• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem beni sinirden öldürücek..

Kayınvalidenle birlikte oturuorsan gidip de bankada kasa kiralasan o da yararlanır,sizin altınların yanına koyar altınlarını.O da gidip bankaya,altınları alabilir siz olmadan.O çözüm olmaz,Tek çözüm bozdurup,hesap açmanız,ama şu aşamada bozdurursanız da zarar etmiş olursunuz.CADIARZU

böylede zarar ediyor zaten habire eksiliyor altinlar

benim anlamadigim kaynana ne karisirsa gelinin altinlarina

hem kendi altinlari var gelininkilerden takiyo millete
:1no2:

senin altınlarına kayınvaliden ne karışıyomuş canım ne demek gelinin altınlarından al al başkasına götür
Sen çok iyi niyetli davranmışsın yüz bulmuş zaten yaptığı başlı başına yüzsüzlük
hee deseki kızım şimdi alıcak durumda değilim sen bana ödünç ver ben daha sonra yerine yapar koyarım amenne
kimseye bişey söyleme git kuyumcuya bilezik yaptır tak koluna

bence tavrinizi koyun bu yüzden bosanicak degilsiniz ya

siz haklisiniz cünki altinlar sizin zaten ayni evde oturmayi
kabullenmissiniz bide altinlaridami paylascaksiniz

senin altınlarına kayınvaliden ne karışıyomuş canım ne demek gelinin altınlarından al al başkasına götür
Sen çok iyi niyetli davranmışsın yüz bulmuş zaten yaptığı başlı başına yüzsüzlük
hee deseki kızım şimdi alıcak durumda değilim sen bana ödünç ver ben daha sonra yerine yapar koyarım amenne
kimseye bişey söyleme git kuyumcuya bilezik yaptır tak koluna

aynen öle bana deseki kızım ödünç alıyorum tamam bişi demem.ama kime sorsam herkes şok oluyo onane senin altınlarından neden alıyo diyo.tatildelerken yaptırsak acaba gelince bişi dermi diyorum.eşim kuyumculuk işi yapıo tanıdığı kuyumcu arkadaşları var.desekki k.valideme eşimin bi arkadaşıyla görüştüğünü bi tanıdık kuyumcu bulduğunu sölesek bizde götürdük yaptırdık desek nasıl olur?

Tatile de sizin altınları bozdurarak mı gittiler yoksa?:ecrin_bebek:Olur ya!..guclubacismile

bende eşime bunu diyorum gittimi gelmez ama bana 2 tane altının lafını yapıosun diyo.bunlar bizim geleceğimiz Allah koruun bişi olduğunda elde avuçta biişi olmazsa ağzımız açık kalırız.kadına bak ya geldiğiğmizde tatilden yaparız.sen olmasan biz yapamıyoruz haklısın.bende artık insada bindi yaa.susuyorum susuyorum.bi yere kadar ne derlerse desinler.
canımmm bende seni merak ediyordumm offf demek senin altından aldı yene kaynanan canım baştanda dedim tavrını koy ezdirme kendini o altınlar senin zaten bence kayınvaldene de ben şimdi alıcam bilezik de al ve banka en uygunu o senin için en azından ordan isteyip alamaz eşinde yaniii çok rahat birde sana çıkışıyo 2altının lafımı olurmuş niye kendi altınlarondan vermiyo annen deseydin

Altınlarım evlendiğimden beri kayınvalidemde dururdu (gerçi şimdi 5-6 küçük altın hariç hepsini sattık ev için) bugüne kadar giden altınlarımı ben bile bilmiyorum. Sesimide çıkarmıyorum. Sonuçta çocuğuma bakıyor. Bide emekli maaşları var sadece, düğün filan olunca darda olduklarında alıyorlar. Napiyim, darağacındamı sallandırayım:delphin:

Gerçi sizin öyle bir durumunuzda yok, hoş değil tabi kayınvalidenizin yaptığı. Bir bahaneyle kurtarabildiğinizi kurtarın, yoksa avucunuzu yalayacaksınız gibi geliyor.

aynen öle bana deseki kızım ödünç alıyorum tamam bişi demem.ama kime sorsam herkes şok oluyo onane senin altınlarından neden alıyo diyo.tatildelerken yaptırsak acaba gelince bişi dermi diyorum.eşim kuyumculuk işi yapıo tanıdığı kuyumcu arkadaşları var.desekki k.valideme eşimin bi arkadaşıyla görüştüğünü bi tanıdık kuyumcu bulduğunu sölesek bizde götürdük yaptırdık desek nasıl olur?

en kesin cözüm bu

onlar tatildeyken siz altinlari bozdurup bilezik yapin ve kolunuzdan hic cikarmayin

alışmadığımız kendi ailemizde akrabalarımızda görmediğimiz görgüsüzlükleri evlenince görüp şaşırıyoruz. herkes kendi ailemiz gibi olmuyor ne yazıkki bence eşin bilmiyor doğrusu bu zannediyor. ona çevrenizden örnekler göstermen lazım. sizin eviiniz geliriniz ayrı ayrı bir aile oldunuz bunu eşinin görmesi lazım.

