Kayınvalidem benim için bitti..

Chek

Sebebi neydi ki?
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2012
5.702
12.333
498
Merhaba bayanlar konum biraz uzun olabilir kusura bakmayın şimdiden

5.5 aylık bir bebeğim var, bebek olmadan önce kayınvalidemle iyi sayılan bir ilişkimiz vardı. Ama bebeğin gelmesiyle kendisi bir tuhaflaştı, ben lohusayken durduk yere kavga çıkardı sebebi de "Bu aralar duygusalım beni idare edin" Lohusalığımı burnumdan getirdi. Ondan sonra sinirlendiğim oldu ama tartışmamız olmamıştı.
Geçen cuma kayınvalidem kızıma kıyafet almış whatsapptan göndermiş ben de geç gördüm eşime de gösterdim annen kıyafet almış dedim eşim aradı cumartesi size geleceğiz vs diye kv ben öğlen evde olacağım dedi tamam dedik.
Cumartesi günü kalktık hazırlanıyoruz kayınpederim eşimi aradı "Annen geç gelecekmiş bu akşam siz o saate kadar bebekle durmazsınız haftaya gelin siz" dedi biz de tamam madem dedik. Zaten hazırlanmıştık biz de dışarı hava almaya çıktık. Eşim annesini aradı biz bugün gelemeyeceğiz sen geç gelecekmişsin haftaya görüşürüz o zaman dedi. Kadın bağırmaya başladı karşıdan çünkü eşim anne bağırma noluyor ya bu ne tepki ya demeye başladı sonra eşim habire evlenmeden önce de böyleydim, eskiden de şunları yapmıyordum falan ne olduğunu anlamadık ikimizde.
Eşime noldu dedim ne bileyim birileri doldurmuş yine dedi, benimle ilgili bir şey söyledi dedim önce yok mok dese de eşime Chek istemiyor bize gelmenizi demiş. Ben şok oldum bu hafta gelmeyin diyen kendi kocası olay bana patladı.
Bende aradım düzgünce anlatacaktım geç olunca köprü trafiğine kalıyoruz 2 saati buluyor eve gelmemiz diyecektim ama telefonu açmamla bana saldırması bir oldu açtığım gibi merhaba bile demeden ben sana naptım, ben sana naptım ben çok iyi bir insanım benim gibisi bulunmaz, konuşmaya çalışıyorum dinlemiyor açtı ağzını yumdu gözünü bağıra çağıra beni onun bunun geliniyle kıyaslıyor, Onlar hep görüşüyorlarmış (kıyasladıklarının birisi kvsiyle aynı evde yaşıyor, diğeri de aynı yerde çalışıyor) Whatsapptan mesaj göndermiş neden çok güzel kıyafetler almışsın dememişim. Geçen salı bize gelicekti kendi kullanıyor arabayı ve 65 yaşında bizim eve gelmesi için 3 yokuştan inmesi gerekiyor kar yağınca eşime dedim kar tuttu burada zorlanır kar lastiği yok ben ararsam bahane buluyor gelmemi istemiyor olur sen ara söyle dedim. Eşim arayıp anne kar eridiğinde gel demiş Çarşamba eridi kar aramadı geleceğim diye Perşembe de aramadı. O olay için ben gelecektim sen oğlumu arattın gelmesin dedin ben biliyorum o çocuk büyünce senden başkasını tanımayacak, kimsenin kucağına gitmeyecek dedi ben de annesiyim doğal olarak beni tanıyacak en çok dedim. Sen bunu istiyorsun zaten, oğluma mesafe koydurmaya çalışıyorsun, bizim ailemizle görüşmesini istemiyorsun. Bu ailede herkes samimi sen samimiyetsizsin dedi ben de ben sizle artık konuşmuyorum dedim telefonu kapattım. Bu arada mutlaka unuttuğum şeyler de söyledi.

Eşim kvmin akrabalarını sevmiyor biz ilk tanıştığımızda da böyleydi şimdi de. Birinin doğum günü olur ben zorla ikna ederim ayıp olur gidelim diye benim zorlamamla gider, yemeğe çağırırlar yine aynı. Şimdi bunların hepsinin bana yüklenmesi bende her şeyi bitirdi Oğlu istiyormuş ben uzak tutuyormuşum gibi bütün suçun üstüme atılması zoruma gitti. Bundan sonra konuşmayı düşünmüyorum çünkü suçum olmayan bir şeyle suçlanmak kabul edemeyeceğim bir şey(

Düzenleme : Sayfa 9 da bir soru sordum yanıtlarsanız sevinirim :)

Son düzenleme:
işte eşine güvenip ısrar etmemeliydin..

inanki aynı şeyi yaptım eşimin ıksıntılı olduğu kişilerle ben ara bulmaya uğraştım yapalım edelim dedim sonra aa bi baktım ki ben kötü olmuşum.. insanlık yaramaz bunlara.

