- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.744
- 333
- Konu Sahibi sekerlileblebitozu
-
Çocuk var mı çalışıyor musunYa ayrı gibi degillki her dk kapimda saat gün dinlemez ayrıca benim ailem akrabam ark.kimsem gelemiyor eve hanimefendi doldurdu oğlunu birşeyler oldu kavga kiyamet EE beni de göndermez on günde hafta da kavga dövüş biktim ne yapacağım nereye kadar orda oturdukca hep böyle gidecek adam büyülü gibi annemde annem nasıl yapicam yeminle sasirdim
Senin ailen ne diyor bu işeYa ayrı gibi degillki her dk kapimda saat gün dinlemez ayrıca benim ailem akrabam ark.kimsem gelemiyor eve hanimefendi doldurdu oğlunu birşeyler oldu kavga kiyamet EE beni de göndermez on günde hafta da kavga dövüş biktim ne yapacağım nereye kadar orda oturdukca hep böyle gidecek adam büyülü gibi annemde annem nasıl yapicam yeminle sasirdim
Kv seninle ne alıp veremediği var sinir oluyorum böylelerine sıkma canınıYa ayrı gibi degillki her dk kapimda saat gün dinlemez ayrıca benim ailem akrabam ark.kimsem gelemiyor eve hanimefendi doldurdu oğlunu birşeyler oldu kavga kiyamet EE beni de göndermez on günde hafta da kavga dövüş biktim ne yapacağım nereye kadar orda oturdukca hep böyle gidecek adam büyülü gibi annemde annem nasıl yapicam yeminle sasirdim
İkizlerim var bir yasında suan calismiyorum esimi ikna etmiştim KV ona da burnunu soktu simdi asla diyor KPSS hazirlaniuorum bosansam bile cakisirim Allah in izniyle.Ailem biz gelmiyoruz diye sorun etme diyor tabiki ama ben bunaldim dışarı çıkmak yok kimsem gelemiyor varsa yoksa onlar birde keyif alıyor bundan bak nasıl essek gibi mahkum ettim dercesine alay ediyor benle ne yapayım esimi nasıl ikna edeyim ben eminim uzak olsak wallahi düzeltecek bu adam hic yaomadigi seyleri yapıyor boyleS
Senin ailen ne diyor bu işe
Evde olayım istediği gibi ezsin hatta çocukları birakayim ben defolup gideyim ona yeter ne isteyecek köle essek biktimKv seninle ne alıp veremediği var sinir oluyorum böylelerine sıkma canını
Insallah tez zamanda islah olur. Kendi kizlarina bunlar yapilsa biyerlerini yirtarlar. Uzme bacim sen kendini bak Allah herkese ikiz bebek vermiyor. Kendini sansli hisset. Allah bagislasin dunya guzellerini. Insallah da kpssyi kazanirsin. Insallah. Belki tayin falan olursaniz kurtulursunuz o sinir seyden de. Biz uzaktayiz da ne oluyor gerci heryerden yetisir bi sorun yasatir. Allah sana sabir kocana akil kaynanana da vicdan versin insallah.Evde olayım istediği gibi ezsin hatta çocukları birakayim ben defolup gideyim ona yeter ne isteyecek köle essek biktim
Amin canım Allah razi olsun inşallah dua edin insallahInsallah tez zamanda islah olur. Kendi kizlarina bunlar yapilsa biyerlerini yirtarlar. Uzme bacim sen kendini bak Allah herkese ikiz bebek vermiyor. Kendini sansli hisset. Allah bagislasin dunya guzellerini. Insallah da kpssyi kazanirsin. Insallah. Belki tayin falan olursaniz kurtulursunuz o sinir seyden de. Biz uzaktayiz da ne oluyor gerci heryerden yetisir bi sorun yasatir. Allah sana sabir kocana akil kaynanana da vicdan versin insallah.
Hanimlar;
Ilk defa yaziyorum ve taze fikirlere ihtiyacim var belki de icimi dokmek istedim, bilmiyorum..
Kayinvalidemle ilgili sirayla bir cok konu acacagim belli araliklarla cunku saymakla bitmez..
Bir eltim var az da olsa severim. Sorun eltim degil ama surekli eltimle ilgili birseyler dinlemekten cok sikildim hatta cildirmak uzereyim.
Eltim fazla becerisi olmayan, ev isleri, yemek vs vs beceremeyen bir kadindir. Ahim sahim tahsili de yok. Cok da guzel degildir. Hatta lafini esirgemeyen laf sokmayi da iyi beceren bir yapiya sahip. Kayinvalidemle de epey bi sure küs kalmislar.Yani bence ovulecek bir tarafi yok. Bende de bu ozelliklerin tam tersi olmasina ragmen bi turlu bunlar gorulmez. Zaten beni ovsun istemem yuzume ovulmek hosuma gitmez. Sadece sussun artik!!!
Gelgelelim kayinvalideme!!! Kayinvalidem gun boyu eltimden konusur onu over surekli benim yanimda. Onu bana anlatir ayse soyle ayse boyle falan filan.. ya bakiyorum bi becerisi yok evine kac kere gittik iki tabak yemek koymadi kimsenin onune dolap tam takir kuru bakir.. ama over de over..
Neymis ayse salataya turp koyarmis ayyy bunu ballandirir. Onun nesi varsa ben de ondan almaliyim. Nesi yoksa ben de onu almamaliyim ve engel olmaya bile calisir! Her seyini konusur ve gunde ortalama 20-30 kere en az...
Ornegin ben tavugun neresini seversem ayse obur tarafini sever ben fistik seversem ayse findik sever vs vs bunlari bile konusur. Herseyin kriteri aysedir. Aysenin agdacisi aysenin suyu aysenin buyu aysenin virti zirti..Hersey onun bildigi gibi olmalidir. Vir vir vir. Hic susmazzzz. Ve bunlari esimin yaninda da konustugu olur.. Benim yanima geldiginde ona hediye alir gider. Hatta internetten bana baktirdigi bile oldu.
Hani ergen kizlar surekli hoslandigi cocuktan bahseder ya, iste o heyecan ve yuz ifadesiyle bahseder.
Ve ben artik cok sikildim. Esime soyluyorum artik frenle anneni terslik cikcak diyorum o da bisey yapamiyo cunku kimseyi dinlemez, dikbaslidir kv. Hatta esim anne biraz dikkat et dediginde ne o kiskaniyor mu ayseyi demis.. boyle de isin icinden cikma konusunda uzmandir..
Her agzini actiginda 'icimden deliriyorum' ne yapip biraz frenleyebilirim bu ayse aşkini?
Eltimi de kayinvalidemi de incitmeden ve karsi ataga gecirtmeden ne soyleyebilirim? Cunku boyle yapamazsam kirici olmaya basliycam artik.. tesekkurler..
1 soyle 10 dinle!! O yuzden... esim de bisey soylememi istemez. Onunla kotu olmiyim diye kvnin masallarini dinliyorum mal gbi. Hos soylemeden de sorun yasiyoruz sirf bu yuzden..Sen niye kulaklarini tıkıyorsun görmezden geliyorsun canim? Soyle rahatsizim de. Bana bu kadar anlatacagina git kizinla vakit gecir de. Nedir yani bu
niye yasak onuda anlamadım :) eskileri sil gitsin o zaman. arada şikayet eden psikopatlar var :) ne zevk alıyorlarsa :)burdan da bizi banlamasın herşey yasak anlamadım gitti
allah allah niyeki. silinse ne olur yani silinmese ne olur.eskileri silmekte galiba yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?