Kayinvalidem beni delirtecek!

Çocuk var mı çalışıyor musun

S
Senin ailen ne diyor bu işe

Kv seninle ne alıp veremediği var sinir oluyorum böylelerine sıkma canını

S

Senin ailen ne diyor bu işe
İkizlerim var bir yasında suan calismiyorum esimi ikna etmiştim KV ona da burnunu soktu simdi asla diyor KPSS hazirlaniuorum bosansam bile cakisirim Allah in izniyle.Ailem biz gelmiyoruz diye sorun etme diyor tabiki ama ben bunaldim dışarı çıkmak yok kimsem gelemiyor varsa yoksa onlar birde keyif alıyor bundan bak nasıl essek gibi mahkum ettim dercesine alay ediyor benle ne yapayım esimi nasıl ikna edeyim ben eminim uzak olsak wallahi düzeltecek bu adam hic yaomadigi seyleri yapıyor boyle

Evde olayım istediği gibi ezsin hatta çocukları birakayim ben defolup gideyim ona yeter ne isteyecek köle essek biktim
Insallah tez zamanda islah olur. Kendi kizlarina bunlar yapilsa biyerlerini yirtarlar. Uzme bacim sen kendini bak Allah herkese ikiz bebek vermiyor. Kendini sansli hisset. Allah bagislasin dunya guzellerini. Insallah da kpssyi kazanirsin. Insallah. Belki tayin falan olursaniz kurtulursunuz o sinir seyden de. Biz uzaktayiz da ne oluyor gerci heryerden yetisir bi sorun yasatir. Allah sana sabir kocana akil kaynanana da vicdan versin insallah.

Amin canım Allah razi olsun inşallah dua edin insallah

Aynı elti aynı kaynana bende de var ama baş edemiyorsun işte seni kıskandıgı için eltin senin kadar olamadıgı için eger etrafındakiler. Ayşeyi degil seni övüyorsa bu yüzdn çünkü bende yaşadıhım için biliyorum

Sen niye kulaklarini tıkıyorsun görmezden geliyorsun canim? Soyle rahatsizim de. Bana bu kadar anlatacagina git kizinla vakit gecir de. Nedir yani bu

Anne biliyorum ayseyi cok seviyorsun bende severim. Ama her dakika onu anlatmandan cok sikildim.Ben seninle badka konularda sohpet etmek karsilikli payladim icinde olmak istiyorum ama sen Aysede ayse diye tutturuyorsun diyin bakalim ne diyecek. Fazla takilmayin boyle konulara.

Sen niye kulaklarini tıkıyorsun görmezden geliyorsun canim? Soyle rahatsizim de. Bana bu kadar anlatacagina git kizinla vakit gecir de. Nedir yani bu
1 soyle 10 dinle!! O yuzden... esim de bisey soylememi istemez. Onunla kotu olmiyim diye kvnin masallarini dinliyorum mal gbi. Hos soylemeden de sorun yasiyoruz sirf bu yuzden..

bence bişey demeyin,terslemeyin ekmeğine yağ sürmüş olursunuz.. kıskandığınızı düşünüp iyice inadınaa yapabilir..dahada abartabilir belkide sizi sinir etmek üstüne salmak için yapıyor umursamayın..konuyu değiştirin inatla espri ile karışık ...bizaman sonra taktiğin tutmadığını anlayıp vazgeçecektir tabiki kasıtlı yapıyorsa...yok bilinçsiz yapıyorsa zaten başka konu bulamadığındandır o..neticede yine konu değiştirin :)

ah ah, beni de kv değilde direkt eltim çıldırtacak.

kv seni kıskanıyo olabilir. olmak isteyip de olamadığı bir kişiliksen muhtemeldir. kadınların kıskanç olanı yüz yaşındaysa yine kıskanır. çok yakın bir arkadaşım aynı problemi yaşadı. kv si eltisini yere göğe sığdıramayıp kızı hor gördüğü, ailede ne var ne yok eltisine yetiştirdiği için, yeni doğurmuş kıza kötü konuştuğu için kız sütten kesilmiş, kocası da annesini kovmuştu. baya bi psikolojik incelemeden sonra kv nin arkadaşımı aşırı derecede kıskandığı fikrine ulaştık.

of of, iyisi yakın kötüsü uzak olsun.

sekerlileblebitozu hakkaten çok benze bizim durumlar. Benim kv benim yaptığım şeyleri de eltime mal eder. Mesela eltim hiçbir işe el atmaz onun da çalıştığı söylenemez arada yeşillik olsun diye fabrikada işçi olarak işe girer çıkar falan. Neyse kv lerin tarla bahçeleri var kadının bir kere bile tarlaya girmişliği yok ben her gittiğimde seve seve çalışıyorum akşama muhabbet "benim gelinlerim çok çalışkan"şeklinde bi de çorba yapıyorum mesela kadın beni övemiyor bi türlü "çorbayı bu şekilde yapınca güzel oluyormuş" felan diyor. Ben en başından beri kv mi ciddiye almadım hala da almıyorum. Çünkü tanıştığımız ilk gün eltim arkasını döner dönmez onun dedikodusunu yaptı ve samimiyetsiz biri oldupunu ispatladı devamı da var bunun..neyse bunlar bizim ciddiye alıp, üzerinde durup çözebileceğimiz şeyler değil bence. Görüşme olayında da benim eşim görüntülü görüştürme yaptırmak istiyor bi de görüntülü görüşme yapmaktan hiç haz etmiyorum bi de askılı falan giyiyor oluyorum evde hep. Abzürdlük diz boyu anlayacağın. Bırak ayşeyle muhabbeti iyi olsun sana daha az sarmasına sebep olur. Nedir bu kocaların bizi kv ile kanki yapma çabası anlamadım. Israrla olacak bişey değil ki ilişkide samimiyet. Üzerinde durma. Kv için gözünde bir profil oluşmuştur zaten, verdiği bütün tepkileri o şablonun içine at. Kendi içine de atma kocana da

Kv ayseyede snei ovuyordur.gua sebi gaza getirecek sen kiskanacan one cikayim die kv kul kole olacaksin pfff var boyle tipler.
Hic aldirma boseyde deme kiskaniyor der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…