kayınvaliden kaç yaşında bilmiyorum ama o yaştaki bir çocuğa yaşlı bir insanın bakması zor. çünkü çocuğa yemek ısıtayım derken o arada bile çocuk kaşla göz arası yapacağını yapıyor.
kendimden biliyorum kızım tam yürüyemiyor ama mama sandalyesine yada yürütece koymadan bırak yemek ısıtmayı wc ye bile gidemiyorum. yürüse birde wcye gitsem o 2 dakika arada yapacağını yapar.
o yaştaki bir kadının 2 yaşındaki çocuğa bakması inan çok zordur. hem yaşlı hem çocuğun enerjisi yine de bakabildiğine dua et bence. ister istemez kaşıkların yanar, bir şeylerin kırılır. niye oğluna maddi anlamda zarar versin ki.
eğer rahatsız oluyorsan anne sen sadece çocuğa bak zaten yeterince yoruluyorsun ev işi falan ütü falan yapma. çocukla ilgilen uyku zamanındada sen dinlen de.
bağırma konusuna gelince orda sen haklısın. benim çocuğumada yemek yesin diye bırak başka şey için bile bağırsalar o zaman hiç çekinmem tepkimi koyarım açık açık.
ilgin ve paylaşımın için teşekkürler...
haklısın benimki de hareketli. kayınvalidem ev işi olarak sadece ütü yapar çamaşır asar, aynen senin dediğin gibi söyledim ancak "kadın ütü yapmayı çok seviyor"
benim ki bizi zengin sanıyor "aman yenisini alırlar" havasında, belki de moralimi bozan bu. Allah a şükür durumum çok çok kötü değil ancak, yeni aldığım bir şeyin ertesi gün bozulmasını istemem. Son bir ayda yaklaşık 10 emzik aldım, kaybolduğu için değil, eridikleri için, komedi gibi yaaa:)