10 kez yap 1 kez yapma senden kötüsüde olmaz.. gelinsin en nihayetinde..
haklısın sonuna kadar eşinde görüyor durumu yanında olacağına eminim.

Bunu kaynana mı dedi yani? Hem de lohusa olan sizken?

Bence de görüşmeyin. Ne zaman aklını başına toplar, iki laf konuşacak kıvama gelir o zaman belki...

Evet bunu kendisi 8-9 saat gece uykusundan uyanmış ben sabahlamış sezeryan olalı 5 gün olmuşken söyledi. günaydın demiş duymamışım evde çıktı oğlunu arayıp ağladı ben günaydın dedim cevap vermedi dedi ben de sinirlendim aldım telefonu bana " ben bu aralar duygusalım beni idare edin" dedi.

Ne kadar bağlarınız iyide olsa demekki gelinler hep el kızı olarak kalıyomus...

Ya en çok zoruma giden de onlar samimi dediği gelinlerden biri kendisinin zamanında baya dedikodusunu yaptı işte duyduğunda bize ağladı. Şimdi onlar çok samimi oldu ben samimiyetsiz.

İşte aslında kabahat bizde

Adamlar aileleri ile görüşsün iyi olsun diye yırtınıyoruz sonra bu oluyor

Ben de diyorum annen sizi yetiştirememiş sonra gelin izin vermiyor oluyor benim kocam gitmemek için kırk takla atıyor lafı yine bize sokuyorlar

Memleketten geldiler haftasına gittik vay gelmişler de ancak mı gitmişiz zaten hafta içi çalışıyoruz çocuk okula gidiyor akşam 9 da yatıyor ama gelin istememiş oğlunu göndermemiş

Oysa onları otobüsten almaya eşimle kavga edip de göndermiştim ne gerek var demişti de zor ikna etmiştim

Kv menopoz yaşını da geçmiş artık cidden normal değil ama yaşlı depresyonuna falan mı girmiş acaba

Canım benim kv neler dedi etti ben oralı olmadım
2. eşim beni muhatap etmek istemedi ve olmadık da
bana dediki kv oğlumu sen göndermiyorsun
24 saat adamı aramıyorum ki altında araba var
istese benden habersiz gelir dedim doğru diyorsun dedi
kv. maviyesiltuna gelmiyorsa sen gel oğlum diyor
eşime bile dedim istersen ben gelmeyeyim konuşacağız bişey varsa konuşun
yok dedi eşim ara ara uzaktan seviyor
sizin yanınızda eşinizi bebekmiş gibi sevebilir

Demek ki neymis
Iyilik yapip gorusmek icin esini ikna etmeyecekmissin
Degmezmis bu insanlara ama olsun ogrendigin iyi olmus gecmis olsun
Aldigin karar gayet yerinde

Aslında sadece iyilik olsun diye değil bir kaç tanesi iyi insanlar kafa dengi bize de değişiklik oluyordu
Ama gidelim diyen bendim eşime kalsa gitmez,

Eşim de annesini haksız buluyor çünkü o gün babası dedi eşime gelmeyin diye. Benlik olay bile yoktu
Sen yine de esine falan kotu bir sey soyleme kv ile ilgili esin fark etmis zaten durumu. Esin de arkandayken onu kaybetmeyesin. Sonradan hepten kotu sen olursun. Bence esinle gidip bir konusmayi deneyebilirsiniz yapici taraf olmak adina. Zaten hakli olan belli oldugu icin bir sey kaybetmezsiniz. Bir kere de olsa deneyin. Hatta sen soyle bunu esine.

Aynen adamın işi oraya yakın araba ile 10 dakika git iki kilo meyve al eline bir çay iç gel yok gitmiyor

Işleri oluyor yap diyorum yapmıyor ben kendim yapıyorum koşturuyorum oğlumuza zaman bırakmıyor bizimle ilgilenmiyor diyorlar

Bir gün laf arasında ablasına söyledim artık hep ben dürüyorum arada sen de söyle diye

pardon maddelemek istedim ama 2. eşim değil
ilk evliğim

Malesef kayınvalidem konuşularak anlaşılacak biri değil
O kendi söylemek istediği söyler sadece
Eşimle konuşsam annesiyle konuşsa vs o iş biz de olmuyor

İstediği gibi sevsin oğlunu ben ses çıkarmam
Ama sinir çıkartacak birini arayıp ben bir şey yapmadan bana patlaması ben de bitirdi her şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…