Yerinizde olsam canimi sikan birinin evine haftada bir degil ayda bir giderim o da esimin hatrina burnu havada cahil cuhela bir insanin laflarina gul gec kendi neymisde seninle dalga gecer gibi konusuyor
Ben olsam böyle birinin evine hiç gitmem. Gidiyorsam da ben de onun bana yaptığını yaparım.
Keşke orda deseydin hayaller parayla olsaydı baya zarara girmiştiniz şimdi diye. Anlık onun lafıyla vuracaksın kurbanını :)))))
eşiniz birşey demedimi?
Bir daha donmayın. Soğuk kanlı olun ne de olsa laf çakacak diye dediği laflara şok olmayın ki siz de o lafları çakasınız.Lafa bayıldım fakat ben o anda dondum kaldım ya kendime de inanamadım ki normalde hazırcevabımdır ama art niyet arayışında olarak tetikte değilim diye dondum sanırım...
Bir daha donmayın. Soğuk kanlı olun ne de olsa laf çakacak diye dediği laflara şok olmayın ki siz de o lafları çakasınız.
Gelini alt edim derken Oğluyla dalga geçiyor aslında o .evi geçindiren oğlu değilmi. Dengesiz kadın
Orda demedi.
Eve gelince oturduk dizi izledik bir kaç saat sonra " ben fabrikada işe gireceğim artık" dedi. Yani düzenli maaşı olan bir işe. Bana yaşatamadıklarını yaşatmak istiyormuş...
Ama bakın eşinizin içine oturmuş ki işe gireceğim demiş size. Onun üstüne gitmeyin güzel bir anınızda "bana kimsenin laf etmesine müsaade etmeyecek kadar iyisin sen canım kocam" falan deyin. Sürekli bunu tekrarlarsanız eşinizin de artık size kimsenin laf söylemesine izin vermediğini göreceksiniz.Sustuğum için kendime kızdım ona cevap vermeyen eşime kızdım içime attım. Şimdi ise aramız soğuk.
Ama bakın eşinizin içine oturmuş ki işe gireceğim demiş size. Onun üstüne gitmeyin güzel bir anınızda "bana kimsenin laf etmesine müsaade etmeyecek kadar iyisin sen canım kocam" falan deyin. Sürekli bunu tekrarlarsanız eşinizin de artık size kimsenin laf söylemesine izin vermediğini göreceksiniz.
Görüşme olsun bitsin. Sinirini bozduğuna değmez. Eşin tek gidip gelsin aşağılanmalara katlanabiliyorsa
Ben de kirada değilim. Kayınpederim evini biz evlenince bize bıraktı.Anlamadim ben suan abi kirada degil kaynana kirada ve siz kiradasiz oylemi.
Babasıyla ortaklaşa bakıyorlar kurbanda satacağımız hayvanlara.ortak mı çalışıyor babasıyla?
siz verin cevabını madem bir daha.. kocamın kazandığı parayla diyebilirdiniz mesela ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?