Kayınvalidem beni düşman olarak görüyormuş

Hersey insanlar icin ama daha baştan ayri ev acip gecindiremeyecek insanla ben evlenmeye kalkmazdim. Siz ayri evdeyken annesine maddi yardimi kim yapacak peki???

Simdi ayri eve cikar gecinemeyince geri donersiniz zaten annesinin evine...
Açamam demiyor zaten gerekirse akşamlarıda çalışırım diyor nişanlım asgari ücretin üstünde maaş alıyor annesinin maaşı var ayrıca nişanlımdan hariç 3 tane daha çocuğu var 2 kız 2 erkek ama o sadece nişanlımın üstüne yaslanmış bu zamana kadar

Annesinin evde hiç yemek yapmadığına inanmadım bunca zaman hep mi kızına gitmiş yemeğe saçma yani. Ayrıca neye güvenerek kaynanamla oturmak istemiyorum ayrı ev istiyorum diyorsunuz ki nişanlınız çok bir maaş almıyordur liseyi bile bitirmemiş hem annesine yardım kira hem kendi evini nasıl geçindirecek düşündünüz mü? annesini ne hakla kovuyor evden çok saygısızca hem hem bu kadar bağırdığını çağırdığını size nişanlınız mı söyledi o da yanlış şimdiden cephe oluşturmuş nişanlınız hem bunlar neden nişanda yüz yüze konuşulmadı beraber mi ayrı mı oturulacak aileniz kaynananıza sormadı mı? nişanlınız nasıl ev düzecek para pul yoksa. siz bence bunları düşünün

Bn okulu yarıda bıraktım lise mezunu bile değilim.
Dışardan liseyi bitirip, şartlarınız uygunsa bu sınavla memur olma şansınız varken bu aileye gelin gideceğim diye zorluyorsunuz.

Annesine , ailesine saygısı olmayan insandan Eş olmaz ..

perşembenin gelişi çarşambadan belli olur, daha nişanlıyken bakarız diyorsa siz kayınvalideyle oturma fikrine alışın şimdiden.

Allah kısmet ederse yaza evlenmeyi düşünüyorum nişanlımın babası yıllar önce vefat etmiş, nişanlım liseye giderken okuldan çıkıp çalışmak zorunda kalmış annesine o bakıyor yıllardır aylığının, yarısını annesine veriyormuş ama işten eve geldiğinde, evde yemek bulamıyor sinirlenip dışarda yiyormuş o kadar para veriyorum ona yemek yapmıyor diyor kadın her akşam kızına gidip yemek yiyor nişanlımada sende gel orda ye diyo ama nişanlım her akşam gitmek istemiyor rahatsız hissediyor kendini kadın sinirli bir tip kendini her zaman düşünüyor nişanlımla aramızda konuşmuştuk evlenince ayrı evde oturalım diye bakarız dedi ablasıyla konuşurken birgün nişanlıma sormuş ablası nasil yapıcaksınız annemle mi oturcaksınız diye oda neyleym oturmak istemiyor ama kesinlikle olmaz oturmamda demedi bakıcaz düşünücez demiş görümcem herşeyi anlatmış kayınvalideme bağırmaya başlamış kadın evde kız beni şimdiden istemiyor diye nişanlım çok sinirlenmiş kayınvalidem belli ki başka şeylerde söyledi yoksa nişanlım sinirli biri değil, kalp kırmaz zaten beni annesi istemiyor bunu duyunca bana daha çok düşman oldu nasıl evi geçindirceksin kira mı ödücen ev mi geçindircen diyormuş bence nişanlımı düşündüğünden değil kendini düşünüyor zaten yıllardır evin geçimini sağlayan oğlu nişanlımla tartıştığında annesini evden kovmuş neden böyle birşey yaptım diyorum saçma saçma konuşuyor dedi tam olarak neler söyledi bilmiyorum ben üzülmeyim diye anlatmıyor ablam annemi baya bir doldurmuş dedi ondan hiç beklemezdim evet ben gerçekten oturmak istemiyorum kayınvalidemle ama eşimin geçim sıkıntısından yarın bir gün bunalıma girmesinide istemiyorum benimde engelli aylığım var ama çok az bişey ne kadar katkım bilemiyorum kafam çok karıştı bu olaydan sonra nişanlımda kesinlikle annemle oturamayız hep bi huzursuzluk çıkartır diyor gerekirse ben akşamlarıda çalışırım senin aylığına dokunmam geçiniriz bir şekilde allah büyük yardım eder diyor. kayınvalidemde o hiç nişanlısını düşünmüyor ayrı ev istiyor diyormuş komşularına.

