, ama görüntülü arayıp bide beni istiyor.. güzel bişi dese gam yemicem. bugün beni 3 4kez aramış duymadım gerçekten de..sonrasında karın da şişmanlıcak falan dedi onu duydum sadece bende kinaye yaptım ben her halimle güzelim diye güldüm falan o ise bana; yüzüne noldu senin çok çirkinleşmişsin dedi.. zaten alıngan hassas olduğum dönemlerdeyim. Bozuntuya vermedim kocam böyle beğeniyor dedim.. ama biraz bak kendine iyice salmışsın.. dedi.
ben de “hayırdır bana bi garezin mi var niye sataşıyorsun anne? dedim. oda “ben oğlumla konuşuyorum buna kimse karışamaz,o benim herşeyim,sesini duymadan yüzünü görmeden rahat edemiyorum, istediğim zaman arıcam da yüzünü de görcem o kadar!” dedi.. eşimde belki özel bi anımız olucak açamıcaz sende biraz anlayışlı ol be anne yeni evliyiz biz dedi.. oda;ben onu arıyorum bilerek açmıyor telefonları bana, benim senle konuşmama karışamaz dedi sonra da söyle karına kaç para vermiş bana aldığı parfümlere parasını vereyim dedi ki aradan nerdeyse 2 hafta geçmişti hediye almıştım.. eşimde sen iyice saçmalamaya başladın artık kapatıyorum ben dedi kapattı bana da evde kaldıkça sıkılıyor bize sarıyor idare et dedi..
alınganlık değil de bana cephe aldı sanki birden.. gerçekten bu görüntülü arama olayına nasıl son verebilirim çünkü ben her akşam konuşmak istemiyorum artık Bu Kadın benim psikolojimi bozuyor
Tam bir ruh hastasi.O kadini sinir et ne derse kahkahayı bass minnoş minnoş annecim annecim de ciddiye almıyorum imajı ver.Ayrica madem her akşam arıyor ve görüntülü seni de görmek istiyor özel an falanda dinlemiyor özel özel giyinde görsün.Esinde bisey derse aa sana hazırlanıyorum anneni hesaplayip mi kendi evimde giyinecem davranacam de.

Eşinize aşkım mı diyor kayınvalideniz :KK57:

Bi de karşılıklı aranızda saygı kalmamış anladığım kadarıyla ikinizde birbirinizden lafınızı esirgemiyorsunuz giderek artan bir laubalilikle diyaloglar çirkinleşiyor her olayda. Yani bu şekilde gitmesi de çok kötü kafaniza çok takacağınız için kendi psikolojiniz etkilenecek her şeyden önce. En basitinden böyle bir tipe hediye neden alıyorsunuz çoktan mesafeyi koymanız gerekmedikce muhatap olmamanız gerekirdi mesela eğer hep böyle davranıyor idiyse size. Hediye nın parasını söylesin vereyim çok çirkin bi davranış bir daha hediye almazdım ben olsam. Siz gülerek laf sokup ilişkinizi de sürdürüyorsunuz anladığım kadarıyla ama bu şekilde ona da müsaade etmiş oluyorsunuz size saçma davranabilmesi için. Önce bunun önünü kesmelisiniz bence galenia galenia

Evet gerçekten çirkinleştim kilo almadım ama yüzümde hep bi yorgun ifade gözlerimin altı bile mor saçım 2 gündür aynı topuz ev hali yani tam anlamıyla kendimim kocamın yanında da öyle dolanıyorum ekstra makyaj mı yapayım her halimi biliyor nasılsa.. kendisi güneş lekeleri var diye oğlundan güneş koruma faktörlü fondöten istiyor Ona benzemem gerek herhalde
Ne olursa olsun boyle acimasizca elestirmeye hakki yok. Insallah esiniz sizi ezdirmez, gorur annesinin normal olmayan hareketlerini.

Eşinizle annesi konuşurken hiç dahil olmayın. Büyük ihtimalle oğlunun senin tarafında olması kv ni epey rahatsız etmiş. Eşine annesini kötüleyip annesini savunmasına sebep olma. Annenin bana yaptıklarını gördün artık mecbur kalmadıkça muhatap olmam diye söyle eşine. Bu sorunu eşin çözmeli, yoksa kv ile sen yüz göz olursun.Annesine artık sürekli görüntülü aramamasını söylemeli. Ve seni dahil etmeden kendi fikriymis gibi annesiyle konuşmalı. Eğer halletmeyip devam ederse sende biraz tavırlı davran anlasın eşin üzüldüğünü.

Kornodan dolayı sık göremediğimiz icin gorumcem ve kayinvalidemde her akşam toplu görüntülü ararlar canımın istemediği zaman çekilirim kenara esimde bahane uydurur mutfak topluyo kavgada vs yani zorunda değilsin arasin oglusunu

Şükret ki eşin farkında herşeyin ve oda gerektiği yerde cevabını veriyor annesine. Görüntülü görüşme meselesi için bisey yapmana gerek yok zamanla ya sen alisirsin yâda esin bıkıp keser görüntülü görüşmeyi

Back
X