Bence bekleme onlar sneın hakkın kımseye demened gerke yok ..gıt yaptır ..kalın bılezık

benimde altınlarım kayınvalidemde..bu durumdan hoşnutmuyum tabikide değilim,hatta eşime söyledim neden orda duruyo biz saklayamıyomuyuz dedim benim eşimde ''korkma altınlarını yemezler ne kadar fesatsın'' gibi laflar etti..yani yine kötü ben oldum,artık altın konusunu açmıyorum kayınvalidem kadar basitleşemiycem durumlarıda iyi çünkü..benim altınlarıma kadar düşüyosa harcıyosa alsın harcasın yarın bigün ihtiyacım olurda vermezlerse kendi oğulları zarara girer... aklinialirimsmile :umursamaz:

benimde altınlarım kayınvalidemde..bu durumdan hoşnutmuyum tabikide değilim,hatta eşime söyledim neden orda duruyo biz saklayamıyomuyuz dedim benim eşimde ''korkma altınlarını yemezler ne kadar fesatsın'' gibi laflar etti..yani yine kötü ben oldum,artık altın konusunu açmıyorum kayınvalidem kadar basitleşemiycem durumlarıda iyi çünkü..benim altınlarıma kadar düşüyosa harcıyosa alsın harcasın yarın bigün ihtiyacım olurda vermezlerse kendi oğulları zarara girer... aklinialirimsmile :umursamaz:

banada diyo 2 tane altının lafınımı yapıosun yarın birgün bişi olduğunda babamdan istediğimizde 10 tane altın yapar verir şidmi bile istesen siyo.adem yabiliyo neden benim altınlarımdan alıyorlar.

banada diyo 2 tane altının lafınımı yapıosun yarın birgün bişi olduğunda babamdan istediğimizde 10 tane altın yapar verir şidmi bile istesen siyo.adem yabiliyo neden benim altınlarımdan alıyorlar.

işte canım bende anlamıyorum niyetlerini benimkilerde yapabilcek durumda..ama nedense benim altınlarım orda duruyo sonra söyleyincede koynumda yılan beslemişim gibi bi laf işitiyorum eşimden..ben artık bu altın konusunu açmıyorum..onlara hediyem olsun diyorum,akraba ortamındada konusu açılırsa söylüyorum kayınvalidemde nedense bize vermiyolar diyorum,kulağına gider bigün elbet onunda belki utanır.. :kızgın:

al altınlarını eşinle beraber git kuyumcuya yaptır..
cümbür cemaat birlikte 2 bilezik almaya mı gidilecek..
altınlar geri dönüşümlüdür..düğüne giderken evdeki altınlardan takılır..
peki konu sahibinin annesi babası da o altınlardan isteyebilir mi bir düğüne giderken..tabi ki hayır..
lucky nin ailesi isteyemez ama k.validesi alır takı olarak takar..mantık hep budur..işine gelen gibi davranılır..
bu işlem altınlar bitene kadar da devam eder..itiraz edersen de 2 altının hesabını yapmış olursun..ama onların yaptığı, hesap yapmak olmaz..
hiçbir gelinin de giden altınının geri yapıldığını duymadım
..

al altınlarını eşinle beraber git kuyumcuya yaptır..
cümbür cemaat birlikte 2 bilezik almaya mı gidilecek..
altınlar geri dönüşümlüdür..düğüne giderken evdeki altınlardan takılır..
peki konu sahibinin annesi babası da o altınlardan isteyebilir mi bir düğüne giderken..tabi ki hayır..
lucky nin ailesi isteyemez ama k.validesi alır takı olarak takar..mantık hep budur..işine gelen gibi davranılır..
bu işlem altınlar bitene kadar da devam eder..itiraz edersen de 2 altının hesabını yapmış olursun..ama onların yaptığı, hesap yapmak olmaz..
hiçbir gelinin de giden altınının geri yapıldığını duymadım
..

çok güsel yazmışsın ağzına sağlık.şimdi yaptırırsam tatilden geldiklerinde bizim arkamızdan iş çevirmişler derlermi diye düşünüyorum.haklıyken haksız olmak istemiyorum.bütün tepkiyi üzerime çekersem papaz olucaz.

Back
X