Belki bir süre sikıntı cekersiniz ama sogan ekmek ye kafan rahat olsun. Toki den bir eve girersiniz gecinir gidersiniz. Simdi nisanlin üzülmesin diye kabullenecegin sey ilerde seni üzer.

Annesinin evde hiç yemek yapmadığına inanmadım bunca zaman hep mi kızına gitmiş yemeğe saçma yani. Ayrıca neye güvenerek kaynanamla oturmak istemiyorum ayrı ev istiyorum diyorsunuz ki nişanlınız çok bir maaş almıyordur liseyi bile bitirmemiş hem annesine yardım kira hem kendi evini nasıl geçindirecek düşündünüz mü? annesini ne hakla kovuyor evden çok saygısızca hem hem bu kadar bağırdığını çağırdığını size nişanlınız mı söyledi o da yanlış şimdiden cephe oluşturmuş nişanlınız hem bunlar neden nişanda yüz yüze konuşulmadı beraber mi ayrı mı oturulacak aileniz kaynananıza sormadı mı? nişanlınız nasıl ev düzecek para pul yoksa. siz bence bunları düşünün
Tüm ev eşyamız hazır önceden kayınvalide isterseniz benimle isterseniz ayrı eve çıkın baştan dedi zaten görümcemin küçük kızı anlattı Bnde nişanlımı aradım sordum oda öyle anlattı yemek konusu doğru 1 gün evde yaparsa 1 ay kızında yiyor annesine yardım edemez evlenince edilecekse herkes etsin nişanlım dan hariç 3 evladı daha var isterse akşam yemeğe bizede gelsin zaten azda olsa bir maaşı istese tek başına geçinebilir ama 7 /24 aynı ev içinde olmaz.

8-9 sene evvel sevgilim bir tartışma anında annesini omuzlarından ittiğini ve çok pişman olduğunu söyleyip yanımda ağlamıştı. O gün "ESKİ" sevgilim oldu.

Annesine merhamet etmeyen, tabir-i caizse elin kızına hiç acımaz. Yerinizde olsam tekrar düşünürüm.
Annesi bana laf söylediği için tartışmış evet çok yanlış birşey bende kızdım neden öyle yaptın keşke kovmasaydın diye ama şimdi bende onu terk edersem bunun için oda yanlış olur.

Evlenme. Ömür boyu kv ile oturmak zorunda kalırsın. Diğer türlü geçim sıkıntısı yaşarsınız, ne yani çalışıp kvye mi bakacaksın?

