Kayınvalidem beni düşman olarak görüyormuş

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Allah kısmet ederse yaza evlenmeyi düşünüyorum nişanlımın babası yıllar önce vefat etmiş, nişanlım liseye giderken okuldan çıkıp çalışmak zorunda kalmış annesine o bakıyor yıllardır aylığının, yarısını annesine veriyormuş ama işten eve geldiğinde, evde yemek bulamıyor sinirlenip dışarda yiyormuş o kadar para veriyorum ona yemek yapmıyor diyor kadın her akşam kızına gidip yemek yiyor nişanlımada sende gel orda ye diyo ama nişanlım her akşam gitmek istemiyor rahatsız hissediyor kendini kadın sinirli bir tip kendini her zaman düşünüyor nişanlımla aramızda konuşmuştuk evlenince ayrı evde oturalım diye bakarız dedi ablasıyla konuşurken birgün nişanlıma sormuş ablası nasil yapıcaksınız annemle mi oturcaksınız diye oda neyleym oturmak istemiyor ama kesinlikle olmaz oturmamda demedi bakıcaz düşünücez demiş görümcem herşeyi anlatmış kayınvalideme bağırmaya başlamış kadın evde kız beni şimdiden istemiyor diye nişanlım çok sinirlenmiş kayınvalidem belli ki başka şeylerde söyledi yoksa nişanlım sinirli biri değil, kalp kırmaz zaten beni annesi istemiyor bunu duyunca bana daha çok düşman oldu nasıl evi geçindirceksin kira mı ödücen ev mi geçindircen diyormuş bence nişanlımı düşündüğünden değil kendini düşünüyor zaten yıllardır evin geçimini sağlayan oğlu nişanlımla tartıştığında annesini evden kovmuş neden böyle birşey yaptım diyorum saçma saçma konuşuyor dedi tam olarak neler söyledi bilmiyorum ben üzülmeyim diye anlatmıyor ablam annemi baya bir doldurmuş dedi ondan hiç beklemezdim evet ben gerçekten oturmak istemiyorum kayınvalidemle ama eşimin geçim sıkıntısından yarın bir gün bunalıma girmesinide istemiyorum benimde engelli aylığım var ama çok az bişey ne kadar katkım bilemiyorum kafam çok karıştı bu olaydan sonra nişanlımda kesinlikle annemle oturamayız hep bi huzursuzluk çıkartır diyor gerekirse ben akşamlarıda çalışırım senin aylığına dokunmam geçiniriz bir şekilde allah büyük yardım eder diyor. kayınvalidemde o hiç nişanlısını düşünmüyor ayrı ev istiyor diyormuş komşularına.

Kv yi sevmedim ama ne olursa olsun nişanlın evden kovmamalıydı. Annesine karsı böyle olması beni korkuturdu,haklı da olsa.
Yarım yamalak anlattı nasıl kovdu bilmiyorum bende dedim keşke kovmasaydın ama gece yine dönmüş eve kadın oğlunla şuan konuşuyor beni kötü görüyor.

Yarım yamalak anlattı nasıl kovdu bilmiyorum bende dedim keşke kovmasaydın ama gece yine dönmüş eve kadın oğlunla şuan konuşuyor beni kötü görüyor.
Boşver, olayların senle hiçbir ilgisi yokken öyle görmesi kendi kötü kalpliliği. Tipik kv işte. Oğlunu maddi manevi dayanak olarak gördüğü için zaten seninle çok da iyi olmaz. Ayrı oturmak istemen de en doğal hakkın. Hatta olması gereken bu.

8-9 sene evvel sevgilim bir tartışma anında annesini omuzlarından ittiğini ve çok pişman olduğunu söyleyip yanımda ağlamıştı. O gün "ESKİ" sevgilim oldu.

Annesine merhamet etmeyen, tabir-i caizse elin kızına hiç acımaz. Yerinizde olsam tekrar düşünürüm.

Nişanlımın halasının evi ücretsiz oturuyorlar
Yani onunda garantisi yok yarın bigün çık deseler kadın gine sizin yanınaza gelebilir herhangi bi maaşı yada çalışıyorum nisanlinla ayrı eve çıkınca o nasıl gecinecek

Nişanlımın halasının evi ücretsiz oturuyorlar
peki şimdiye kadar nişanlınla annesi hiç konuşmamışlar mı? planları neymiş yani.
bu şu an konuşulacak konu değil ki. daha nişanlanmadan önce karar verilmiş olması lazım. bana saçma geldi şu an kavga çıkması.

E-kpss var. Çalış atan öyle evlen bence.
Bu arada nişanlın ayal yapıyor da olabilir. Evlenince birden anneci olabilir bu tipler. Bana göre kv ile oturmanın ihtimali bile ayrılmaya yeter. Çok severim ama asla ev ev üstüne olmaz.
Bir de para kazanıp eve getiriyor diye evdeki kadından hizmet bekleyen bir adam var karşınızda bunu da dikkate alın. Anasını evden atan size neler neler yapmaz.

peki şimdiye kadar nişanlınla annesi hiç konuşmamışlar mı? planları neymiş yani.
bu şu an konuşulacak konu değil ki. daha nişanlanmadan önce karar verilmiş olması lazım. bana saçma geldi şu an kavga çıkması.
Kadın hep oğlum ben ve eşi otururuz diye düşünmüş kimseye birşey sormamış bizde fikrimizi söyleyince çok sinirlendi.

Back
X