Kayınvalidem benim adıma söz veriyor, sinir oluyorum...

Vildan_NL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2010
187
2
96
Hollanda
kayinvalidem bana misafir gelmek isteyen kisilere benim adima soz veriyor evdeler buyurun gelin diyor. benide arayip kimseye soz verme misafir gelecek diyor. sinir oluyorum bu emrivakilerine bir degil iki degil o gun bir yere gidecem diyorum iptal et ben soz verdim mahcup oluyorum diyor lafimi dinlemiyor soz verdim evde durun diyip tlf kapatiyor. bir iki kere boyle yapti baska zaman gidin oraya felan dedi surat salladim diye oglunu arar oldu ona soyluyor 6-7 kere daha yapti. biraz once aradi esimi. esim uyudugu icin ben actim yarin misafir gelecek evde dur bir yere gitme dayimin kizi gelecek dedi. bende evde yokum bir hafta once annemlere soz verdik dedim. annen yabancimi iptal et acil degilse ben mahcup oluyorum dedi bende mahcup oluyorum bu bir degil iki degil anne dedim. soz vermeden once arasaydin dedim ariyorum iste dedi simdi kapattik tlfonu sizi aradim dedi bende sen geliyorlar diye haber veriyorsun musaitmisiniz diye sormuyorsun ki dedim. arayanlara musaitlermi degilllerimi bi arayayim sorayim size haber veririm de evimiz ayri yolumuz ayri. o kadar da anlayislidir sanirim arayanlar dedim. sesi gitti bir iki saniye sonra tekrar acil degilse gitmeyin dedi bende ben iptal edemem sen iptal et ben soz vereli cok oldu soz vermeden once ara musaitmisiniz diye sor dedim. yarin olmaz pazartesi buyursunlar dedim iyi aksamlar ahmet agliyor dedim kapattim.
cok sinirlendim bir yandanda icimde kalmadi bu sefer istedigimi soyledim :)

neden nefret ediyorsam kadin onlari yapiyor bana ya offffffff offfffffffffffffffffffff

Sen de aynısını ona yap şekerim, işi olduğu bi gün sen kayınvalidene davet et birilerini, sonra aç telefonu bilmem kimler gelecek evden ayrılma de. Nasıl oluyormuş haber vermeden davet etmek görsün, belki o zaman anlar da utanır yaptığından.

kesin tavrını koy..istemiyorum böyle yapmanı de..zaten geregini soylemıssın..olmadı bıdaha soyle

ben daha nişanlıyım kayınvalidem benim adıma söz verdi bikaç kere birilerine. baktım bir değil iki değil. en son yapamam anne kimse kusura bakmasın dedim. odur budur adıma söz vermiyor.
sende çok iyi yapmışsın. inşallah bundan sonra böyle bişey yapmaz. gerçekten sinir bozucu bi durum.

gelecek olanlarda neden ona soruyor ha sana ulaşamıyorlarsa arayıp ondan numaranı istesinler ayıp

uslubunuzu çok beğendim.. yarın müsait değilim pazartesi buyursunlar gelsinler demişsiniz.. siz bukadar anlayışlıyken eminim kayınvalidenizde bidahakine daha dikkatli olur

Gereken cevabi vermisin....cokta iyi yaptin!

Bir daha mahcup olmak istemiyorsa söz vermeden evvel arar, kizim sunlar bunlar sana gelmek istiyor ne diyorsun diye sorar......

Bazen dur demek gerekiyor insanlara.

ohhh iyi yapmısın
böyle densizlere ancak böyle davranırsan akıllanırlar
boşver hiçde içine dert felan olmasın
bişey diyecek olursada lafı sok olsun bitsin
benim evime misafirin nezaman geleceğine ben karar veririm de

benimkinden bi tane daha var galiba:) güzel sölemişsin aklı olan insan anlar tabi. ama benimkine ne dersen de durum değişmiyor o bişeyi kafasına koyduysa bana yaptırana kadar ortalığı ayağa kaldırıyor. eşimi arayıp ağlıyor. sonrada böyle sevilmeyen kayınvalide oluyorlar işte...bu tavrını sürekli devam ettir kırılmasın aman bu seferde tamam diyeyim deme en ufak açıklıkta hemen yine bildiğini okumaya kalkar..

çok iyi yapmışsın canım. yapman gereken buydu. senin adına nasıl kara verebiliyor anlamıyorum.taviz verme sakın

ağzına sağlık
sakın yumuşama ki yine aynı sorunlar ortaya çıkmasın tavrını koymuşsun devamını getir tabi yine aynısını yaparsa

yorullariniz icin tsk ederim arkadaslar.
insallah anlar bunu ilk yapmiyor 6-7 kere yapti ilk zamanlar seslenmedim kendi akrabalari oldugu icin onu ariyorlar oda kabul ediyor en sonuncuda okula gidecegim bir gun benim adima soz vermis okulunu unuttum ben soz verdim dedim 1 gelecekler dedi bende anne sinavim var en gec 12yi ceyrek gece gelirim eve nasil hazirlanacam dedim aman ne olacak sanki sirtinda tasmi tasiyacan dedi bende hayir ama okuldayim keske sorsaydin hos sormana gerek yok okula gittigimi biliyorsun dedim ben yetisemem bari sen kekle pogaca yap getir bende eve gelince cay yaparim dedim birdaha soz verme beni ara anne dedim tatli bir dille ama anlayan biri gelsin. bu sefer biraz tepkili davrandim ucuncusunde sert davranacam.
gerisi degil bazi insanlari anlamiyorum resmen soyluyorum ya insanda biraz anlayis olur deli ediyor beni.
ahhh ahhhhh sabir rabbim sabir...

açık açık söylemekle iyi etmişsin canım
umarım kaynanan gereken dersi almıştır yanlışını tekrarlamaz

Back
X