Allah kısmet ederse yaza evlenmeyi düşünüyorum nişanlımın babası yıllar önce vefat etmiş, nişanlım liseye giderken okuldan çıkıp çalışmak zorunda kalmış annesine o bakıyor yıllardır aylığının, yarısını annesine veriyormuş ama işten eve geldiğinde, evde yemek bulamıyor sinirlenip dışarda yiyormuş o kadar para veriyorum ona yemek yapmıyor diyor kadın her akşam kızına gidip yemek yiyor nişanlımada sende gel orda ye diyo ama nişanlım her akşam gitmek istemiyor rahatsız hissediyor kendini kadın sinirli bir tip kendini her zaman düşünüyor nişanlımla aramızda konuşmuştuk evlenince ayrı evde oturalım diye bakarız dedi ablasıyla konuşurken birgün nişanlıma sormuş ablası nasil yapıcaksınız annemle mi oturcaksınız diye oda neyleym oturmak istemiyor ama kesinlikle olmaz oturmamda demedi bakıcaz düşünücez demiş görümcem herşeyi anlatmış kayınvalideme bağırmaya başlamış kadın evde kız beni şimdiden istemiyor diye nişanlım çok sinirlenmiş kayınvalidem belli ki başka şeylerde söyledi yoksa nişanlım sinirli biri değil, kalp kırmaz zaten beni annesi istemiyor bunu duyunca bana daha çok düşman oldu nasıl evi geçindirceksin kira mı ödücen ev mi geçindircen diyormuş bence nişanlımı düşündüğünden değil kendini düşünüyor zaten yıllardır evin geçimini sağlayan oğlu nişanlımla tartıştığında annesini evden kovmuş neden böyle birşey yaptım diyorum saçma saçma konuşuyor dedi tam olarak neler söyledi bilmiyorum ben üzülmeyim diye anlatmıyor ablam annemi baya bir doldurmuş dedi ondan hiç beklemezdim evet ben gerçekten oturmak istemiyorum kayınvalidemle ama eşimin geçim sıkıntısından yarın bir gün bunalıma girmesinide istemiyorum benimde engelli aylığım var ama çok az bişey ne kadar katkım bilemiyorum kafam çok karıştı bu olaydan sonra nişanlımda kesinlikle annemle oturamayız hep bi huzursuzluk çıkartır diyor gerekirse ben akşamlarıda çalışırım senin aylığına dokunmam geçiniriz bir şekilde allah büyük yardım eder diyor. kayınvalidemde o hiç nişanlısını düşünmüyor ayrı ev istiyor diyormuş komşularına.
Oooo şimdiden başlamış geçmiş olsun. Asla beraber oturma. Bu kadın boşanmaniza sebep olur.

Annesi bana laf söylediği için tartışmış evet çok yanlış birşey bende kızdım neden öyle yaptın keşke kovmasaydın diye ama şimdi bende onu terk edersem bunun için oda yanlış olur.

Bugun sizin icin laf soyledi diye annesini kovan adam, umarim yarin siz annesi icin laf soylediginizde size dusunmesi bile urkutucu bir tepki gostermez. Ki bu potansiyel yok degil.

Bugun sizin icin laf soyledi diye annesini kovan adam, umarim yarin siz annesi icin laf soylediginizde size dusunmesi bile urkutucu bir tepki gostermez. Ki bu potansiyel yok degil.
Ben hiç bir zaman kırıcı konuşmam durucağım yeri bilirim tabi yüzüne karşı annesine hakaret edersem kovabilir yada tepki verir haklı olarak allah bu duruma düşürmesin aralarında geçen diyalogu bilmiyorum sinirlendiğinde sokak ortasında küfür edebilen bir kadın insanın sabrını taşırabiliyor tabi kovması bencede çok yanlış onun için tartıştık zaten

Ayri ev acsaniz da gecinemezsiniz ki. Tek maasla bu devirde cok zor,es adayiniz hem size bakacak,hem eve hem de annesine. Mumkun degil,zaten bir sure sonra kendiliginizden donersiniz kadinin evine mecburen

nişanlını ayakta alkışlıyorum :KK9: adam sonradan huzursuz bir evlilik yaşıcağını baştan senle alakası olmadan anlamış ve aynı evde oturamayız diyede kendisi düşünüyor sakın bu düşüncesini değiştirme hatta destekle ayrı oturursan seni ilerde sevebilir belki ama aynı evde oturursan senin yuvanı bile yıkar kim kaynanasıyla aynı evde oturmuşta mutlu olmuş ? altlı üstlü oturma bile sorun oluyorken aynı evde hayat sana zindan olur sakın birlikte oturmayın sakın...

Okuyup işe girmeyi falan düşünmüyosun herhalde yok böyle planlar?
Ayri ev acsaniz da gecinemezsiniz ki. Tek maasla bu devirde cok zor,es adayiniz hem size bakacak,hem eve hem de annesine. Mumkun degil,zaten bir sure sonra kendiliginizden donersiniz kadinin evine mecburen
Bakmayı versin tek çocuk o değil tabi annesidir zor zamanında yetişir ama tüm sorumluluk ona ait olamaz ilerde Bnde yapabileceğim birşey olursam çalışırım nişanlımda annesine demiş evlenince benden birşey beklemeyin beni kendi halime bırakın diye bende çalışsam gidip maaşımın yarısını ona vermem yada eşiminde gidip vermesini istemiyorum annesidir gelsin yemeğini yesin çayını içsin saygısızlık etmem ama evine gitsin

Back
X