Kayinvalidem beni delirtecek!

Msjini sana geri yolluyorum

Ben niyeyse konu sahibinin kıskançlık yaptığını degil durumdan biktigini düşündüm ve buna istinaden soyledim. Belki herkes kadar satır aralarını iyi okuyamiyorumdur, bilemiyorum.

Ama evet, kısasa kısas olsun madem diye düşündüğüm için başka kayinvalideyi de sen anlat diyorum.
Kişiye göre değişen bir doğru bence bu. Bir insanın bazen ne yaptigini anlaması için aynısını ona yapmak gerekiyor.
1-2 aydan değil, konu sahibi 2.5 yıldan bahsediyor.
Ama dedigim gibi ben konuya çok düz yaklaştım.
Yani konu sahibi eltisini kiskanmiyor ve ortada ortalığı kizistirmaya çalışan bir kayinvalide var.
Uslubu bende doğru bulmadım ama sanırım 'eltimin kiskanilacak bir şeyi yok' demeye getirmis konu sahibi, o yüzden de kendini ovup kadincagiza giydirmiş. Benim gördüğüm tek sorun üslup hatası.
Dolayısıyla sunduğum çözümden vicdanen rahatsız değilim. :)

Acaba ayşa,nın anasını abartılı, filanmı övsen? Hangi taktik kv susturur ki şaşırdık ? Bizden ipucu kolay gelsin sana canım . Seç içinden uygula artık bizede bildir işe yararsa .....

Ozellikleri bir cirpida yazmamin sebebi soru-cevap seklinde ilerletip kimsenin vaktini calmiyim dusuncesiydi. Ama herseyi yazmak elestiriyi getirdi biraz. Oyle diyelim:)

kırıcı olmalısın sende insansın sonuçta susmazki dik başlıysa suyuna gitsen daha beter olur o ayşaden bahsettimi sende fatmadan bahset o konuyu açtımı değiştir

Yeter yav ben ayseyi dinlemek zorunda değilim. Kafam sisti başka konuşacak bir sey varsa konuşalım yoksa kafa dinleyelim deyin.

Ben de ikili konuşmada en çok üçüncü başka bir kisiden bahsedilmesini haz etmem.

Içim şişti bu kaynanaya nasıl tahammül ediyorsun

Onu nasıl yaptınız Eşiniz arkanızda mi başka turlu olmuyorda
Canım benim bi eski konumu oku istersen ben en son büyük bi kavga oldu tüm bağlar koptu eşim yanımda ama ailesini de yine el üstünde tutar o ayrı sen de mi kaynana mağdurusun

Canım benim bi eski konumu oku istersen ben en son büyük bi kavga oldu tüm bağlar koptu eşim yanımda ama ailesini de yine el üstünde tutar o ayrı sen de mi kaynana mağdurusun
Maalesef biktim artik sorun eşimin olanları görmemesi duymaması adam kor sagir sanki, annesi bir melek ben cadı sorunlu kopma noktasına geldik dipdibeyiz karşılıklı apt.kiraciyiz nasılsa tasiniriz diye umutluyken simdi evi almaya karar verdi KV bende resti çektim buradan alırsa bosaniriz diye bana misin demiyor napcam bilmiyorum

Of kocanda bitiyor iş eşinle zıtlaşma işi inada bindirme tatlı dille eşini yola getirmeye çalış

Hayır boşanırsan kv kazanmış olacak inadına eşinle daha mutlu ol evin ayrı zaten kv ne yapıyorsa sağır et kendini boşver

Hayır boşanırsan kv kazanmış olacak inadına eşinle daha mutlu ol evin ayrı zaten kv ne yapıyorsa sağır et kendini boşver
Ya ayrı gibi degillki her dk kapimda saat gün dinlemez ayrıca benim ailem akrabam ark.kimsem gelemiyor eve hanimefendi doldurdu oğlunu birşeyler oldu kavga kiyamet EE beni de göndermez on günde hafta da kavga dövüş biktim ne yapacağım nereye kadar orda oturdukca hep böyle gidecek adam büyülü gibi annemde annem nasıl yapicam yeminle sasirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…